Helaas is het niet meer mogelijk een oriëntatiegesprek met Wendy in te plannen

DIT IS WENDY: betrokken, sensitief, doortastend en veelzijdig.
DOELGROEP: Professionals die met mensen werken (HR, zorg, onderwijs, coaches, psychologen en leidinggevenden), creatieve, ondernemende en/ of gevoelige types, mensen met stress & levensvragen.
SPECIALISATIES: overspannen & stressmanagement & burn-out, persoonlijk leiderschap & loopbaan coach de coach & supervisie, teamcoaching & intervisie.

“In mijn 15 jaar werkervaring als Arbeid- en Organisatie-psycholoog heb ik overtuigend ondervonden dat professionals & organisaties die investeren in leren & ontwikkelen meer voldoening en plezier ervaren en succesvoller zijn.”

JE KAN BIJ MIJ TERECHT MET VRAGEN OVER

Stress
Heb ik te veel stress? Hoe komt dit? Hoe kom ik ervan af? En hoe voorkom ik dit in de toekomst? Hoe kan ik weer meer voelen en minder denken? En weer meer plezier ervaren? Hoe krijg ik mijn batterij weer opgeladen? Hoe leer ik mijn grenzen beter voelen en aangeven?

Persoonlijke effectiviteit & leiderschap
Hoe neem ik vanuit mijn eigen kracht en op mijn eigen wijze meer regie in mijn loopbaan en leven? Wat past bij me? Hoe krijg ik eruit wat er allemaal in me zit en hoe kan het eigenlijk dat dat nu niet lukt? Hoe blijf ik beter bij mezelf in contact met anderen? Hoe kan ik minder hoge eisen aan mezelf stellen, minder moeten en meer gewoon doen en zijn?

Supervisie en reflectie/ coach de coach
Wat is mijn kracht en missie als coach/ behandelaar? Wat zijn mijn eigen thema’s en hoe zijn die van invloed op mijn doen en laten als begeleider? En hoe houd ik de balans tussen geven en nemen gezond? Hoe houd ik mijn hart open en toch ook voldoende afstand?

Teamcoaching
Hoe vergroten we het leren in onze organisatie en/of ons team? Hoe zorgen we voor een meer open en veilige cultuur waar vertrouwen is en waar (constructieve) feedback geven ook echt gebeurd?

ZO WERK IK

Door mijn achtergrond als psycholoog, stress en loopbaancoach kan ik gemakkelijk schakelen en putten uit een brede ervaring. Waar gewenst combineer ik stressmanagement met thema’s als disbalans tussen geven en nemen, perfectionisme, faalangst en/of (hoog)gevoeligheid, en loopbaan- en zingevingsvragen.
Tijdens mijn coachtrajecten werk ik steeds vanuit jouw vraag met actieve werkvormen, korte meditaties en inzichtgevende opstellingen. Vanuit jouw behoefte en mijn werk- en levenservaring kiezen we de aanpak die past bij jou en jouw vraag. We onderzoeken je vraag niet alleen door te praten maar ook op andere manieren, zowel je willen, denken en voelen worden aangesproken.
Ik hoor vaak terug dat ik goed tussen de regels door kan lezen, kan vertragen waar nodig en daardoor weet te raken. En dat ik doe ik vanuit een gelijkwaardige & uitnodigende houding. Ik kijk door een waarderende bril en zie gemakkelijk mogelijkheden en daag je uit je belemmerende overtuigingen los te laten. En dan is er moed, mildheid en inzet voor nodig om stappen te zetten en vol te houden. Stapje voor stapje.
Mocht er sprake zijn van chronische stress dan gaan we eerste aan de slag met weer leren ontspannen. Een stressmeting met advies helpt je hier inzicht in te krijgen en geeft houvast.

CERTIFICERINGEN

  • Jarenlange intervisie met ervaren groep coaches en A&O psychologen
  • Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie
  • Gecertificeerd CSR coach (Chronische Stress Reductie)
  • Gecertificeerd NOLOC loopbaancoach
  • Gecertificeerd Mindfullness trainer (mbsr)
  • Supervisie en 3-jarige opleiding professionele begeleiding bij Phoenix (Transactionele Analyse, NLP en Systemisch Werk in de werkcontext)
  • Kracht & zijnsgericht coachen Fred Korthagen

REVIEWS

“Wendy heeft mij op een praktische manier geholpen om te werken aan mijn doelen. Zij liet mij nadenken over mijn krachten & mijn valkuilen, en haalde mij op de juiste manier uit mijn comfortzone. Wendy weet ook met humor te werken; wat mij aanspreekt. Een 10 zal ik niet zo snel geven maar Wendy komt zeker in de buurt. Ze heeft mij echt geholpen om een nieuw pad te gaan bewandelen en ik ben echt gegroeid.”

“Wendy werkt doelgericht en heeft me bewust gemaakt van gevoelens die ik zelf niet wilde erkennen.”

“Het belangrijkste resultaat is voor mij stil staan. Niet gewoon stil staan, maar echt stil staan en dat ervaren. Waarbij je dus meer kwetsbaar mag zijn, leert wat er echt belangrijk voor jou is en durft te reflecteren op jezelf.”

“Ik heb nog steeds het vertrouwen dat ik (mede dankzij Wendy) de juiste weg gevonden heb om gebalanceerder, meer stressbestendig, ‘echter’ als mens en gelukkiger te kunnen leven. Ik moet (oh nee, ik mag) deze weg nu gaan ontdekken en hem gaan bewandelen. Ik vind het ook spannend en ben benieuwd waar deze weg me gaat leiden.”

“Het mooie van dit traject vind ik dat het allemaal heel positief is. Daar bedoel ik eigenlijk mee te zeggen dat er, in mijn geval, gebruik werd gemaakt van positieve psychologie. De focus werd veelal op de mogelijkheden gelegd. Natuurlijk kijk je ook naar wat er niet goed gaat, maar het ging voornamelijk om de dingen die wel goed gaan en waar ik wel gelukkig van word. Zo ben ik elk gesprek de deur uitgegaan met een lach op m’n gezicht.”

“Graag wil ik Wendy nogmaals ontzettend bedanken! Zo grappig wat voor een impact die sessies hebben gehad op mijn leven. Ik ben de Dalai Lama nog niet hoor, (begrijp me niet verkeerd) maar ik kan veel beter met dingen omgaan en ben daardoor in stress- situaties prettiger in de omgang (met name voor mezelf).”

“Het traject heeft mij meer gebracht dan ik aanvankelijk voor ogen had, dit is mede te danken aan de open houding van Wendy. Ze kan snel schakelen en is een kei in analyseren.”

COACHVORMEN

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

  • Telefonische & skypecoaching
  • Email – coaching
  • Incompany-begeleiding (je gaat naar het bedrijf toe)

LOCATIES COACH WENDY

Amsterdam - Emmy Andriessestraat 376

Thuis coachlocatie:Een nette coachlocatie gelegen in rustige woonwijk in IJburg’

Emmy Andriessestraat 376
1087 LS Amsterdam

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren voor de deur
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

Amsterdam - Jan Olphert Vaillantlaan 70

Praktijk coachlocatie: ‘Praktijk in een rustige woonwijk in IJburg vlakbij de ring A10′

Jan Olphert Vaillantlaan 70
1086 ZA Amsterdam ‎

Parkeergelegenheid: betaald parkeren in de straat (€ 2,40 per uur)
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

Amstelveen - Laan van Kronenburg 14

Praktijk coachlocatie: ‘Nette en zeer goed bereikbare locatie in Amstelveen, nabij de Zuidas

Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

Buitenlocatie - Amsterdam - Oosterpark

Buitenlocatie: ‘Rustig park met veel leuke plekjes, gelegen aan de Oostkant van Amsterdam’

Flevopark, Flevoweg
1095 KE Amsterdam.

Parkeergelegenheid: parkeren in een van de omringende straatjes voor €2,40 per uur.
» Plan hier uw route via google maps

Coach wendy nieuwCoachlocaties Wendy

In het tabblad hiernaast staat het complete overzicht van alle coachlocaties van Wendy. Hierboven op de kaart staan de locaties van Wendy weergegeven.

Coachlocatie Wendy andriessestraatThuis coachlocatie: Een nette coachlocatie gelegen in rustige woonwijk in IJburg’

Emmy Andriessestraat 376
1087 LS Amsterdam

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren voor de deur
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

Coachlocatie Wendy andriessestraat

Praktijk coachlocatie: ‘Praktijk in een rustige woonwijk in IJburg vlakbij de ring A10′

Jan Olphert Vaillantlaan 70
1086 ZA Amsterdam ‎

Parkeergelegenheid: betaald parkeren in de straat (€ 2,40 per uur)
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

 

 

foto 2Praktijk coachlocatie: ‘Nette en zeer goed bereikbare locatie in Amstelveen, nabij de Zuidas

Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur
» Streetview » Plan hier uw route via google maps


Buitenlocatie: 
‘Rustig park met veel leuke plekjes, gelegen aan de Oostkant van Amsterdam’

Oosterpark
1091 AC Amsterdam

Parkeergelegenheid: parkeren in een van de omringende straatjes voor €3,- per uur.
» Plan hier uw route via google maps

Helaas is het niet meer mogelijk een oriëntatiegesprek met Wendy in te plannen

 >  Senior Coach Wendy