Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies uw coach in Wijlre

Welkom bij GORTcoaching team Wijlre!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw coach in Wijlre

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coaching amsterdam
Coach Wijlre
Ons coach team staat voor u klaar!

KIES JE COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte coach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Claudia

DIT IS CLAUDIA: Open, nieuwsgierig, enthousiast, resultaatgericht.

Specialisaties: Perfectionisten, Professionals, Loopbaanadvies, Piekeren, Twijfelaars, Hoogsensitieven, Flow, Veerkracht, Artsen, Faalangst, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Outplacement, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Virginie

DIT IS VIRGINIE: Scherpzinnig, aandachtig, onderzoekend, sensitief.

Specialisaties: Authenticiteit, Dertigers, Familieopstelling, Geluk, Hoogbegaafden, Hoogsensitieven, Identiteit, Jongvolwassenen, Keuzes maken, Millennials, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind uw coach in Wijlre bij u in de buurt

Vind u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Wijlre en waar ons coach team onder andere actief is. Ziet u een coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

U zoekt een coach in Wijlre

Heeft u stress of burn-outklachten, zit u met levensvragen of wilt u meer richting in uw loopbaan? Onze coaches in Wijlre behandelen uiteenlopende vraagstukken. Daarnaast kan het natuurlijk ook zijn dat u zich persoonlijk wilt ontwikkelen, ook daarvoor kunt u een coach in Wijlre inschakelen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor onder andere persoonlijke coaching, management coaching en stress coaching.

Werkwijze van onze coach in Wijlre

Op deze pagina vindt u de beschikbare coaches in Wijlre, u kunt aan de hand van de doelgroepen en specialisaties kijken of u aansluiting ziet tussen de coach en uw hulpvraag. Mocht u meer willen weten over o.a. de specialismen, reviews en coachvormen van de coach, dan kunt u doorklikken op zijn of haar coachprofiel. Op deze profielpagina kunt u ook de agenda en adreslocaties in Wijlre bekijken. Als u een goed gevoel heeft bij de coach kunt u het online aanvraagformulier invullen om een gratis oriëntatiegesprek in te plannen. Dit kan vaak al in dezelfde week!

Tijdens het oriëntatiegesprek bespreekt u met de coach uw hulpvraag en uw verwachtingen van de coachsessies en de coach. De coach deelt tijdens dit gesprek ook of er vergoedingsmogelijkheden voor u zijn. Als u zeker bent van de juiste match dan gaat u van start met het coachtraject. U stemt met uw coach de lengteduur van het traject af en gaat aan de slag met uw doelstellingen door middel van coachgesprekken, reflectieoefeningen en opdrachten.

GORTcoaching

GORTcoaching is als coachbureau superspecialist in coaching voor individu en voor teams. Het coachbureau is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door enthousiaste klanten die een inspirerend traject hebben doorlopen. Het aanbod in soorten coaching is groot, van loopbaancoaching en competentiecoaching tot aan outplacement coaching en burn-out coaching. Naast individuele coaching bieden wij ook andere coaching diensten aan zoals coachingprogramma’s voor medewerkers binnen organisaties, Escaperoom teamcoaching en een coachopleiding. Klik hier voor alle soorten coaching die wij aanbieden.

Persoonlijk advies van een coach in Wijlre?

Coaching gaat om u, dat begrijpen wij heel goed. Vindt u het ondanks de informatie op de website lastig om uw keuze voor een coach in Wijlre te maken? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor. Bel naar 088 170 1500.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Wijlre

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501