Willeke

Senior coach

DIT IS WILLEKE: Energiek, sensitief, praktisch en levenservaren.

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Jobcoaching, Lifestyle coaching, Stresscoaching, Outplacement.

Specialisaties: Work-life balance, Zingeving, Career Fitness Profiler, Professionals, 50+, ACT, NLP, Systemisch werken, STAP, Twijfelaars , Duurzame inzetbaarheid, Doelen, Patronen doorbreken, Bewustwording, Daadkracht, Counseling, Emotionele Intelligentie, Agile, Keuzes maken, Loopbaan APK, Loopbaan onderzoek, Persoonlijk leiderschap, Patronen doorbreken, Piekeren, Veerkracht, Veranderingen, Verlies, Positiviteit, Uitstelgedrag, Timemanagement, Werk coaching, Werkdruk, Werkgeluk, Work-life balance, Wandelcoaching, Zingeving, Bewustwording, 50+, Millennials, Moeders, Vrouwen in de overgang, Pleasers, Professionals, Young professionals, Expats, Dertigers, Harde werkers, Balanszoekers, Internationals, Ondernemers, Advocaten, Perfectionisten, Twijfelaars, Career Fitness Profiler, Kern talentenontdekking, Big Five, Loopbaancheck, Oplossingsgericht werken, ACT, Familieopstelling, Systemisch werken, RET, Biografisch coachen, Transactionele analyse, Voice dialogue

“Ik help jou bij het leven vanuit je eigen kompas, zowel zakelijk als privé.”

Je kan bij mij terecht met vragen over

 • Wat is voor mij van betekenis in leven en werk?
 • Hoe blijf ik in mijn werk trouw aan persoonlijke waarden en normen?
 • Wat past bij mij, hoe kom ik het beste tot mijn recht op mijn werk?
 • Hoe word ik effectiever in mijn werk? Hoe word ik gezien?
 • Wat is een goede vervolgstap in mijn huidige loopbaan?
 • Hoe krijg ik een betere balans tussen mijn werk en mijn privé leven?
 • Hoe geef ik invulling aan het laatste stuk van mijn loopbaan?

Herkenbaar? De weg naar je eigen professionele succes begint met een kritische blik in de spiegel. Wat je daar ziet – je sterkste punten en je diepste waarden – zijn de fundamenten waarop je kunt bouwen. Een intern kompas dat je helpt op koers te blijven en regie te houden in leven en werk. Ik bied je een plek om dat te ontdekken, op verhaal te komen en om datgene waarin je vastloopt te ontwarren. Om meer of weer op jezelf te vertrouwen.
Regie nemen over je eigen loopbaan zorgt ervoor dat je bewust kiest voor de plek waar je nu werkt. Dat hoeft lang niet altijd de ideale baan te zijn maar wel de juiste baan in de huidige fase van je leven. Mij gaat het erom dat je loopbaan je niet overkomt maar een bewuste, afgewogen keuze is. En dat er een plan achter zit, een richting waar je naartoe werkt. Dat hoeft niet naar de top maar naar wat jou uiteindelijk voldoening geeft, waar voor jou de persoonlijke groei zit en waar je gelukkig van wordt.

Ik coach mensen op het snijpunt van leven en werk. Als coach met een achtergrond in het bedrijfsleven als manager en als adviseur ken ik het klappen van de zweep. Vanuit mijn eigen levenservaring begeleid ik mensen met loopbaanvragen die vaak met levensloop vraagstukken zijn verweven. Ik wil mensen in staat stellen het beste uit zichzelf te halen vanuit hun eigen authenticiteit en vanuit hun eigen motivatie.

Zo werk ik

Met jouw coachvraag als vertrekpunt gaan we samen op zoek naar je bronnen en drijfveren. Vanuit persoonlijke ervaring weet ik hoe belangrijk en verrijkend het is om daar inzicht in te krijgen. Het stelt je in staat soms hardnekkige patronen en achterhaalde overtuigingen bij jezelf en de ander te doorzien en te veranderen. Jij bent namelijk je eigen instrument in al je interacties en relaties met anderen.

We starten altijd met een gratis oriëntatiegesprek. Om met elkaar kennis te maken en je vraag te verkennen. Dit gaat face to face maar kan ook telefonisch of online. Daarna spreken we een traject af van een aantal sessies. Een coachtraject bestaat uit  5-8 sessies van gemiddeld 1,5 uur met een frequentie van ca. 1x per 2-3 weken. Na afloop van elke sessie maak je een reflectieverslag en eventuele tussentijdse huiswerkopdrachten.

Coaching is gericht op de toekomst. De inzichten die je opdoet in de sessies zet je om naar concrete stappen die leiden tot de gewenste verandering in je dagelijks leven. Ik zet je aan tot actie door het concreet maken van je inzichten naar stappen die je morgen al kan nemen. Hele praktische onderdelen van loopbaan coaching zoals het voorbereiden op een sollicitatiegesprek, leren solliciteren, het opstellen van een CV, netwerken of je LinkedIn profiel up to date maken behoren ook tot de mogelijkheden.

Let op; soms kan een enkele sessie online plaatsvinden i.v.m. periodiek, kort verblijf in het buitenland.

Certificeringen

 • Nederlands Recht, Vrije Universiteit Amsterdam
 • Master of Marketing, TIAS Tilburg
 • Sturen van Veranderen in Organisaties (SIOO) , Utrecht
 • Coach opleiding BGL & Partners, Hoofddorp
 • Phoenix Opleidingen, 3 jarige coachopleiding, Utrecht
 • Transactionele Analyse, Phoenix, Utrecht
 • NLP Practitioner, Phoenix, Utrecht
 • Systemisch Werk, Phoenix, Utrecht
 • Deep Democracy L1, Academie voor Organisatiecultuur
 • Loopbaancoaching ICM
 • Co-Active Coaching, Schouten en Nelissen
 • Acceptance & Commitment Therapy, Schouten & Nelissen

Reviews

 • “Ik heb Willeke ervaren als een warme, intelligente coach die goed kan luisteren Door haar levenservaring en interesse is ze in staat verbanden te leggen en vragen te stellen waardoor je zelf weer nieuwe inzichten krijgt. Daar kan je echt weer verder mee.”
 • “Wat mij heeft geholpen is Willeke’s jarenlange ervaring binnen grote corporate organisaties, als manager en als communicatie adviseur. Zij herkent mijn professionele omgeving en daardoor hadden we meteen een klik. Haar coaching was voor mij superhandig in een fase dat ik een belangrijke beslissing moest nemen.”
 • “Ik kwam met een hele andere vraag binnen dan waar we uiteindelijk aan hebben gewerkt. Willeke kan goed doorvragen, soms best confronterend. Ze neemt echt de tijd om je te leren kennen. Dat gaf mij de rust om een dieper te graven en niet meteen naar een oplossing te zoeken.”
 • “Wat gaaf om je eigen kompas te weten, mijn why. De wijze waarop Willeke dit doet is een echte ontdekkingsreis. Naar gebeurtenissen uit je jeugd, momenten die je trots maakten, hoe je familie en vrienden je ervaren. Wauw, alles viel op z’n plek toen ik mijn kompas had geformuleerd.”
 • “Ik heb met veel plezier een zestal coachingsgesprekken met Willeke gehad. Willeke is een super prettige en professionele gesprekspartner. Ze stelt je op je gemak en ze stelt de goede vragen (via opdrachten) om zelf na te denken over hoe je in het leven staat, waar je blij van wordt, wat je belangrijk vindt en wat je eventueel graag wilt bereiken. Dit geldt voor zowel werk als privé. Ik ben ontzettend blij met Willeke en raad haar dan ook van harte aan als coach!”
 • “Ik heb Willeke leren kennen als een snelle denker en goede voeler. Een aanpakker die kan vertragen. Een slimme en een wijze. En ideale combinatie waar bedrijfsleven en coaching elkaar ontmoeten. Een aanrader om met haar te mogen uitwisselen.”

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • 1 op 1 coaching
 • Wandelcoaching
 • E-coaching / online coaching
 • Coaching-on-the-job

Locaties coach Willeke

Hoofddorp - Hoofdweg Oostzijde 640

Praktijk Coachlocatie: "Goed ingerichte coachruimte nabij A4"

Hoofdweg Oostzijde 640
2132 MK Hoofddorp

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren op eigen terrein

Noordwijk - Zeereep / Kon. Wilhemina Boulevard

Buitenlocatie: ‘Bij goed weer al coachend wandelen en uitwaaien op het strand voor nieuwe inzichten en perspectieven.’

Zeereep / Kon. Wilhemina Boulevard
2202 GW Noordwijk

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren is goedkoper op de Bosweg op steenworp afstand.

Bergschenhoek - Tobias Asserlaan 7

Praktijk coachlocatie: "Een moderne en professionele werksfeer met uitzicht over de polder."

Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek

Parkeermogelijkheden: Voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur en bushalte op de hoek.

Wassenaar - Papeweg 36

Buitenlocatie: ‘Bij goed weer ontspannen en wandelend coachen door de koninklijke Horsten.’

Papeweg 36
2245 AE Wassenaar

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeergelegenheid bij de hoofdingang. Entreekaart: €1,00, te krijgen bij de hoofdingang.

Voorschoten - Laan van Duivenvoorde 4

Buitenlocatie: ‘Bij goed weer wandelend tot een ander coachgesprek komen op dit prachtige landgoed.’

Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK Voorschoten

Parkeermogelijkheden: Parkeren op de parkeerplaats, Tickets €1,- p.p. (automaat, PIN). Deze staat iets voorbij het parkeerterrein, naast de ingang van de Leidse tuin. Dit bewijs geeft ook toegang tot het naburige Koninklijk landgoed ‘De Horsten’.

Katwijk aan Zee - Boulevard Zeezijde 13

Buitenlocatie: ‘Bij goed weer lekker uitwaaien en wandelen tijdens het coachen voor meer ontspanning en rust.’

Boulevard Zeezijde 13
2225 AG Katwijk aan Zee

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren in overdekte parkeergarage: €1,70 per uur.

Schiphol-Rijk - Tupolevlaan 41-63

Praktijk coachlocatie: ‘Zakelijke coachlocatie in het hart van Schiphol.’

Tupolevlaan 41-63
1119 NW Schiphol-Rijk

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren bij PMT in parkeergarage onder het gebouw. Goed bereikbaar met openbaar vervoer met Schiphol Cirkellijn (bus).

Alphen aan den Rijn - Europalaan 16

Praktijk coachlocatie: "Het gebouw Tauro heeft een moderne en luxe uitstraling."

Europalaan 16
2408 BG Alphen aan den Rijn

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren in de omgeving.

Leiden - Kanaalpark 140

Praktijk coachlocatie: "Goed ingerichte gespreksruimtes. Station Lammenschans (trein en bus) zijn op max. 10 min. loopafstand van het kantoor."

Kanaalpark 140
2321 JV Leiden

Parkeermogelijkheden: U kunt gratis parkeren op het eigen parkeerterrein van Frame Offices, er is ook een oplaadpunt aanwezig. U kunt gebruik maken van het oplaadpunt.

Katwijk - Wassenaarseweg 152A

Buitenlocatie: ‘Prachtig wandel/natuurgebied gelegen in de binnenduinrand van de gemeente Katwijk.’

Wassenaarseweg
2223 LD Katwijk

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeergelegenheden; Entreekosten: € 2/dagkaart te koop bij de automaat of aan het loket bij de ingang van het bos.

Leiderdorp - Sisalbaan 13

Praktijk coachlocatie: ‘Moderne coachruimte die goed aan te reizen is vanuit Leiden, de Bollenstreek en Kaag en Braassem!’

Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

Parkeermogelijkheden: Vrij parkeren op het parkeerterrein voor de deur.

Zoetermeer - Bredewater 26

Praktijk coachlocatie: "Moderne en sfeervolle coachlocatie in de wijk Meerzicht."

Bredewater 26
2715 CA Zoetermeer

Parkeermogelijkheden: Eenvoudig bereikbaar vanaf Rijksweg A-12 via de ringweg door Zoetermeer, gelegen direct tegenover het NS Station. Gratis parkeren voor de deur.

Coachlocaties Willeke

In deze tabbladen staan beschrijvingen van de coachlocaties van Willeke.

Praktijk coachlocatie: "Het gebouw Tauro heeft een moderne en luxe uitstraling."

Europalaan 16
2408 BG Alphen aan den Rijn

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren in de omgeving.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: "Een moderne en professionele werksfeer met uitzicht over de polder."

Tobias Asserlaan 7
2662 SB Bergschenhoek

Parkeermogelijkheden: Voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur en bushalte op de hoek.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk Coachlocatie: "Goed ingerichte coachruimte nabij A4"

Hoofdweg Oostzijde 640
2132 MK Hoofddorp

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren op eigen terrein

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Buitenlocatie: ‘Prachtig wandel/natuurgebied gelegen in de binnenduinrand van de gemeente Katwijk.’

Wassenaarseweg
2223 LD Katwijk

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeergelegenheden; Entreekosten: € 2/dagkaart te koop bij de automaat of aan het loket bij de ingang van het bos.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Buitenlocatie: ‘Bij goed weer lekker uitwaaien en wandelen tijdens het coachen voor meer ontspanning en rust.’

Boulevard Zeezijde 13
2225 AG Katwijk aan Zee

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren in overdekte parkeergarage: €1,70 per uur.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: "Goed ingerichte gespreksruimtes. Station Lammenschans (trein en bus) zijn op max. 10 min. loopafstand van het kantoor."

Kanaalpark 140
2321 JV Leiden

Parkeermogelijkheden: U kunt gratis parkeren op het eigen parkeerterrein van Frame Offices, er is ook een oplaadpunt aanwezig. U kunt gebruik maken van het oplaadpunt.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Moderne coachruimte die goed aan te reizen is vanuit Leiden, de Bollenstreek en Kaag en Braassem!’

Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

Parkeermogelijkheden: Vrij parkeren op het parkeerterrein voor de deur.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Buitenlocatie: ‘Bij goed weer al coachend wandelen en uitwaaien op het strand voor nieuwe inzichten en perspectieven.’

Zeereep / Kon. Wilhemina Boulevard
2202 GW Noordwijk

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren is goedkoper op de Bosweg op steenworp afstand.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Zakelijke coachlocatie in het hart van Schiphol.’

Tupolevlaan 41-63
1119 NW Schiphol-Rijk

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren bij PMT in parkeergarage onder het gebouw. Goed bereikbaar met openbaar vervoer met Schiphol Cirkellijn (bus).

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Buitenlocatie: ‘Bij goed weer wandelend tot een ander coachgesprek komen op dit prachtige landgoed.’

Laan van Duivenvoorde 4
2252 AK Voorschoten

Parkeermogelijkheden: Parkeren op de parkeerplaats, Tickets €1,- p.p. (automaat, PIN). Deze staat iets voorbij het parkeerterrein, naast de ingang van de Leidse tuin. Dit bewijs geeft ook toegang tot het naburige Koninklijk landgoed ‘De Horsten’.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Buitenlocatie: ‘Bij goed weer ontspannen en wandelend coachen door de koninklijke Horsten.’

Papeweg 36
2245 AE Wassenaar

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeergelegenheid bij de hoofdingang. Entreekaart: €1,00, te krijgen bij de hoofdingang.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: "Moderne en sfeervolle coachlocatie in de wijk Meerzicht."

Bredewater 26
2715 CA Zoetermeer

Parkeermogelijkheden: Eenvoudig bereikbaar vanaf Rijksweg A-12 via de ringweg door Zoetermeer, gelegen direct tegenover het NS Station. Gratis parkeren voor de deur.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Helaas is Willeke op dit moment niet beschikbaar