Coaching voor Studenten en pas Afgestudeerden - GORTcoaching - Vind uw coach!

Coaching speciaal voor een speciaal tarief!

GORTcoaching is een gerenommeerd en landelijk coachbureau met gediplomeerde coaches. Ben jij een student, ben je pas afgestudeerd of heb je momenteel een laag inkomen? Dan biedt GORTcoaching voor jou:

N

Een speciaal tarief van € 65,- inclusief btw

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek van 30 minuten

Zelf een coach kiezen die bij je past

Deze coaches zijn gespecialiseerd in vraagstukken bij Young Professionals:

Hieronder zie je onze coaches die (tijdelijk) beschikbaar zijn voor een speciaal tarief. Wil je meer weten over hun opleiding, ervaring, reviews of hoe zij met jouw persoonlijk vraagstuk aan de slag willen gaan? Klik onder de profielfoto en lees meer in hun uitgebreide profiel. Daar kun je ook vinden hoe je met de coach een afspraak kunt maken voor een gratis oriëntatiegesprek. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een coach? Voel je vrij contact met ons op te nemen, we zijn er voor jou! – ☏ 088 170 1500

R

Gratis oriëntatiegesprek van 30 minuten

Dit kan face-to-face, telefonisch of via skype

R

Meerdere locaties in Amsterdam beschikbaar

Indien mogelijk kan de coach bij vergoeding van reiskosten ook op andere locaties coachen

R

Een coach boek je als student of pas afgestudeerde voor € 65,- incl. BTW per uur

U kunt samen met uw coach de lengte van de gesprekken bepalen

Kies jouw coach uit op beschikbaarheid

Heb je een dag en tijd in gedachte wanneer je een oriëntatiegesprek met een coach wilt? Dan kun je in de agenda hieronder direct de beschikbaarheid onze coaches zien. Volg dan de stappen van onze snelplanner en plan jouw gratis oriëntatiegesprek!

Snelplanner: Gratis oriëntatiegesprek

Stap 1: Kies uw coach en kijk in de agenda wanneer uw coach beschikbaar is.
Stap 2: De gekleurde vlakjes met daarin de naam van de coach geven de tijden aan die u kunt reserveren voor een gesprek.
Stap 3: Reserveer uw (gratis oriëntatie-) gesprek door een e-mail te sturen naar de coach van uw keuze. U krijgt binnen 24 uur bevestiging.

E-mail uw coach via:

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen u graag!

Veelvoorkomende coachvragen

=

Wat zijn mijn competenties – waar ben ik echt goed in?

=

Hoe presenteer ik mij het beste op de arbeidsmarkt?

=

Op welke manier kan ik mijn effectiviteit verhogen?

=

Welk soort baan past bij mijn vaardigheden en interesses?

=

Hoe bereik ik mijn (carrière)doelen?

=

Hoe ga ik om met de druk die op mijn schouders ligt?

Inhoudelijk over coaching

Wat is coaching?

Coaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces dat wordt ingezet om de voor jou wenselijke en duurzame veranderingen in jouw loopbaan of leven te bevorderen. Dit wordt bereikt door middel van gestructureerde, gerichte gesprekken en het gebruik van passende oefeningen en coachtechnieken. Je verwerft diepgaande persoonlijke inzichten die vaak life-changing zijn. Tijdens dit traject kun je ook ondernemerschap overwegen, testen inzetten of je meer richten op zingeving. Loopbaancoaching is altijd gericht op de toekomst.

Wat houdt coaching voor pas afgestudeerden en studenten in?

Het kan nogal afschrikkend zijn wanneer je de overgang moet maken van opleiding naar werk. Tot nu toe was je waarschijnlijk vooral op school en studie gefocust, maar de tijd is gekomen om de eerste stappen te zetten in jouw carrière. Dit is een erg spannende periode – in het bijzonder als je nog niet precies weet waar je naartoe wilt en wat voor baan bij je zou passen. Het is belangrijk om in deze tijd bewuste keuzes te maken waar jij ook echt blij mee bent. Hierbij kan een coach voor studenten of pas afgestudeerden je op verschillende manieren ondersteunen – van algemene loopbaanvragen tot competentieonderzoek en advies bij het verhogen van jouw vaardigheden en zelfverzekerdheid. Durf om hulp te vragen zodat je een goed gevoel hebt bij het nemen van jouw volgende stappen!

Hoe ziet een coachtraject er uit?

Ieder coachtraject wordt op maat gemaakt. Samen met de coach wordt jouw traject samengesteld aan de hand van je vragen en behoeften. Kies altijd een coach waarvan je het idee hebt dat zijn/haar werkwijze, doelgroep en specialisme het beste bij je past.

Het oriëntatiegesprek
Het oriëntatiegesprek dient als kennismaking.
Jij en de coach zullen inventariseren:
– Welke doelen je wilt behalen en waarom
– wat je uit het coachtraject wilt halen (wanneer heeft het coachtraject naar je idee zijn doelen bereikt? Wat is je ideale situatie?)
– welke aanpak hier het beste bij past
Aan het eind van het gesprek stem je met de coach af of het klikt. Als dit zo is, dan kun je beginnen aan uw coachtraject.

Het coachtraject
Tijdens het coachtraject werk je aan jouw doelstellingen en competenties door middel van coachgesprekken, reflectie-oefeningen en opdrachten. In overleg is het tevens mogelijk om een test af te nemen.

Jij en de coach zullen:
– een passend en realistisch plan van aanpak opstellen en in de praktijk brengen.
– constant reflecteren op je eigen doel: ben je op de goede weg?
– na elke sessie ga je met oefeningen aan de slag. Het slagen van een coachtraject is afhankelijk van je eigen motivatie en inzet.

De coaches van GORTcoaching maken gebruik van technieken en methodieken zoals Motiverende Gespreksvoering, RET (Rationele Effectiviteits Training), Mindfulness, NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), Oplossingsgericht Coachen, ACT (acceptance en commitment therapie) en MMS coaching (Motivating Management Service).

Eindevaluatie
In het laatste gesprek zullen jij en de coach reflecteren op het coachtraject en het proces. Zijn de doelen behaald? Hoe ver ben je en wat wil je nog aan pakken in de toekomst? Wanneer gewenst kun je een follow-up gesprek inplannen na een bepaalde tijd, om nog een samen te komen en te bespreken hoe het gaat.

Wanneer het een zakelijk traject betreft start en eindig je vaak met een driegesprek. Dit is een gesprek tussen coach, coachee en leidinggevende waarin op transparante wijze overeenstemming over het coachdoel bereikt wordt. Ook kan de situatie zowel vanuit het gezichtspunt van de coachee als dat van de leidinggevende belicht worden.

Wat levert coaching jou op?
  • Meer zelfinzicht in jouw persoonlijke waarden, normen, drijfveren en doelen
  • Het (her-)ontdekken van talenten
  • Meer motivatie en energie
  • Meer zelfvertrouwen
  • De knoop doorhakken en belangrijke keuzes maken
  • Meer sturing in je loopbaan
  • Leren omgaan met keuzestress
  • Het bepalen van je competenties