BESTE COACHOPLEIDING VAN NEDERLAND

Speciaal voor hoger opgeleiden met een sterke interesse in persoonlijke ontwikkeling.

In samenwerking met de Associatie voor Coaching biedt GORTcoaching u exclusief deze 3-daagse coachopleiding, die zowel IFC als EMCC geaccrediteerd is. De International Coach Federation (ICF) is de grootste wereldwijde beroepsvereniging voor coaching. De EMCC bevordert het ontwikkelen van het coachvak en is een keurmerk voor de kwaliteit voor coaching binnen Europa. Er is geen enkele andere coachopleider in Nederland die u beide keurmerken kan bieden.

Vanuit onze geweldige stadstuin:

Vanuit onze inspirerende trainingsruimte met stadstuin in het hippe Amsterdam-Oost gaat u met een kleine groep hoger opgeleiden met een sterke interesse in persoonlijke ontwikkeling uw coachskills verdiepen. Leer uzelf en het gedrag van anderen nog beter begrijpen en effectieve interventies toe te passen. Intensiveer de manier waarop u vragen kan stellen bekrachtig uw kennis over onderwerpen zoals coachend leidinggeven. U zult door middel van uw nieuw verworven coachvaardigheden direct meer geluksgevoel creëren in uw leef- en werkomgeving.

Deze opleiding is geschikt voor:

Deze driedaagse coachopleiding is geschikt voor iedereen die hoger opgeleid is en zich in de brede zin wil bezig houden met persoonlijke ontwikkeling. Mensen omschrijven deze coachopleiding vaak als -life changing- omdat u via het aanleren van coachvaardigheden vooral met uzelf als instrument aan de slag gaat.

Binnen deze opleiding leert u:

  • Verschillende coachtechnieken effectief toe te passen.
  • Volgens de richtlijnen van de NOBCO een eigen coachinterventie toe te passen.
  • Door middel van het stellen van de juiste vragen meer diepgang bevorderen in uw relaties.
  • Coaching kunnen toepassen bij uw collega’s.
  • Verschillende manieren kennen waarop u coaching zou kunnen toepassen in uw leven en op de werkvloer.

Je krijgt na succesvolle afronding van deze 3 daagse een internationaal erkend coachdiploma op EMCC foundation niveau. Daarnaast vormt deze 3daagse de start van een door ICF geaccrediteerde opleiding op ACC niveau. U kunt dan direct aan de slag met uw coachvaardigheden toe te passen in de praktijk. Wat dit diploma bijzonder maakt is dat deze zowel op ICF als EMCC niveau geaccrediteerd is.

Data & locatie:

De eerstvolgende coachopleiding gaat van start in oktober 2018. De groepsgrootte is beperkt tot slechts 15 personen. De locatie is zeer eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer en in de buurt betaalde parkeermogelijkheden waar u voor 10.- per dag kunt parkeren. Wilt u overnachten? Wij raden u het sfeervolle Hotel Arena aan.

Programma

Data en tijden van de coachopleiding:
Dag 1: Vrijdag |  26 okt. 2018  | 13.30 – 18.00
Dag 2: Zaterdag | 27 okt. 2018 | 9.30 – 18.00
Dag 3: Zondag | 28 okt 2018 | 9.30 – 18.00

Trainingslocatie:
Ruyschstraat 74
1091 CE Amsterdam

Koffie/thee is aanwezig op de trainingslocatie, op de zaterdag en zondag wordt er een uitgebreide lunch verzorgd in Hotel Arena.

NEEM EEN OPTIE

NEEM EEN OPTIE