Plan een Gratis Oriëntatiegesprek
DIT IS CARLA: Oprecht, respectvol confronterend, aandachtig, resultaatgericht
DOELGROEP: Ontwikkelingsgerichte medewerkers, leidinggevenden, teams, twijfelaars
SPECIALISATIES: Assertiviteit, zelfwaardering, competentieontwikkeling, samenwerken, werk/privé balans, grenzen stellen

“Ik begeleid jou jouw vragen te beantwoorden en je doelen te bereiken op een manier die bij jou past”

JE KAN BIJ MIJ TERECHT MET VRAGEN OVER

Hoe je jezelf sterker neer kunt zetten, over hoe je jezelf kunt profileren en keuzes durft en kunt maken die bij jou passen, over hoe je effectiever kunt samenwerken en ook over hoe je mensen enthousiast kunt krijgen voor jouw plannen.

Bijvoorbeeld:

 • Je werkt in een team en tijdens vergaderingen durf je jouw mening niet naar voren te brengen. Waarom durf je dat niet, wat houdt je tegen?
 • Je hebt het idee dat collega’s jou niet begrijpen, jou niet zien of niet zien hoe hard je werkt. Wat doe jij waardoor ze je niet zien of horen?
 • Je hebt in jouw ogen een heel goed plan bedacht maar wanneer je erover vertelt, schiet men in de weerstand. Hoe komt dat en hoe wil je ermee omgaan?
 • Je denkt wel eens: wie ben ik om daar iets over te mogen zeggen. Hoe komt het dat je dat denkt? Wil je zo blijven denken?
 • Je merkt dat je in bepaalde – voor jou storende situaties – telkens op dezelfde manier reageert en je merkt dat het niet effectief is. Je wilt ontdekken wat een bij jou passende wel effectieve manier is.

ZO WERK IK

Voorafgaand aan een coachtraject zal ik met jou – en eventueel de betrokken personen uit de organisatie – een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek voeren om de coachvraag in kaart te brengen en het gewenste resultaat (doel) te bespreken. Wederzijdse verwachtingen komen aan de orde. Ik licht toe wat mijn coachstijl en werkwijze is. Mijn stijl is resultaatgericht waarbij ik de gecoachte respectvol confronteer en een spiegel voorhoudt.
Het wederzijdse besluit om een samenwerking aan te gaan volgt pas na afloop van dit gesprek.
De duur van een coachtraject is vooral afhankelijk van de coachvraag en de doelstelling die jij hebt. Op basis daarvan maak ik een inschatting van het benodigde aantal gesprekken. Dat zullen 4, 6 of 9 gesprekken van 1,5 uur zijn. Ik laat dat weten in het intakegesprek
Na afloop van het intakegesprek stuur ik je een e-mail waarin de coachvraag en de doelstelling beschreven staan. Jij beoordeelt of dit goed beschreven staat. Het gaat immers over jou. Daarna wordt e.e.a. in een contract vastgelegd. Alles wat we daarna met elkaar bespreken blijft tussen ons en valt onder het ethisch beroepsgeheim.

CERTIFICERINGEN

  • Masterclass systemisch coachen, werken met familie- werk- en organisatieopstellingen (Van Kempen Impuls, Schoonhoven)
  • Leergang Coaching voor Professionals (School voor Coaching, Leiden)
  • Workshops: Cursus Focusing, Werken aan vertrouwen, Basistraining Procovatief coachen (certificaat), Enneagram, Oplossingsgericht coachen, werken met schaalvragen, Conflictcoaching, Covey: effectief leiderschap, Thema Gecentreerde Interactie, Organisatiecoaching, Coachen en ethiek, Werken met beelden, Mannelijk versus vrouwelijk, Intervisiecoaching, Transactionele Analyse, TA 101 Verification (certificaat), Basistraining Coachen met Voice Dialogue (certificaat), Masterclass Voice Dialogue, Werken met de kracht van kwetsbaarheid (certificaat), Mentaliseren en mentaliserend coachen, Werken met Theory U, Acceptance and Commitment Therapie, Narratief coachen (certificaat)
  • Lerarenopleiding verpleegkunde op eerste graads niveau (ism Master of Science Degree in Nursing) (Hogeschool van Utrecht)
  • Lerarenopleiding verpleegkunde op tweede graads niveau (Hogeschool Holland, Diemen)
  • Intensive Care voor volwassenen (Bronovo ziekenhuis, Den Haag)
  • Hartbewaking (Bronovo ziekenhuis, Den Haag)
  • HBO-Verpleegkunde (Academie voor Gezondheidszorg, Zwolle)
  • VWO (Rijksscholengemeenschap, Coevorden)

REVIEWS

“Ik voel me echt begrepen en dat er naar me geluisterd is. Het is goed om door vragen naar mezelf te kijken en dat te bespreken, maar als me dat niet lukte, gaf je ook ‘gewoon’ antwoord. Dat hielp enorm. Door de manier van gespreksvoering heb je me eigenschappen en patronen van mezelf leren (in)zien die ik nog niet zo conreet had. Het was de inspanning waard! Dankjewel! ”

“Het was mijn ‘reis’ en jij was de coach, mijn ‘reisbegeleider’. Ik heb mijn eigen pad uitgestippeld en gevolgd, van A naar B. Ik heb meer zelfvertrouwen. Hartstikke bedankt voor al je tijd en aandacht. Je maakt het verschil. Ik kan verder met waar ik eerst in vast liep. Ik ga dat met vertrouwen aan.”

“Het heeft me vooral geholpen dat je me liet zien dat er keuzemogelijkheden zijn en dat ik kan en mag bepalen welke keuze ik maak en waarom ik dat doe. Ik heb alle ruimte gevoeld en gekregen die ik nodig had om aan mijn doelen te werken en jouw begeleiding daarin vond ik professioneel en toegespitst op dat wat er op dat moment speelde.”

“Mijn coachvraag is echt beantwoord. Humor blijkt goed uit te pakken. Het maakt het allemaal ontspannen. Wanneer het even weer terug valt, probeer ik me er niet al te druk om te maken maar kijk wel hoe ik het anders aan kan pakken. De tools die je me gegeven hebt, daar zijn altijd weer erg nuttig bij”

COACHVORMEN

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • Coaching-on-the-job
 • Teamcoaching
 • Online coaching

LOCATIES COACH CARLA

Almere - Cissy van Marxveldtstraat 30

Praktijklocatie: ‘Prettige coachlocatie aan huis’

Cissy van Marxveldtstraat 30
1321 JT Almere

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren voor de deur

Coachlocaties Carla
In deze tabbladen staan beschrijvingen van de coachlocaties van Carla.
Praktijklocatie: ‘Prettige coachlocatie aan huis’

Cissy van Marxveldtstraat 30
1321 JT Almere

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren voor de deur

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat je het formulier hebt ingevuld, krijgt je direct per e-mail een bevestiging van jouw gratis oriëntatiegesprek doorgestuurd.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als je graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden