Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

DIT IS INGEBORG: Rustig, tot de kern, liefdevol, pragmatisch
DOELGROEP: Iedereen die werkzaam is bij de Alliantie en open staat voor een aanpak waarbij denken, voelen en doen beter gaan samen werken.
SPECIALISATIES: Hooggevoeligheid, zelfvertrouwen en rust, samenwerking, grenzen aangeven/plek in nemen, loopbaanvragen, communicatie

“Het is mijn kunst om samen met jou jouw denken, voelen en doen beter te laten samenwerken en vanuit daar de beoogde verandering neer te zetten.”

JE KAN BIJ MIJ TERECHT MET VRAGEN OVER

Ik heb veel ervaring met de volgende thema’s/vragen:

 • Het vergoten van zichtbaarheid en het zelfvertrouwen; hoe acteer jij tijdens vergaderingen?
 • Het leren stellen van grenzen; waar zeg je ja/nee tegen en hoe zeg je je/nee
 • Het vinden en maken van een volgende passende stap in de loopbaan
 • Communicatievragen
 • Leiderschapsvragen; het inzetten van verschillende stijlen en vragen over stakeholdersmanagement
 • Omgaan met hooggevoeligheid.

Ik heb zelf ruime tijd gewerkt in verschillende functies binnen het bedrijfsleven voordat ik me in 2010 volledig op coaching ben gaan richten. Nu werk ik als 1-op-1 coach voor diverse organisaties – waaronder al 8 jaar voor de Alliantie- en trainingsbureaus

ZO WERK IK

Samen met jou als coachee werk ik met veel toewijding naar jouw coachingsdoelstelling toe. Deze definiëren we duidelijk aan het begin van het trajectDit doe ik vanuit de overtuiging dat we stralender en succesvoller door het leven gaan als we ons denken, voelen en doen goed met elkaar verbinden en onze intuïtie verder ontwikkelen. Afhankelijk van de coachvraag en de persoon met wie ik werk zet ik methodieken in waarvan ik voel dat deze goed aansluiten. Mijn werkwijze wordt omschreven als persoonlijk, liefdevol en pragmatisch.

CERTIFICERINGEN

 • ALBA Post-HBO coachingEQA-keurmerk, Nobco Practicioner, Amsterdam
 • 4-jarige aura readersopleiding Effectieve Intuitie –Carolina Bont, Haarlem
 • WO-Rechten, UvA, Amsterdam
 • Familie Opstellingen, Jane Coerts, Abcoude
 • Familie Opstellingen, Jane Coerts, Abcoude

REVIEWS

“Ingeborg is een fijngevoelige coach die snel weet tot de kern te komen, ze is empathisch en positief. Ze werkt toe naar concrete resultaten in de vorm van heldere inzichten en tips. Ik ben en veranderd van loopbaan en ervaar veel meer rust in mijn leven”

“Wat mij direct opviel is dat Ingeborg snel de onderliggende essentie van de vraag en doelstelling te pakken krijgt en hierop inspeelt door haar veelzijdigheid aan methodieken. En dit alles tijdens een ontspannen wandeling in het Vondelpark. Ik kwam bij Ingeborg terecht met stress-verschijnselen; via mindfulness en oefeningen van familieopstellingen heb ik inzicht gekregen dat ik iedere keer op de plek van mijn leidinggevende ging staan en thuis ook altijd alleen aan het roer stond, door haar coaching is er zoveel veranderd. Ik kan haar van harte aanbevelen.”

“Ingeborg is een doortastende coach die hart en hoofd samenbrengt. Door goed te luisteren en vragen te stellen laat ze je stil staan bij jouw gevoel-ook als dit lastig voor je is. Prettig aan haar is dat ze naast haar super goed kunnen voelen ook zeer kundig kan meedenken in een zakelijke context.”

“Wat ik persoonlijk zeer prettig vond is dat Ingeborg inzoomt op zaken waar je goed in bent en je stimuleert om hier trots op te zijn en je tools meegeeft om deze nog vaker op een positieve manier in te zetten. (…) Ook heeft ze mij een groeiend bewustzijn over mijn lichaam en mijn gevoel bijgebracht en hier heb ik iedere dag veel aan. Ik vond het wonderlijk hoe goed zij voelt en dingen kon zien die anderen niet zien en dit wist te vertalen op een manier dat het meteen bijdroeg aan mijn welzijn.”

“Persoonlijke manier van coaching waarbij er echt wordt gekeken naar wat je behoefte is en hoe je deze behoeftes (zelfontwikkeling en bewustzijn) vervolgens kunt realiseren. Ingeborg heeft veel kennis om je op de juiste manier te kunnen sturen zonder dat het vaag of zweverig wordt”

COACHVORMEN

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • Wandelcoaching
 • Skype / facetime coaching

LOCATIES COACH INGEBORG

Amsterdam - Emmalaan 25

Praktijklocatie: ‘Heerlijke coachlocatie in hartje Amsterdam. ‘

Emmalaan 25
1075 AT Amsterdam

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren voor de deur. Ook zeer goed bereikbaar met het OV!

Coachlocaties Ingeborg
In deze tabbladen staan beschrijvingen van de coachlocaties van Ingeborg

Praktijklocatie: ‘Heerlijke coachlocatie in hartje Amsterdam. ‘

Emmalaan 25
1075 AT Amsterdam

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren voor de deur. Ook zeer goed bereikbaar met het OV!

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat je het formulier hebt ingevuld, krijgt je direct per e-mail een bevestiging van jouw gratis oriëntatiegesprek doorgestuurd.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als je graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden