Coach Denise

Het is niet meer mogelijk een afspraak met Denise in te plannen

Dit is Denise: Begripvol, nuchter, doortastend en verdiepend.
Doelgroep: Professionals, perfectionisten, piekeraars en vrouwen rond 30 jaar.
Specialisaties: Psychologie, lifecoaching, spiritualiteit (Zijnsoriëntatie) en preventie van stress, burn-out & depressie.

Je kan bij mij terecht met vragen over: zowel je privé- als werkleven. Centraal staat daarbij het elimineren van het spanningsveld tussen hoofd en hart. Dit wordt vaak als stress ervaren en stressreductie en ontspanning zijn dus thema’s waar aan gewerkt kan worden. Opkomen voor jezelf, grenzen aangeven, nee leren zeggen, meer samenwerken, delen van verantwoordelijkheid of leren delegeren kunnen concrete gedragsveranderingen zijn waar aan gewerkt wordt.

Zo werk ik: Tijdens een eerste gesprek kun jij aangeven waar je last van hebt en zoeken we samen naar (een) centra(a)le thema(‘s) waar je aan wit werken. Je stelt concrete doelen op waar je je de komende periode op wilt richten en je krijgt ruimte om te onderzoeken welke stappen je moet maken om daar te geraken. Parallel daaraan ontdek je vanzelf welke factoren je remmen en welke jou juist stimuleren. Graag hoor ik van jou wat je van mij daarin verwacht, welke werkwijze je prettig vindt, in welk tempo je wilt werken en hoe lang jouw traject mag duren. Na afloop van het eerste gesprek maak ik samen met jou een eerste opzet die gedurende het traject wordt geëvalueerd op effectiviteit en jouw tevredenheid. Ik werk vanuit een eclectisch perspectief waarin technieken uit de cognitieve gedragstherapie, mindfulness lichaamsgerichte therapie, Acceptance en Commitment therapie en Zijnsoriëntatie elkaar afwisselen c.q. aanvullen. Tussen de sessies zijn er soms huiswerkopdrachten om je bepaalde inzichten of vaardigheden eigen te maken. Soms vraag ik om een korte reflectie om te peilen hoever je inzicht is gevorderd of om weer te geven hoe je in je eigen omgeving met nieuwe vaardigheden omgaat. Voor mij is het hier en nu vaak een prima manier om in contact te komen met je eigen unieke kwaliteiten die kunnen dienen als nieuwe ingang naar een andere manier van Zijn.

Mijn opleidingen en certificeringen:

  • Master Gezondheidswetenschappen, afstudeerrichting Geestelijke Gezondheidskunde (GGK) Universiteit Maastricht
  • Opleiding Zijnsorientatie eerste jaar; opleiding constructieve zelfbegeleiding
  • Opleiding verdieping Zijnsorientatie; opleiding constructieve zelfbegeleiding
  • Opleiding angsttherapeut; interne opleiding Stichting VALK
  • Mindfulness trainer; ‘Instituut voor Mindfulness’ (IVM) / gecertificeerd MBSR TrainerOplossingsgerichte Therapie (geaccrediteerd), Louis Cauffman, Amsterdam
  • Oplossingsgerichte Therapie (geaccrediteerd), Louis Cauffman, Amsterdam
  • Psychodiagnostiek (geaccrediteerd), Kloens opleidingen, Ichthus, Katwijk
  • Verdiepingscursus Cognitieve Gedragstherapie (geaccrediteerd VCGT)
  • Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie (geaccrediteerd VGCT)

Denise heeft ruime werkervaring (20 jaar) als psycholoog en coach in de werkvelden arbeidsgerelateerde problemen, angst, stress en depressie. Zij geeft sinds meerdere jaren mindfulnesstrainingen en werkt sinds enige jaren vanuit zijnsgeoriënteerd perspectief.

Afspraak plannen: Kijk in de agenda wanneer Denise beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

Denise biedt coaching aan op de volgende manieren:

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek biedt Denise bovendien coaching aan op de volgende manieren:

Coaching is een vorm van investeren in psychisch welzijn. Door jezelf beter te leren kennen, ontdek je je ware kracht tot zelfverwezenlijking. Elke ontmoeting wordt dan een manier tot ont-moeten. Daar help ik je graag bij.

Testimonials over Denise

Denise is een betrouwbare coach, die op een persoonlijke manier contact maakt en op zoek gaat naar je beste kwaliteiten. Ze is in staat je in contact te brengen met datgene wat je het liefst wilt bereiken en je op een authentieke manier te manifesteren in leven en werk.

Ik was onder de indruk van haar snelle en doeltreffende analyses en haar uitleg over het hoe en waarom van mijn zijn, terwijl er tevens goede richtlijnen waren om daar (beter) mee om te gaan.

Naast inzicht geven ontgaat Denise geen enkele gemoedstoestand die zij vaak benut als bron voor inzicht in persoonlijk functioneren.

Denise is praktisch en doortastend en weet je te stimuleren om op zoek te gaan naar je ware zelf.

Denise creëert snel een gemakkelijke een toegankelijke sfeer, blijft stimuleren wanneer het wat moeilijker gaat en is positief ingesteld.