1-op-1 Training Persoonlijke groei 

Een unieke kans bij GORTcoaching om 1-op-1 training te krijgen van onze gecertificeerde senior coaches. Leer tijdens onze exclusieve training Persoonlijke groei onder andere bijvoorbeeld op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging in leven/werk,om te gaan met een burn-out en competenties in kaart te brengen. 

Bepaal zelf wanneer je begint, verbreek oude negatieve gewoontes en gedragingen en kom tot nieuwe verhelderende inzichten. Volg deze training op jouw eigen leertempo om je kwaliteiten te herkennen en te benutten om zo jezelf ondernemend op te stellen. Alles wat je nodig hebt zit op dit moment al in je. GORTcoaching helpt je graag: volg nu onze 1-op-1 training!  

NOBCO

Resultaten van de training   

Met het volgen van onze training “Persoonlijke groei” staat persoonlijke groei centraal. Na de 1-op-1 training kan jij bijvoorbeeld:    

  • Je talenten, capaciteiten en vaardigheden zelfstandig ontwikkelen. 
  • Weten wat je wilt met je carrière of andere grote levensvragen. 
  • Meer veerkracht, vertrouwen, waardering en voldoening ervaren. 
  • Productiever en efficiënter werken aan je doelen. 
  • Inzicht hebben in je eigen functioneren, je krachten en belemmeringen. 
  • Focussen of gefocust blijven op dat wat voor jou belangrijk is. 
  • Meer positieve emoties, geluk en balans ervaren in je leven. 
  • Gericht werken naar resultaten.  

 

De één op één training persoonlijke groei  is geschikt voor:

Persoonlijke groei is een training voor iedereen die in het dagelijks leven of werk zijn ondernemende visie wil verbreden. Tijdens het volgen van de 1-op-1 training wil jij je persoonlijk als individu ontwikkelen. Hierbij zoek je meer diepgang in verschillende vraagstukken over je carrière, relaties of het leven. Je streeft naar een succesvollere persoonlijkheid die effectiever kan omgaan met veranderingen en stress. Tot slot sta je open voor nieuwe mogelijkheden, kennis en ervaringen. Dit alles doe je geheel vrijblijvend op je eigen leertempo.  

De één op één training persoonlijke groei omvat:

Wanneer je beslist om de 1-op-1 training in te gaan, zal je met de coach verder gaan verkennen waar je mee aan de slag zou willen en ontdekken wat jouw gewenste (ideale) situatie is. Persoonlijke doelen worden hier verduidelijkt. Vervolgens wordt de weg van de huidige naar de ideale situatie bepaald. Daarbij kun je denken aan vragen als: Wat wil ik en wat heb ik nodig? Wat kun je doen om jouw gewenste resultaat te bereiken? Door middel van deze vragen wordt er een realistisch en passend plan van aanpak opgesteld zodat je het in de praktijk kan gaan brengen. Tijdens een training werk je aan jouw doelstellingen en competenties door middel van coachgesprekken, reflectie-oefeningen en opdrachten. In overleg is het ook mogelijk om een test af te nemen. Alles natuurlijk met als doel om persoonlijke groei te verwezenlijken!   

In het laatste gesprek zullen jij en je coach reflecteren op de trainingen en het proces. Zijn de doelen behaald? Hoe ver ben je en wat wil je nog aanpakken in de toekomst? Desgewenst kun je een follow-up gesprek inplannen na een bepaalde tijd, om nog eens samen te komen en te bespreken hoe het gaat.  

Wat andere deelnemers vinden

Het duwtje in de rug die ik nodig had

De training heeft mij heel erg geholpen om knopen door te hakken en te realiseren dat er niet slechts één weg naar Rome leidt. Het traject is voor mij een duwtje in de rug geweest om een ‘out of the box’ beslissing te nemen.

Completer en positiever beeld gekregen van mij als persoon

De positieve benadering van het natuurlijke gedrag, de sterke punten benadrukken, de heldere oefeningen, het wijzen op de blinde vlekken, heeft er allemaal aan bijgedragen dat ik een completer en positiever beeld gekregen heb van mij als persoon, zowel zakelijk als privé.

Ik weet nu waar mijn kracht ligt

“Dankzij de ‘prettige confrontaties’ ben ik gaan inzien waar mijn kracht ligt en hoe ik mijn talenten kan verzilveren”.  

neem een optie

Verzeker jezelf van een plekje en neem vrijblijvend een optie!