Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Ellen Daenen

Coach

DIT IS ELLEN: Betrokken, inlevend, praktisch, resultaatgericht.

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Life coaching, Jobcoaching, Lifestyle coaching.

Specialisaties: Voeding, Leefstijl & vitaliteit, Werk/privé balans, Duurzame verandering, Persoonlijke ontwikkeling, Persoonlijk leiderschap, MBO/HBO/WO, Midcareers, Professionals, Ambitieuze moeders, Balanszoekers

“Ik help jou om de beste versie van jezelf te worden”.

Je kan bij mij terecht met vragen over

Alles op het gebied van leefstijl en persoonlijke ontwikkeling. Oude patronen doorbreken die je nu niet meer dienen zodat je nieuwe, beter passende gewoontes, kunt integreren in je leven. Wanneer je zoekende bent en niet precies weet hoe nu verder. Ik kan je helpen om weer grip op je leven te krijgen, lekker in je vel te zitten, vol energie en met een vernieuwde focus zodat je de beste versie van jezelf kunt worden.

Neem vooral contact met mij op als je:

 • Weinig energie ervaart en maar zelden kunt opladen.
 • Minder stress wilt ervaren en hier beter mee om willen leren gaan.
 • Het gevoel hebt dat je geleefd wordt en niet zelf de regie in handen hebt.
 • Een gezondere leefstijl wilt waarbij je nog steeds kan genieten.
 • Slecht slaapt en je zelden uitgerust bent als je opstaat.
 • Vastloopt in je huidige baan en hier verandering in wilt brengen.
 • Meer met jezelf in contact wilt zijn en wilt leven vanuit jouw passie.

Herken je je hier in en is het tijd voor verandering? Samen kijken we op welke gebieden winst te behalen valt en hoe dit het beste is in te passen in jouw leven. Vaak kun je met kleine inzichten en veranderingen al een groot resultaat behalen!

Zo werk ik

Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we de zaken waar je tegenaan loopt en wat je graag anders zou willen. Aan de hand van diverse coach modellen gaan we samen aan de slag om jouw doel te bereiken.

Een coachtraject bestaat uit ongeveer 5 tot 8 sessies van gemiddeld 1,5 uur. In overleg komen we vervolgens iedere 2 tot 4 weken weer bij elkaar. Je gaat aan de slag met concrete opdrachten om zo ook daadwerkelijk jouw gewenste doel te bereiken. Op deze manier kun je een echt duurzame verandering tot stand brengen.

Na het traject heb je meer inzicht in waar je nu staat, waar je naar toe wilt en hoe je daar op een succesvolle manier kunt komen.

Je bent in staat om oude patronen te doorbreken, je eigen verantwoordelijkheid te nemen en de verandering tot stand te brengen die je graag wilt. Je bent de beste versie van jezelf, je ogen stralen, je hebt energie voor tien en staat sterk en veerkrachtig in het leven.

Certificeringen

 • HBO Mental coach Sonneveltopleidingen
 • HBO Natuurvoedingsadviseur Sonneveltopleidingen
 • HBO Human Resource Management

Reviews

 • “Luisteren is een kunst en tijdens onze gesprekken heb ik altijd sterk het gevoel gehad dat Ellen niet alleen heeft geluisterd, maar me ook echt heeft gehoord. Zowel fysiek als mentaal kreeg ik een boost en dankzij haar coaching voel ik me een ander persoon, een andere vrouw. Ik heb meer energie, minder last van stemmingswisselingen en slaap eindelijk weer goed. Aanrader!”
 • “Ellen, een gedreven en enthousiaste vrouw waarbij je je onmiddellijk bij op je gemak voelt. Zij hield goed rekening met wat wel en niet werkt voor mij. Zo ook een gesprek over wat kost je energie en hoe zou dit anders voor jou kunnen werken? Je grenzen bewaken is best een moeilijk iets. Ik beveel Ellen zeer zeker aan als gedreven, toegankelijk en zeer prettige vrouw om mee te praten. Ze weet veel over voeding, omgaan met stress en weet goed wat er voor je zou kunnen werken en juist ook wat niet.”
 • “Ellen gebruikt een positieve manier van coachen. Waarbij zij methodes gebruikt om naar antwoorden te zoeken in jezelf. Ik had zelf belemmerende gedachtes om een eigen bedrijf te starten. Door haar goede coachingsvaardigheden heeft zij mijn perfectionisme om kunnen buigen naar mijn kansen. Nu een paar maanden later ga ik de eerste stappen zetten om voor mijzelf te beginnen.”
 • “Tijdens onze gesprekken kreeg ik altijd het gevoel dat Ellen echt de verbinding opzocht. Ze weet hoe ze, door de juiste vragen te stellen, iemand weer in beweging krijgt. Zo kon ik mijn vaste patronen die mij in de weg zaten doorbreken. Haar oprechtheid en professionaliteit zorgen voor diepgang bij dit ontwikkelproces. Ik heb Ellen ervaren als een vakkundige coach met grote belangstelling en warmte.”

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • Coaching via Skype
 • Coaching via email
 • Wandelcoaching
 • E-coaching / online coaching

Helaas is Ellen Daenen niet meer beschikbaar