Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

ESCAPEROOM TEAMCOACHING

Ultieme teambuilding vanaf 4 medewerkers,
ook zeer geschikt voor grote groepen (200+)

De kracht van een team
Waardevolle inzichten mogelijk maken om doelen te kunnen behalen is waar wij bij GORTcoaching voor staan.
Met teamcoaching maken wij de volgende stap in jullie ontwikkeling als team mogelijk. Kwaliteiten en valkuilen naar boven halen van het gehele team én de individuen, om zo bewustwording in het team te creëren en daarmee het team in zijn kracht te zetten.

Waarom Escaperoom Teamcoaching?
Een escaperoom is ideaal te combineren met teamcoaching omdat een escaperoom een ervaring biedt waar je als team helemaal in opgaat en samenwerking en het benutten van talenten de sleutel tot succes is.

Het resultaat
Door je met jouw team aan een onbekende taak te wagen, komen kwaliteiten en valkuilen die jullie als team hebben aan het licht. Achteraf krijgen jullie hier onder begeleiding van onze teamcoach meer inzicht in. Daarnaast hebben jullie een concreet leerdoel waar jullie mee aan de slag kunnen.

Belastingvoordeel
In tegenstelling tot de meeste leuke teamactiviteiten valt Escaperoom Teamcoaching niet onder de werkkostenregeling. Teamcoaching is namelijk volledig aftrekbaar door bedrijven waardoor de organisatie geen risico loopt om het belastingtarief van 80% te betalen voor een leuke en nuttige teambuilding activiteit. Lees meer over het belastingvoordeel…

Belastingdienst en de werkkostenregeling
Het nadeel van bedrijfsuitjes is dat deze normaal gesproken vallen onder de werkkostenregeling (WKR). De werkkostenregeling houdt in dat werkgevers maximaal 1,2% van de totale loonsom van hun medewerkers mogen gebruiken voor vergoedingen, verstrekkingen of terbeschikkingstellingen. Als de werkgever boven de 1,2% van de totale loonsom uitkomt dient er 80% belasting betaald te worden over de extra uitgaven.

De oplossing
Dat geldt echter niet voor coaching en teamcoaching, dat is namelijk volledig aftrekbaar voor bedrijven. Dus ook teamcoaching in een escape room valt buiten de werkkostenregeling. Dit kan dus fiscaal erg aantrekkelijk zijn voor uw organisatie.

Let op: Omdat GORTcoaching niet de ontvanger is van het belastingvoordeel kan de belastingdienst GORTcoaching geen garantie geven over bovenstaande interpretatie. Raadpleeg om zekerheid te krijgen uw belastingconsulent of de belastingdienst.

Benieuwd wat Escaperoom Teamcoaching voor jouw team kan betekenen?

HOE WERKT HET?

In een gevarieerd 3 uur durend programma gaat een teamcoach met jouw team op zoek naar waardevolle inzichten die bijdragen aan jullie teamdoelstellingen.

30 min | teamdoelstellingen opstellen

De teamcoach vergaart inzichten in jouw teamsamenstelling en zowel individuele als teamdoelstellingen worden besproken.

60min | spannende escaperoom met team

De coach observeert hoe jouw team het doet in de escape room en gebruikt hiervoor de informatie uit de kennismaking.

90 min | uitgebreide teamcoaching sessie

De coach en jouw team kijken hoe de samenwerking in de escaperoom is geweest en welke bijbehorende kwaliteiten en valkuilen aanwezig zijn en worden er concrete leerdoelen opgesteld.

Uiteraard kan dit programma afgestemd worden op jouw wensen. Wist je bijvoorbeeld dat Escaperoom Teamcoaching ook incompany mogelijk is?
Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden?

Kies je een pakket of maatwerk?

Escaperoom Teamcoaching wordt in meerdere pakketten aangeboden met daarbij horende voordelen. Daarnaast kunnen wij ook maatwerk verzorgen, zijn jullie bijvoorbeeld op zoek naar een compleet verzorgde teamdag met inhoud? Dat kan!

Onderstaande tarieven gelden vanaf 7 personen. Voor teams vanaf 20 personen; speciale prijs  op aanvraag.

Teamcoaching op maat

Heb jij wensen die afwijken van bovenstaande pakketten? Wij bieden ook de mogelijkheid voor maatwerk:

-Volledig afgestemd op jullie wensen

-Speciale escaperooms mogelijk, zeer geschikt voor grote teams

-Voor teams vanaf 20 personen; prijs op aanvraag

-Kan ook incompany of op locatie naar keuze

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Hi, ik ben Marloes

Bij GORTcoaching ben ik het aanspreekpunt voor vragen over (Escaperoom) Teamcoaching.

Wil jij graag samen met jouw team de volgende stap zetten in jullie ontwikkeling? Heb je een specifiek vraagstuk dat speelt binnen je team? Of ben je gewoon op zoek naar een leuk teamuitje? 

Als trainer en teamcoaching consultant kan ik goed met u meedenken over de verschillende invullingen voor uw vraagstuk. Er is heel veel mogelijk, ook in combinatie met andere teambuilding activiteiten zoals bijvoorbeeld: een teamtraining, teamanalyse of een workshop, volledig toegespitst op jullie team.

Ik adviseer je graag!

Cheryl

Geef in het contactformulier je wensen aan. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op om je wensen te bespreken

Je kunt me uiteraard ook bellen, ik geef je graag meer informatie. Je kunt mij bereiken op 088 – 170 1530

Je kunt me uiteraard ook bellen, ik geef je graag meer informatie. Je kunt mij bereiken op 088 – 170 1530

ESCAPEROOM TEAMCOACHING LOCATIES

Amsterdam - Backspace Escape

Backspace Escape Amsterdam

Amsterdam - Sherlocked Escape room

Sherlocked Escape rooms

Appeltern - Escape Room Moeke Mooren

Escape Room Moeke Mooren

Arnhem - Escape Vrijland

Escape Vrijland

Best - Escape Adventure

Escape Adventure Best

Best - Riddle Room

Riddle Room – Best

Best - Riddle Room

Riddle Room Best

Delden - Partycentrum Weijenborg

Partycentrum Weijenborg

Den Haag - Real Live Xcape

Real Life Xcape

Deventer - Escape Room Deventer

Escape Room Deventer

Eindhoven - Escape room 040

Escape room 040

Enschede - Room Escape

Room Escape Enschede

Harkstede - Breakout Grunopark

Breakout Grunopark Harkstede

Hellevoetsluis - Escape Room Adventure Dome

Escape Room Adventure Dome

Helmond - Roba Festa Escape Rooms

Roba Festa Escape Rooms

Maarssen - Real Life Escape - Bison Bowling

Real Life Escape

Oud-Beijerland - Escape Room de Kluis

Escape Room de Kluis

Purmerend - Best Escape

Best Escape Purmerend

Rotterdam - Doctor Watsons

Doctor Watsons

Rotterdam - Live Escape Rotterdam

Live Escape Rotterdam

Zwolle - The Great Escape

The Great Escape – Zwolle

Escaperoom Amsterdam

Op deze unieke locatie, in het historische kluizencomplex onder de Beurs van Berlage schijnt een bijzonder en gewild object bewaard te worden waarmee oneindig energie opgewekt kan worden. Kunnen jij en je collega’s deze kluis laag voor laag kraken?

Escaperoom Rotterdam

Een bijzondere locatie voor dit spannende spel: de historische catacomben van de Arminiuskerk.
Wat hebben een recent ontdekte geheime kamer van de kerk en een roemrijk broederschap met elkaar te maken? Dat ga je samen met je team uitpluizen.

Of ga je in teamsverband achterhalen of de eerste predikant van de kerk écht een levenselixer “Aqua de Vida” heeft gemaakt?

Escaperoom Amsterdam

Op deze locatie in Amsterdam zijn er verschillende thema ruimtes.

Samen met je team kan je in de sporen van Sherlock Holmes treden om de moordenaar te vinden of aan boord gaan van de mystieke Orient Express om op een avontuurlijke manier de geheiemen van deze trein te ontdekken.

Of speel met 2 teams tegen elkaar in de battle room van deze locatie. Door verschillende verrassende ruimtes wanen jij en je collega’s je als een stel dieven die jagen op het vermogen van rijke mensen.

Zijn jullie met een groter team (tot wel 24 personen)? Speel dan de Black Box vol puzzels en ontdek de uitkomst van een baanbrekend onderzoek: alle kennis over de wereld, mensen en natuur. Samenwerking en communicatie is hier key.

Escaperoom Appeltern

3 unieke thema’s op de locatie in Appeltern, allen gebaseerd op geschiedenis en werkelijkheid uit de regio!
1) Ontdek door samenwerking met je team en het oplossen van verschillende puzzels het geheime leven van Moeke Mooren.

2) Zorg ervoor dat je met je collega’s op tijd het water achter de sluis laat zakken voordat de dijk inzakt.

3) Of kruip in de huid van een cold-case team om de moordenaar te achterhalen van een jaren 70 zaak die heropend is vanwege nieuwe informatie. (Geschikt voor groepen van max 20 personen, waarin je tegen elkaar kan strijden).

 

Escaperoom Arnhem
Op een 19e eeuws landgoed in Arnhem staat een historisch pand. Jij en je collega’s zijn de krakers die zich hier gevestigd hebben. De gemeente heeft laten weten dat het pand zo snel mogelijk ontruimd gaat worden. De ME is al onderweg, hoe gaan jullie als team ervoor zorgen uit handen van de ME te blijven?

 

Escaperoom Best – locatie 1 

Uniek aan de locatie in Best is de escape-game waar je in teams (2 tot 4 teams) tegen elkaar kan strijden. Welk team redt zichzelf als eerste van het eiland vol kannibalen?

Daarnaast hebben jullie ook de mogelijkheid om als team het geheim te ontfutselen van de verloren schatkamer in Machu Picchu.

Of laten jullie je meevoeren in het mysterieuze verhaal van de piraat Captain William Kidd? Waarbij je met je collega’s het uitdagende spel speelt in een indrukwekkend scheepsintereur op ware grootte!

Escaperoom Best

Durven jullie als team het aan om de ontsnappingsroute uit een mystieke boshut te vinden? Jullie worden hierbij uitgedaagd door de jager die hier altijd gewoond heeft en gedurende zijn tijd ingewikkelde puzzels heeft kunnen bedenken.

Een andere optie in deze escaperoom is om het raadsel op te lossen rondom de massale diefstal die gepleegd lijkt te zijn door Thomas D. Margate. Is hij wel de juiste verdachte? En waar ligt zijn buit? Ga het ontdekken in Best.

 

Escaperoom Delden

Gaan jullie als team de krachten bundelen om:

 • In een uitdagende zoektocht die teruggaat in de tijd van televisieprogramma “Allo Allo” een beroemd schilderij terugvinden voor de Gestapo?
 • Al code krakend op zoek te gaan naar de enige landkaart met de locatie van een verdwenen goudtrein
 • Op zoek te gaan naar een criminologie student die onderzoek deed naar een beruchte seriemordernaar maar plots verdween?

Uniek aan de Escaperoom Delden is ook de outdoor versie. Een lastige maar spannende missie waarin al je collega’s individueel op pad zullen gaan om tegengif te vinden, gezien jullie 5 minuten geleden vergiftigd zijn met een dodelijk Russisch gif… Zeer geschikt voor grote groepen.

 

 

Escaperoom Den Haag

Kunnen jullie ontstappen uit een verlaten mortuarium? Ultiem samenwerken met je team om als onschuldige gevangenen te kunnen ontsnappen vanaf “duivels eiland”. Of ben je met je collega’s in staat een belangrijke lijst met spionnen te pakken te krijgen waarvan men zegt dat deze op een onmogelijk bereikbare plek ligt?
Ontdek in deze zenuwslopende ruimtes of jij en je collega’s tegelijkertijd op zowel details als het grotere geheel kunnen foucssen.

Escaperoom Deventer

Bij deze escaperoom hebben jullie de keuze uit 3 uiteenlopende thema’s. Gaan jullie erachter komen wat het geheim is achter de vermissing van een vrouw? Zorgen jullie ervoor dat een zeer gevaarlijk medicijn met afschuwelijke bijwerkingen niet nog meer slachtoffers veroorzaakt of ontfutselen jullie het mysterie van Agatha, de oude dame waar mensen op visite gaan maar nooit meer vertrekken…

Escaperoom Enschede

Ontrafel met je hele team wat voor verschrikkelijks heeft plaatsgevonden op de locatie van Het Lab of duik de donkere Doka in waarin je met collega’s in duisternis een weg vol obstakels naar buiten dienen te vinden.

Escaperoom Harkstede

Speel met je collega’s het spannende spel in alledaagse ruimtes. Lukt het jullie om als members van de board uit The Boardroom vol puzzels te ontsnappen? The Bar uit te komen door alle raadsels van deze bruine kroeg op te lossen. Of de nostalgische ruimte The classroom uit te breken door opdrachten te voltooien die gerelateerd zijn aan schoolvakken zoals taal, rekenen, biologie en aardrijkskunde?

Escaperoom Hellevoetsluis

Met je team op een geheime missie van James Bond! Zorg ervoor dat jullie binnen de tijd de bom ontmantelen door de zenuwslopende puzzels en raadsels op te lossen.
Bij deze escaperoom bestaat de mogelijkheid om in 2 teams van max 10 personen tegelijkertijd het spel te spelen. Wie ontsnapt er als eerste?

Escaperoom Helmond

Wat heeft jullie voorkeur? In teamverband aanwijzingen zoeken in het heden en verleden geinspireerd op “back to the future”? Codes kraken om een gestolen diamant terug te krijgen of onder tijdsdruk op zoek naar de ontbrekende items van Het rariteitenkabinet?

Het kan allemaal in de verschillende uitdagende escaperooms in Helmond

Escaperoom Maarssen

Er is iemand vermist en de laatste plek waar hij gezien is is het oude postkantoor. Ga jij met je team op deze plek ontdekken wat voor mysterie zich hier heeft afgespeeld?

Escaperoom Purmerend

Met je collega’s vorm je een groep dieven, die al puzzelend een kluis zullen moeten kraken. Het begin lijkt makkelijk, maar schijn bedriegt in deze spannende escaperoom!

Of test jullie samenwerking in een bunker, waar jullie onder tijdsdruk een bom onschadelijk gaan maken. Bereid je team voor voor op veel hersenkrakers!

Escaperoom Rotterdam

Centraal gelegen in Rotterdam vind je deze escaperoom. Ga jij met je team op de vlucht voor de gevaarlijke Rotterdamse onderwereld, vormen jullie een speciaal getraind team dat op onderzoek gaat in het lab van de Russen waar naar verluidt duistere praktijken plaatsvinden of laten jullie je opsluiten in het deels afgebrande ketelhuis van een verlaten gebouw?

Escaperoom Zwolle

Altijd al wel eens willen ervaren hoe het is om uit een zwaarbeveiligde cel te komen? Dan kan in deze escaperoom in Zwolle. Waarbij je met je team gevangen bent en er alles aan zal moeten doen om de gevaarlijke gevangenbewaarders voorbij te komen binnen een beperkte tijd. Of kies je er liever voor om met je collega’s in een real life game te stappen? ‘The experiment’. Een variant op de normale escaperoom waarin de spanning wordt opgevoerd met echte acteurs en interactieve spelelementen.

Incompany Escaperoom

GORTcoaching biedt de mogelijkheid om op jullie eigen locatie of elke andere gewenste locatie een zenuwslopende escaperoom te kunnen spelen. Dit kan volledig op maat gemaakt worden, denk hier bijvoorbeeld aan jullie organisatie optimaal terug laten komen in het spel.

De incompany optie is zeer geschikt voor grote groepen.

ESCAPEROOM TEAMCOACHING VRAAGSTUKKEN

 

Mogelijke vraagstukken die aan bod kunnen komen voor escaperoom teamcoaching zijn:

 • Hoe verloopt de samenwerking binnen het team?
 • Zijn de leden van het team goed op elkaar ingespeeld?
 • Wat zijn de knelpunten en problemen waar het team tegenaan loopt?
 • Hoe verliep de samenwerking in de Escape Room en zijn er paralellen met de samenwerking op de werkvloer?
 • Welke sterke punten heeft elk teamlid?
 • Hoe liggen de verhoudingen binnen de groep, wie neemt er bijvoorbeeld de leiding en wie is de probleemoplosser?
 • Hoe wordt er gecommuniceerd?
 • Wordt iedereen gehoord in het team?
 • Hoe kan het team zodanig functioneren dat ieders kwaliteiten optimaal kunnen worden benut?
 • Op welke manieren kunnen teamgenoten elkaar aanvullen?
 • Hoe kunnen we met de uitkomsten aan de slag op de werkvloer?