Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

THE HAPPINESS DOCTORS

CREËREN INZICHTEN OP ALLE EVENTS

Wilt u iets bijzonders en inhoudelijks toevoegen aan uw event? Laat de GORTcoaching Happiness Doctors los op uw event en iedereen gaat naar huis met recept (inzicht + actiepunt) waar je u tegen zegt.

Behalen van HR-doelen door middel van de happiness doctors:
Wat zijn uw HR-doelen voor de komende jaren? Meer vitaliteit? Betere communicatie tussen teams? Of misschien maatschappelijke verantwoordelijkheid? Onze happiness doctors gaan aan de slag met uw doelstellingen en zorgen dat ze op een positieve manier iedereen die het event bezoekt een consult geven (laten nadenken over het onderwerp) met recept (inzicht + actiepunt). Zo laat u elke medewerker of bezoeker op een leuke manier in aanraking komen met uw bedrijfsdoelstellingen.

Wie zijn de happiness doctors?
De happiness doctors zijn GORTcoaching coaches. Al onze happiness doctors zijn getraind om via de juiste vragen bezoekers van uw event snel tot een inzicht te laten komen.

Hoe werkt het in de praktijk?

Er zijn een paar vormen mogelijk. We stemmen met u af wat voor u de beste vorm is voor uw event.

  • Doctors on the loose:
    In deze vorm zullen onze happiness doctors vrij rondlopen op uw event. De happiness doctors dragen een witte jas waardoor ze goed herkenbaar zijn. Ze zullen in deze losse variant zelf actief bezoekers aanspreken voor een ”consult”. Dit is zeer geschikt voor grote events waarbij u het als leuke extra of inhoudelijke gimmick wilt aanbieden.
  • Eerste Hulp Voor Geluk (EHVG):
    Het is ook mogelijk om een EHVG in te richten. Dit komt vaak neer op een standruimte met statafels waar bezoekers of medewerkers zelf naar binnen kunnen lopen voor een consult met de doctors. Dit is zeer geschikt voor grote events waarbij uw bezoekers nieuwsgierig van aard zijn en open to experience.
  • Maze of happiness:
    Wilt u er zeker van zijn dat al uw bezoekers of medewerkers in aanraking komen met alle happiness doctors en nadenken over al uw HR-doelstellingen? Laat uw medewerkers dan door de maze of happiness lopen. Onderweg komen ze alle happiness doctors tegen die elk een van uw doelstellingen zullen bespreken met de bezoeker. Deze vorm is zeer geschikt voor grote groepen en als activiteit waarbij u echt de bezoeker inhoudelijk wilt raken. Het is eigenlijk vergelijkbaar met een training of coachingssessie waarbij u zeker weet dat iedereen naar huis gaat met een inzichten en een actiepunt.

AANVRAAGFORMULIER

4 + 10 =

TESTIMONIALS

‘Wat een bijzondere ervaring! Laat me beseffen dat er in iedereen iets sprankelt en dat we de verbinding met elkaar moeten aangaan.’

‘Dat je in zo’n korte tijd zo iets bijzonders kunt creëren! Onverwachts een echte eye-opener.’

‘Leuk en origineel! Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, maar ben blij dat ik heb meegemaakt. Echt een toevoeging aan dit festival!’

‘Je wordt uitgedaagd om op een fijne manier even bij jezelf en anderen stil te staan. Leuk en leerzaam!’