Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

rong>CONTACTGEGEVENS: 
085-3012622
floor@gortcoaching.nl

DIT IS FLOOR: Empathisch, nuchter, verhelderend, doelgericht.

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Life coaching, Burn out coaching.

Specialisaties: Accepteren, Angst, Assertiviteit, Bewustwording, Communicatie, Compassie, Duurzame inzetbaarheid, Faalangst, Identiteit, Keuzes maken, Leiderschap, Loopbaanbegeleiding, Onzekerheid, Patronen doorbreken, Piekeren, Rouw, Veerkracht, Veranderingen, Verlies, Vitaliteit, Wandelcoaching, Work-life balance, Zelfvertrouwen, Zingeving, Mantelzorgers, Young professionals, Perfectionisten, Millenials, Zorg

“Verander de manier waarop jij naar dingen kijkt en de dingen waar jij naar kijkt veranderen."

Je kan bij mij terecht met vragen over

Jouw zelfvertrouwen:
‘Hoe kan ik meer in mijzelf geloven?’
‘Hoe kan ik met meer zelfvertrouwen invloed op mijn keuzes uitoefenen?’
 

Assertiviteit:
‘Hoe kan ik beter voor mijzelf opkomen in verschillende patronen?’
‘Hoe kan ik leren om vaker nee te zeggen?
 

Jouw loopbaan:
‘Hoe balanceer ik beter mijn werk en privé relatie?’
‘Hoe ziet mijn carrière er over 5 jaar uit? / Doe ik de juiste dingen om over 5 jaar te staan waar ik wil staan?’
 

Jouw identiteit:
‘Wat zijn mijn kwaliteiten en talenten en hoe kan ik deze efficiënter/effectiever inzetten?’
‘Hoe verdiep ik mijn bestaande relaties?’
 

Jouw vitaliteit:
‘Hoe zorg ik ervoor dat ik beter kan omgaan met stress?’
‘Hoe kan ik voorkomen dat ik op werk uit ga vallen?’ 
 
Als je op één van bovenstaande vragen ja hebt geantwoord, kunnen we samen de antwoorden vinden, die je verder helpen. Binnen de coaching richten we ons op jouw potentie, talenten en kwaliteiten. Door overzicht te creëren ontstaat er structuur in jouw gedachten en bewustwording in gevoelens. Je krijgt inzicht in jouw kwaliteiten, valkuilen en patronen. Je zult meer keuzevrijheid ervaren, je talenten verder ontwikkelen en jouw belemmeringen doorbreken, veranderen of accepteren. Dit zorgt ervoor dat jij met nóg meer plezier, efficiëntie en kracht in het leven komt te staan en zelf de regie weer in handen neemt. 

Zo werk ik

Ik kan mij voorstellen dat het lastig voor je is om de juiste coach uit te zoeken. Het is vooral belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij als coach. Dit kun je aftasten tijdens een (gratis) oriëntatie gesprek waarin we bespreken met welke vraag je aan de slag wilt. Daarnaast bespreken we dan ook de verschillende stijlen van aanpak. Mijn persoonlijke aanpak is nuchter, doelgericht en verhelderend. Dit kan confronterend zijn maar alles is erop gericht om jouw kwaliteiten optimaal te benutten. Al kan ik garanderen dat er ook gelachen gaat worden. Daarnaast werk ik oplossingsgericht. Ik geloof namelijk dat jij de antwoorden al in je hebt, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daar gaat een coaching traject met mij je verder op weg helpen, zodat jij inzichten krijgt en kan gaan oefenen met bewust bekwaam worden.   
 
Afhankelijk van de hulpvraag zal ik verschillende methoden gaan gebruiken. Daarnaast zal ik huiswerk opdrachten meegeven om thuis/in de praktijk te doen, zodat het ontwikkelingsproces buiten de coachsessies door gaat. De coachgesprekken duren 1,5 uur en we spreken elkaar om de 2 weken. Mocht jij daar andere ideeën over of voor hebben dan kunnen we die bespreken. Meestal hebben we genoeg aan 6 tot 8 gesprekken om jouw doel te bereiken. Het geeft mij energie om jou te helpen met jouw uitdagingen in het leven, waardoor jij de persoon kan worden die je graag wilt zijn. Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan! 
   
‘Every day you have the power to choose’.

Certificeringen

 • Mindfulness, Amsterdam
 • SNRO geaccrediteerd diploma Volwassenencoach, Doorn, Post-HBO
 • Specialisatie Oncologie, Amsterdam, HBO
 • Verpleegkunde, Amsterdam, HBO

Naast het coachen ben ik oncologieverpleegkundige en vind ik het dankbaar om mensen te mogen begeleiden tijdens een heftige ziekteperiode. Door mijn werkervaringen ben ik veel in aanraking gekomen met ziekte, verlies, rouw en de dood en heb ik kennis opgedaan over wat een ziekte voor invloed kan hebben op lichamelijk, psychisch en sociaal vlak. Mocht jij gecoacht willen worden omdat jij hier zelf mee te maken hebt (gehad) en/of mantelzorger bent, dan sta ik graag voor je klaar om je hierin te ondersteunen.

Reviews

 • "Floor luistert heel goed en voelt aan waar het probleem ligt. Iedere sessie bracht me weer een stap verder. Ze heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en tools die ik regelmatig gebruik. Coaching door Floor is confronterend maar ik kan het iedereen aanraden! Ik ben er sterker uitgekomen."
 • "Floor is een positieve, rustige en nuchtere coach. Ze heeft mij heel erg geholpen met het op een rijtje zetten van de keuze stress waar ik in bekeerde door middel van verschillende tools en tricks. Ook vond ik het fijn dat we af en toe konden lachen zodat het serieuze gevoel even kon loslaten. Ik heb erg veel geleerd over mijzelf waardoor ik nu afgewogen keuzen kan maken en verder kan."
 • "Ik kan Floor iedereen aanraden want ze heeft mij enorm geholpen. Vooraf was ik nogal sceptisch over coachen maar ik ben blij dat ik met Floor aan de slag ben gegaan. Door haar inlevend vermogen voelde ik mij erg op mijn gemak. Door de opdrachten en gesprekken met Floor kwam ik tot nieuwe inzichten waar ik nog niet eerder aan gedacht had. Op het gebied van werk maar ook in mijn eigen gedrag en denkwijze. Haar nuchtere en doelgerichte aanpak hielp hierbij."
 • "Floor is een enthousiaste en doelgerichte coach. Zij heeft mij inzichten gegeven over mijn eigen patronen, wat enerzijds confronterend was, maar ook verhelderend. Hierdoor heb ik andere keuzes kunnen maken in mijn leven. Ik voelde mij altijd vertrouwd bij Floor om mijn verhaal te doen en zij heeft ervoor gezorgd dat ik nu beter weet wat ik wil."
 • "Floor is een vrolijke en enthousiaste coach. Zij kan goed met je mee denken en ook zien wat er bij je gebeurt. Dit spiegelt ze op een directe en toch prettige manier terug. Floor is empatisch en geeft je het gevoel dat ze je echt hoort en wilt helpen. Floor kan tot een diepere laag prikken wat bijzonder is om mee te maken. Ik zou Floor als coach zeker aan raden."

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • Coaching via Skype
 • Coaching via Zoom
 • Wandelcoaching

Beschikbaarheid van coach Floor Molenaar | 085-3012622

} Klik op het tijdstip dat je uitkomt.
l Vul je gegevens in.
Je krijgt per e-mail direct een bevestiging van jouw gratis oriëntatiegesprek.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat je het formulier hebt ingevuld, krijgt je direct per e-mail een bevestiging van jouw gratis oriëntatiegesprek doorgestuurd.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als je graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Coachgesprek

Kortingstarief speciaal voor particulieren

€ 89,- / uur
 • Altijd een gratis oriëntatiegesprek.
 • Het standaardtarief (voor bedrijven & instellingen) is € 119,- per uur, excl. BTW. Het speciale kortingstarief voor particulieren is € 89,- per uur, incl. BTW.
 • Zelf de duur van uw gesprekken bepalen.
 • Zelf uw gesprekken inplannen (gemiddeld om de 2-3 weken).
 • Gemiddeld 6-10 coachgesprekken per traject.
 • Coachtrajecten worden zeer vaak vergoed door de werkgever.
 • Liever een eenmalige sessie (en dus het gratis oriëntatiegesprek overslaan)? Dit kan! Een eenmalige powercoaching is 1,5 uur. Zet bij opmerkingen dat het een eenmalige sessie betreft!
 • Bespreek de opties met uw coach!