HOOGLERAAR WITTE HOOGENDIJK

INTERACTIEVE LEZING & VERDIEPENDE WORKSHOP VOOR HR-MANAGERS OVER BURN-OUT BEGRIJPEN EN VOORKOMEN OP DE WERKVLOER

GORTcoaching biedt u 2 okt. 2018 exclusief en GRATIS een interactieve lezing met Witte Hoogendijk over stress, overspannenheid en burn-out voorkomen en begrijpen op de werkvloer. De ontmoeting is speciaal ontwikkeld voor HR-managers. 

Over Witte Hoogendijk
Professor Witte Hoogendijk is psychiater, hoogleraar en hoofd van de afdeling Psychiatrie, psychosociale zorg, medische psychologie en psychotherapie van het Erasmus MC in Rotterdam. Witte doet al 30 jaar onderzoek naar de biologische-, psychologische- en sociale rol die stress speelt bij het ontstaan van klachten en aandoeningen, zoals depressie en burn-out. Witte zet de inzichten uit dit onderzoek in voor zijn behandeling van mensen die last hebben van o.a. burn-out.

Pers en boek
Resultaten en visie vanuit dit onderzoek heeft Witte regelmatig voor een breder publiek vertaald op televisie (Nieuwsuur, VARA’s Kassa, RTL nieuws, Omroep Max, NTR’s factscheckers, VPRO’s Labyrint, VARA’s Nieuwslicht, RVU’s Kijken in de ziel, Teleac’s Codenaam Mens en Kwintessents, VPRO’s Noorderlicht, NOS journaal, VARA’s Paul Witteman) en in de geschreven pers (NRC Handelsblad, Volkskrant, etc). Samen met Volkskrantjournalist Wilma de Rek schreef hij het boek Van Big Bang tot Burn-out: het grote verhaal over stress (2017).

Vanuit het Parool Theater in Amsterdam:
Vanuit het inspirerende stadsdeel Amsterdam-Oost bieden we u deze interactieve lezing over stress, overspannenheid en burn-out met nieuwe informatie uit onderzoek die u direct kan toepassen in de praktijk. Bekrachtig uw kennis en leer uzelf en het gedrag van anderen nog beter begrijpen.

Deze interactieve lezing is geschikt voor:
Voor HRD, L&D of HR-managers die aan de slag willen vanuit kennis en wetenschap over stress, overspannenheid en burn-out.

Data & locatie:
Deze exclusieve eenmalige lezing zal dinsdag 2 oktober 2018 plaatsvinden in het Parool theater in Amsterdam-Oost. De groepsgrootte is beperkt tot slechts 50 personen. De locatie is zeer eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer en in de buurt zijn meerdere betaalde parkeermogelijkheden waar u gemakkelijk kunt parkeren.

Netwerken met collega HR-Managers
Na de lezing is er een (gratis) borrel met netwerkmogelijkheden.

Mogelijkheid tot verdieping in een small-group workshop:
Op vrijdag 9 november 2018 bieden we voor een selecte groep van 10 HR-managers een mogelijkheid tot verdieping in het onderwerp. Tijdens de workshop zullen specifieke casussen en best-practises besproken worden. U bent hierna een echte expert op het gebied van burn-out en u weet precies welke interventies u kunt toepassen op de werkvloer. U kunt beter aan de slag met uw eigen stress en met die van uw collega’s.

Programma

INTERACTIEVE LEZING IN HET PAROOL THEATER:

Dinsdag 2 okt. 2018 | 15:45 aanvang – 16:00 deur dicht – 18.00 einde

– GRATIS VOOR KLANTEN VAN GORTCOACHING & HR-MANAGERS –

 

VERDIEPENDE WORKSHOP MET WITTE HOOGENDIJK:

Vrijdag | 9 nov. 2018 | 13:30 – 18:00
Exclusief en klein: slechts 10 HR-managers per workshop

– €275,- excl. BTW incl. materiaal –

Workshoplocatie verdiepende workshop: Ruyschstraat 74, 1091 CE, Amsterdam

Schrijf u in voor meer informatie over de verdiepende workshop!

RESERVEER HIER UW PLEK!

U kunt hier meerdere opties selecteren