INCOMPANY COACHOPLEIDING

Geschikt voor zeer grote groepen en vanaf 15 personen

Driedaagse coachopleiding vol met krachtige, bewezen coachmethodieken voor uw medewerkers

GORTcoaching biedt u exclusief een 3-daagse coachopleiding, die zowel ICF, Post-HBO als EMCC/NOBCO geaccrediteerd is. De International Coach Federation (ICF) is de grootste wereldwijde beroepsvereniging voor coaching. De EMCC bevordert het ontwikkelen van het coachvak en is een keurmerk voor de kwaliteit voor coaching binnen Europa. Er is geen enkele andere coachopleiding in Nederland die u al deze keurmerken kan bieden.

Deze incompany coachopleiding is geschikt voor: 

Deze driedaagse incompany coachopleiding is geschikt voor organisaties die coaching onderdeel willen maken van hun bedrijfscultuur. HR-managers omschrijven deze erkende coachopleiding als verdiepend en inspirerend voor hun professionele ontwikkeling. Medewerkers leren om een gezamenlijk draagvlak te creëren en elkaar te ondersteunen met behulp van coachvaardigheden.

Binnen deze opleiding leren uw medewerkers:
  • De basis van coaching effectief toe te passen.
  • Volgens de richtlijnen van de NOBCO een eigen coachinterventie toe te passen.
  • Door middel van het stellen van de juiste vragen meer diepgang bevorderen in relaties met collega’s.
  • Coaching toepassen bij collega’s, bijvoorbeeld om beginnende stress te verminderen.
  • Verschillende manieren kennen waarop zij coaching zou kunnen toepassen ten behoeve van mensgerichte processen binnen uw bedrijf.

Na succesvolle afronding van deze incompany coachopleiding krijgen uw medewerkers een internationaal erkend coach diploma op EMCC foundation niveau. Uw medewerkers kunnen direct aan de slag met het toepassen van hun coachvaardigheden op de werkvloer.

Deze incompany coachopleiding biedt uw bedrijf:
  • Medewerkers die situaties zonder oordeel kunnen bekijken en analyseren door middel van vragen stellen.
  • Bewustwording van eigen communicatie en relaties met anderen.
  • Bevlogen medewerkers die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling.
  • Medewerkers die zowel professioneel als privé effectiever omgaan met hun tijd, zodat werk en privéleven weer in balans zijn.

Afhankelijk van de wensen in uw organisatie kunt u op bepaalde programmaonderdelen eigen accenten leggen.

Trainingslocatie

De opleiding vindt plaats bij u op kantoor. Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van onze externe trainingslocatie.

Op de hoogte blijven van onze vernieuwde coachopleiding?

Momenteel zijn wij achter de schermen hard aan het werk om onze coachopleiding verder door te ontwikkelen en kwalitatief nog sterker te maken. Wij verwachten in de zomer van 2019 onze pilot versie te kunnen draaien. Voor deze pilot versie hanteren wij een speciaal kortingstarief, waar je als deelnemer van kunt profiteren! wilt u op de hoogte blijven van verdere ontwikkelingen omtrent onze coachopleiding of wilt u alvast interesse tonen? Meld u dan aan via ons inschrijfformulier.

Judith Burgemeister

Ik ben het aanspreekpunt voor iedereen met vragen over de coachopleiding!

Ik ben het aanspreekpunt voor iedereen met vragen over de coachopleiding!
Ik ben kwaliteitsmanager bij GORTcoaching en verantwoordelijk voor het beantwoorden van alle vragen over de coachopleiding. Ik kan je helpen met inhoudelijke en praktische vragen over fundament, gecertificeerd coach en het vervolg.

Bel of mail mij, ik help je graag!

judith@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1523

Schrijf u hier in voor een vrijblijvend adviesgesprek:

 >  Incompany Coachopleiding