Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies uw Jobcoach in Amersfoort

Welkom bij GORTcoaching jobcoach team Amersfoort!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw jobcoach in Amersfoort

N

Vaak al deze week starten

jobcoach Amersfoort
Ons team staat voor u klaar!

KIES JE JOBCOACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte jobcoach in Amersfoort- ☏ 088 170 1500

Top-level Coach Martin

DIT IS MARTIN: Resultaatgericht, Direct naar de Kern en Open Minded

Specialisaties: Accepteren, Angst, Assertiviteit, Authenticiteit, Communicatie, Competentie coaching, Conflicten, Daadkracht, Doelen, Duurzame inzetbaarheid, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Jobcoaching, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Ruud

DIT IS RUUD: Empathisch, doelgericht, bevlogen, inspirerend.

Specialisaties: Arbeidsmarkt, Avonturiers, Balanszoekers, Biografisch coachen, Communicatie, Competentie coaching, Doelen, Dertigers, GROW coaching, Harde werkers, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Jobcoaching, Loopbaancoaching, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-level Coach Mayke

DIT IS MAYKE: Empathisch, analytisch, doortastend, resultaatgericht.

Specialisaties: Leiderschap, Management coaching, Executives, Expats, Solliciteren, Loopbaanadvies, Communicatie, Zingeving, Zelfvertrouwen, Faalangst, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement, Re-integratie 2e spoor, Stresscoaching, Burn out coaching, Lifestyle coaching, Life coaching, Re-integratie, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Marcel

DIT IS MARCEL: Inlevend, resultaatgericht, analytisch en oplossingsgericht.

Specialisaties: ACT, Balanszoekers, Competentie coaching, Dertigers, IT en ICT, Loopbaan APK, Loopbaan onderzoek, Loopbaanadvies, Loopbaancheck, Loopbaanbegeleiding, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Loopbaancoaching, Jobcoaching, Outplacement, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Voor wie is jobcoaching?

Belemmeringen in werk, functie of studie
U kunt jobcoaching inzetten wanneer u belemmeringen ervaart in uw werk, functie of studie. Jobcoaching zorgt ervoor dat u weet wat u wilt en hoe u uw doelen gaat behalen.

Aan de slag
Jobcoaching is voor iedereen die aan de slag wil met zijn eigen loopbaan. Het maakt niet uit of u op dit moment zonder baan zit of juist al een baan heeft.

Controle weer terug
Jobcoaching is zowel voor mensen die het gevoel hebben de controle over hun eigen loopbaan volledig kwijt te zijn als voor mensen die dat zetje in de juiste richting nodig hebben om van een leuke baan naar een fantastische baan te gaan.

Met welke vragen kan ik terecht?

Met deze (en andere) vragen kunt u terecht bij onze jobcoaches:

  • Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik deze optimaal inzetten in mijn werk?
  • Welke functie of studierichting past bij mij?
  • Hoe (her)vind ik de passie in mijn werk?
  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
  • Ik wil eigenlijk iets anders, maar vraag me af wat en hoe?
  • Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging maar kan geen keuze maken.
  • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan/carrière?

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind uw jobcoach in Amersfoort bij u in de buurt

Vind u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Amersfoort en waar ons team onder andere actief is. Ziet u een coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Een jobcoach in Amersfoort

Ben je op zoek naar een jobcoach in Amersfoort? Daar helpen we je graag bij! Op deze pagina vind je een ruim aanbod van jobcoaches in Amersfoort. Wanneer je op het profiel van een jobcoach in Amersfoort klikt, vind je meer informatie over de desbetreffende jobcoach in Amersfoort. Je vindt hier onder andere de werkwijzen, reviews en certificeringen van de job coach in Amersfoort. Kijk ook hier voor de vergoedingsmogelijkheden. Heb je een jobcoach in Amersfoort gevonden die je aanspreekt? Bekijk dan direct zijn/haar beschikbaarheid en plan gemakkelijk een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in!

Een eerste kennismaking met jouw jobcoach in Amersfoort

In het oriëntatiegesprek maak je voor het eerst kennis met jouw jobcoach in Amersfoort. Dit gesprek is bedoeld om te ondervinden of er een klik is met jouw jobcoach in Amersfoort, wij bij GORTcoaching vinden dit erg belangrijk. Daarnaast is dit gesprek bedoelt om jouw coachvraag te bespreken en zal de jobcoach in Amersfoort vragen wat jouw verwachtingen van het coachtraject zijn. Wanneer je geen klik ervaart met de jobcoach in Amersfoort of jouw verwachtingen niet overeenkomen, is het altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in te plannen met een andere jobcoach in Amersfoort.

Het traject met een jobcoach in Amersfoort

Wanneer het oriëntatiegesprek goed is verlopen, zul je van start gaan met het coachtraject met jouw jobcoach in Amersfoort. Gedurende het hele traject zul je samen met jouw jobcoach in Amersfoort werken aan het verwezenlijken van persoonlijke doelen. Dit doe je door verder in gesprek te gaan met jouw jobcoach in Amersfoort, maar ook door het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen. Hoelang het coach traject duurt, is afhankelijk van jouw coachvraag en jouw persoonlijke doelen. Aan het einde van het coachtraject zal je samen met jouw jobcoach in Amersfoort bespreken of jouw persoonlijke doelen behaald zijn, waar je nu staat en waar je in de toekomst misschien nog meer aan wilt werken.

Een persoonlijk advies voor een passende jobcoach in Amersfoort

Wanneer je het lastig vindt om een jobcoach in Amersfoort te vinden die goed bij je past, staan wij altijd voor je klaar. Ook helpen we je graag bij het inplannen van een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Je kan ons telefonisch bereiken op het nummer of ons een chat sturen via de chatbox rechts onder in.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Amersfoort

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏/a>