Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies uw Jobcoach in Delft

Welkom bij GORTcoaching jobcoach team Delft

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw jobcoach in Delft

N

Vaak al deze week starten

Coach Amsterdam
Ons team staat voor u klaar!

KIES JE JOBCOACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte jobcoach in Delft- ☏ 088 170 1500

Senior Coach Jan Frits

DIT IS JAN FRITS: Doelgericht, empathisch, doortastend en betrokken

Specialisaties: Professionals, Executives, Perfectionisten, Zelfvertrouwen, Persoonlijk leiderschap, Identiteit, Zingeving, Competentie coaching, Management coaching, Leiderschap, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-level Coach Petra

DIT IS PETRA: Betrokken, down-to-earth, respectvol, sympathiek

Specialisaties: Management coaching, Leiderschap, Pleasers, Perfectionisten, Uitstelgedrag, Professionals, Keuzes maken, Loopbaanadvies, Zelfvertrouwen, Moeders, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Burn out coaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Inge

DIT IS INGE: oprecht, resultaatgericht, positief, inzicht gevend

Specialisaties: Faalangst, Geluk, Loopbaanbegeleiding, Ontwikkeltrajecten, Onzekerheid, Patronen doorbreken, Piekeren, Talentontwikkeling, Werkgeluk, Work-life balance, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Life coaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-level Coach Manon

DIT IS MANON: Verhelderend, empowering, doeltreffend.

Specialisaties: ACT, Agile, Arbeidsmarkt, Assertiviteit, Authenticiteit, Avonturiers, Blended Learning, Big Five, Cultuurverschillen, Duurzame inzetbaarheid, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Outplacement, Loopbaancoaching, Psycholoog, Jobcoaching, Re-integratie 2e spoor.

Gratis oriëntatiegesprek

Voor wie is jobcoaching?

Belemmeringen in werk, functie of studie
U kunt jobcoaching inzetten wanneer u belemmeringen ervaart in uw werk, functie of studie. Jobcoaching zorgt ervoor dat u weet wat u wilt en hoe u uw doelen gaat behalen.

Aan de slag
Jobcoaching is voor iedereen die aan de slag wil met zijn eigen loopbaan. Het maakt niet uit of u op dit moment zonder baan zit of juist al een baan heeft.

Controle weer terug
Jobcoaching is zowel voor mensen die het gevoel hebben de controle over hun eigen loopbaan volledig kwijt te zijn als voor mensen die dat zetje in de juiste richting nodig hebben om van een leuke baan naar een fantastische baan te gaan.

Met welke vragen kan ik terecht?

Met deze (en andere) vragen kunt u terecht bij onze jobcoaches:

  • Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik deze optimaal inzetten in mijn werk?
  • Welke functie of studierichting past bij mij?
  • Hoe (her)vind ik de passie in mijn werk?
  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
  • Ik wil eigenlijk iets anders, maar vraag me af wat en hoe?
  • Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging maar kan geen keuze maken.
  • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan/carrière?

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind uw jobcoach in Delft bij u in de buurt

Vind u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Delft en waar ons team onder andere actief is. Ziet u een coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Een passende jobcoach in Delft

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte jobcoach in Delft is het belangrijk dat deze aansluit bij jouw verwachtingen, wensen en coachvraag. Om deze keuze wat makkelijker te maken, hebben we voor elke jobcoach in [plaatsnaam] op zijn/haar profiel de specialisaties en werkwijze geplaatst. De juiste jobcoach in Delft gevonden? Plan dan direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in! Je kunt de agenda van de jobcoach in Delft vinden door op het profiel van de jobcoach in Delft te klikken.

Altijd een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een jobcoach in Delft

Het oriëntatiegesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Dit gesprek is echt bedoelt om te ontdekken of er een klik is met de jobcoach in Delft en om elkaar te leren kennen. Daarnaast zal er in het oriëntatiegesprek besproken worden wat jouw verwachtingen zijn wat het coachtraject en zal de jobcoach in Delft uitvragen wat jouw coachvraag is. Ook worden mogelijke vergoedingsmogelijkheden besproken.

Komen je verwachtingen niet overeen of ervaar je geen klik met de jobcoach in Delft? Dan is het altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere jobcoach in te plannen.

Het coachtraject met jouw jobcoach in Delft

Als je besluit om na het oriëntatiegesprek met de gekozen jobcoach in Delft aan de slag te gaan, zal het coachtraject starten. Er zal worden afgestemd hoe lang het coachtraject zal duren en wanneer de coachsessies zullen plaatsvinden. Daarnaast stel je samen met jouw jobcoach in Delft persoonlijke doelen op. Tijdens het coachtraject werk je aan het verwezenlijken van deze doelen. Dit zul je doen door verder in gesprek te gaan met jouw jobcoach in Delft en door het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen. Op die manier hopen we dat je aan het einde van het coachtraject met jouw jobcoach in Delft al je doelen hebt bereikt!

Graag een persoonlijk advies voor een jobcoach in Delft?

Als je moeite hebt met het vinden van de juiste jobcoach in Delft, staan wij altijd voor je klaar. Ook wanneer je hulp kunt gebruiken bij het inplannen van een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek kun je altijd contact met ons opnemen. Je kan ons telefonisch bereiken op het nummerof ons een chat sturen via de chatbox rechts onderin.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Delft

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501