Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Heb je het idee dat je meer uit je baan kunt halen? Weet je niet hoe je jouw kwaliteiten het best kunt inzetten? Je zoektocht lijkt afgelopen te zijn wanneer je de juiste baan gevonden hebt. Maar niets is minder waar! Op de werkvloer komen er steeds weer nieuwe dingen op je af en wordt er veel van je verwacht. De kunst is om jouw krachten op de meest efficiënte manier in te zetten. Met de hulp van de jobcoach Rotterdam vind je voor jou de meest prettige manier van werken. Je zult merken dat de resultaten hiervan voor iedereen zichtbaar zullen zijn!

Prioriteiten stellen
Een belangrijk onderdeel van efficiënt werken is het opstellen van een actielijst. Maak een overzicht van alle taken die moeten gebeuren en orden deze naar prioriteit. Je zult merken dat je op deze manier structuur zult aanbrengen in de chaos op de werkvloer.

Ken je kwaliteiten
Wees je bewust van je kwaliteiten en gedraag je hier ook naar. Doe geen werk waarvan je weet dat het je te veel tijd kost. Indien je direct aangeeft dat je hulp nodig hebt bij het uitvoeren van een bepaalde taak, zal men dit waarderen. Laat goed blijken waar je kwaliteiten liggen en zet deze in waar nodig. Men zal je eerlijkheid en zelfkennis op prijs stellen en extra gebruik maken van je sterke punten.

Afstand nemen
Probeer af en toe afstand te nemen van de drukte om je heen. Ga een rondje lopen of neem rustig de tijd om te lunchen. Je zult merken dat je productiever werkt wanneer je regelmatig een korte pauze neemt. Op deze manier zorg je ervoor dat je de hele dag door energie hebt en productief blijft.

Schakel de jobcoach Rotterdam in!
Ook binnen je huidige functie valt er nog een hoop te leren. Het beter leren kennen van jezelf en het op de juiste manier benutten van je kwaliteiten is daar een belangrijk onderdeel van. Met de jobcoach Rotterdam ga je samen werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Plan snel een gratis oriëntatiegesprek in!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden