Kies uw coach in Doetinchem

Welkom bij GORTcoaching team Doetinchem!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw coach

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coaching amsterdam
Coach Doetinchem
Ons team staat voor u klaar!

Ons team in Doetinchem

Hieronder ziet u een overzicht van onze coaches in Doetinchem. Wilt u meer weten over hun opleiding, ervaring, reviews of hoe zij met uw persoonlijk vraagstuk aan de slag willen gaan? Klik op de tekst onder hun profielfoto en lees meer in hun uitgebreide profiel. Daar kunt u ook vinden hoe u met de coach een afspraak kunt maken voor uw gratis oriëntatiegesprek. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een coach? Neem dan gerust contact met ons op, we zijn er voor u! – ☏ 088 170 1500

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen u graag

Of kies uw coach uit op locatie

Hieronder ziet u de kaart van Doetinchem en omstreken. Ziet u een coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het profiel van deze coach!

Joline Wortelboer

Kwaliteitsmanager van team Doetinchem

Uw coach is de enige die op de hoogte is van wat u inhoudelijk met elkaar heeft besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van uw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij u als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals u het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kunt u via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help u graag.

Let us take care of you, we care!

joline@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501

 >  Kies uw regio  >  coach Doetinchem