Kies uw coach in Mijdrecht

Welkom bij GORTcoaching team Mijdrecht!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw coach

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coaching amsterdam
Coach Mijdrecht
Ons team staat voor u klaar!

Ons team in Mijdrecht

Hieronder ziet u een overzicht van onze coaches in Mijdrecht. Wilt u meer weten over hun opleiding, ervaring, reviews of hoe zij met uw persoonlijk vraagstuk aan de slag willen gaan? Klik op de tekst onder hun profielfoto en lees meer in hun uitgebreide profiel. Daar kunt u ook vinden hoe u met de coach een afspraak kunt maken voor uw gratis oriëntatiegesprek. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een coach? Neem dan gerust contact met ons op, we zijn er voor u! – ☏ 088 170 1500

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen u graag

Vind uw coach bij u in de buurt

Vind u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Mijdrecht en waar ons team onder andere actief is. Ziet u een coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Kies uw coach in Mijdrecht uit op beschikbaarheid

Heeft u al een dag en tijd in gedachte wanneer u een oriëntatiegesprek met een coach wilt? Dan kunt u in de agenda hieronder direct de beschikbaarheid van onze coaches in Mijdrecht zien. Onder de agenda ziet u onze snelplanner – volg de stappen van de snelplanner en plan direct uw gratis oriëntatiegesprek!

Snelplanner: Gratis oriëntatiegesprek

Stap 1: Kies uw coach en kijk in de agenda wanneer uw coach beschikbaar is.
Stap 2: De gekleurde vlakjes met daarin de naam van de coach geven de tijden aan die u kunt reserveren voor een gesprek.
Stap 3: Reserveer uw (gratis oriëntatie-) gesprek door een e-mail te sturen naar de coach van uw keuze. U krijgt binnen 24 uur bevestiging.

 

Joline Wortelboer

Kwaliteitsmanager van team Mijdrecht

Uw coach is de enige die op de hoogte is van wat u inhoudelijk met elkaar heeft besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van uw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij u als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals u het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kunt u via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help u graag.

Let us take care of you, we care!

joline@gortcoaching.nl / ☏088 170 1501

 

 >  Kies uw regio  >  Coach Mijdrecht