Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

LIFE COACH ALPHEN AAN DEN RIJN

Ga met een life coach in Alphen aan den Rijn aan de slag met jouw levensvragen

Woonachtig in Alphen aan den Rijn en op zoek naar een life coach?

Samen met een life coach in Alphen aan den Rijn staat u stil bij wie u bent als persoon, wat u wilt en hoe u dit kan bereiken. Life coaching wordt gedefinieerd als ‘een doelgericht gesprek om zo veel mogelijk uit uw leven te halen’. De life coach luistert naar uw specifieke behoeften en helpt u de levensveranderingen te maken die u wilt.

Natuurlijk zoekt u de beste life coach in Alphen aan den Rijn!

Dat begrijpen wij maar al te goed. De coaches van GORTcoaching zijn gespecialiseerd in life coaching. Wij kiezen onze coaches niet alleen uit op diploma’s, maar ook op persoonlijkheid. Iedere coach is bijzonder en heeft een eigen stijl. Wij matchen u daarom graag aan een life coach in Alphen aan den Rijn die bij uw vraagstuk past.

Plan eenvoudig zelf een gratis oriëntatiegesprek en ontdek of er een klik is tussen u en de coach. Vaak al deze week starten!

Welkom bij GORTcoaching team Alphen aan den Rijn

Hulp nodig bij het vinden van de juiste life coach in Alphen aan den Rijn?

Chat direct met ons in het venster rechtsonder of neem telefonisch contact met ons op.

Onze life coaches in Alphen aan den Rijn

 

Bent u op zoek naar een life coach in Alphen aan den Rijn die u kan helpen met uw hulpvraag? Hieronder vindt u onze life coaches die werkzaam zijn in Alphen aan den Rijn. De coaches kunt u selecteren op diverse criteria, zoals specialisaties en doelgroepen. Indien gewenst kunt u zelfs filteren op expertise level. Bij GORTcoaching werken we met coaches, senior coaches en top-level coaches. Indien u een life coach heeft gevonden die u aanspreekt, kunt u meer over hem of haar op de profielpagina van deze life coach in Alphen aan den Rijn.

Senior Coach Marianne

DIT IS MARIANNE: Empathisch, doelgericht, enthousiast, effectief

Specialisaties: Persoonlijk leiderschap, Professionals, Pleasers, Perfectionisten, Zingeving, Zelfvertrouwen, Leiderschap, Patronen doorbreken, Teamcoaching, Zorg, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Ester

DIT IS ESTER: Resultaatgericht, uitdagend, betrokken, oprecht.

Specialisaties: Angst, Assertiviteit, Balanszoekers, Biografisch coachen, Coaching on the job, Conflicten, Dertigers, Familiecoaching, Familieopstelling, Geluk, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Jobcoaching, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-Level Coach Hans-Jaap

DIT IS HANS-JAAP: Stimulerend, positief, uitdagend, doelgericht.

Specialisaties: Authenticiteit, Bewustwording, Comfortzone, Communicatie, Conflicten, Consultants, Daadkracht, Doelen, Executives, Leiderschap, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Jobcoaching, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Psycholoog Annette

DIT IS ANNETTE: oordeelvrij, verhelderend, empowering, praktisch

Specialisaties: Accepteren, Angst, Assertiviteit, Authenticiteit, Balanszoekers, Bewustwording, Communicatie, Compassie, Competentie coaching, Dertigers, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Burn out coaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Stresscoaching, Psycholoog.

Gratis oriëntatiegesprek

Het life coachtraject in Alphen aan den Rijn

 

Een life coachtraject wordt altijd afgestemd op uw wensen, maar de opbouw is vaak in de basis gelijk om zo het beste resultaat te behalen.

Altijd een gratis oriëntatiegesprek met een life coach in Alphen aan den Rijn

Een coachtraject start altijd met een gratis oriëntatiegesprek. Dit gesprek is enerzijds bedoeld om te kijken of u een klik ervaart met de gekozen life coach. Anderzijds bespreekt u uw hulpvraag en wat u graag wilt bereiken tijdens het traject met de coach. Mogelijkheden voor eventuele vergoeding van het coachtraject zullen ook ter sprake komen in dit gesprek. Er is altijd een mogelijkheid om nog een oriëntatiegesprek in te plannen met een andere coach mocht u onverhoopt geen klik ervaren.

Persoonlijke doelen tijdens het traject

Na het eerste oriënterende gesprek gaat u aan de slag om samen met uw life coach uw persoonlijke doelen verduidelijken. Tijdens elke coachsessie staan deze doelen centraal en wordt hieraan gewerkt door middel van gesprekken maar mogelijk ook reflectie-oefeningen en opdrachten.

Gemiddeld kunt u rekenen op in totaal 5 à 10 coachgesprekken, dit is ook afhankelijk van uw hulpvraag. Sessies duren doorgaans tussen de 60 en 75 minuten en vinden vaak om de twee weken plaats. Dit is allemaal bespreekbaar.

Evalueren met uw life coach in Alphen aan den Rijn

Ter afronding van het coachtraject, vindt er een evaluatiegesprek plaats. Samen met uw coach zult u reflecteren op het gehele traject. U zult kijken waar u nu staat en of uw doelen zijn behaald. Daarnaast gaat u juist kijken naar de toekomst en wat u verwacht nodig te hebben. Dit alles komt aan bod tijdens de laatste evaluatie met u life coach in Alphen aan den Rijn.

Life coaching in Alphen aan den Rijn via GORTcoaching

Wilt u (nog) meer uit uw leven halen of maakt u momenteel een moeilijke periode door? Dan kan life coaching zeer waardevol zijn. Wilt u na het lezen van bovenstaande informatie toch nog vragen hebben over life coaching bij GORTcoaching? Of heeft u liever advies in het vinden van een life coach in Alphen aan den Rijn? Wij zijn er op werkdagen voor u via chat of telefoon: ☏ 088 170 1500.

Life coaching is één van onze specialisaties! Doordat wij locaties door heel Nederland hebben, kunnen wij u altijd in contact brengen met een life coach in Alphen aan den Rijn die u kan helpen met uw hulpvraag.

Interesse in life coaching?

Plan direct een gratis oriëntatiegesprek

Tarieven & vergoeding

 

Als standaard tarief hanteren wij een zakelijk tarief voor organisaties en instellingen. Maar omdat wij het belangrijk vinden dat coaching voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar is hanteren wij speciale tarieven voor particulieren die coaching vanuit eigen middelen financieren. Deze vindt u in onderstaand overzicht, waarin wij onderscheid maken tussen 3 levels van coaches op ervaringsniveau.

Voor zowel particulieren als organisaties gelden er vergoedingsmogelijkheden. Benieuwd of je in aanmerking komt voor deze vergoedingen?
Kijk dan hier voor particuliere vergoedingsmogelijkheden of hier voor vergoedingsmogelijkheden voor organisaties.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste life coach in Alphen aan den Rijn?

We helpen u graag via chat of telefonisch verder!

Ik ben op zoek naar life coaching in Alphen aan den Rijn, wat nu?

Merk je dat je steeds weer wordt beziggehouden door dezelfde vraag, dan is het goed om hier eens over in gesprek te gaan met een life coach bij jou in Alphen aan den Rijn in de buurt. Omdat we het jou zo makkelijk mogelijk willen maken is op deze pagina een overzicht te vinden van alle life coaches in Alphen aan den Rijn. Van al deze coaches zijn ook hun specialisaties en expertises te zien, op deze manier kun je snel zien welke life coach in Alphen aan den Rijn bij je past. Wanneer je een passende coach gevonden hebt kun je door te klikken het persoonlijke profiel inzien.

Waarom je kiest voor life coaching in Alphen aan den Rijn bij GORTcoaching

Op levensvragen zijn altijd meerdere antwoorden te geven. Hierin bestaat dan ook geen goed of fout. Tijdens deze life coach sessies in Alphen aan den Rijn wordt er om die reden dan ook gezocht naar het antwoord dat bij jou past. Wij bij GORTcoaching werken uitsluitend met geaccrediteerde coaches die wij selecteren aan de hand van onze 35 kwaliteitseisen. Dit betekent dat onze life coaches in Alphen aan den Rijn veel kennis hebben van de onderwerpen die besproken kunnen worden tijdens de sessies. Het is dus niet voor niks dat wij marktleider zijn.

Al onze life coaches in Alphen aan den Rijn zijn erin getraind zijn jou te prikkelen zodat je dichter bij het antwoord komt dat je zoekt en vaak kun je al deze week starten. Via de profiel pagina’s van de life coaches in Alphen aan den Rijn kun je meer informatie vinden van de coach, hier staan ook hun agenda’s.

De aanpak van GORTcoaching bij life coaching in Alphen aan den Rijn

Bij ons zijn altijd alle oriëntatiegesprekken gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken of er een klik is tussen jou en de life coach in Alphen aan den Rijn. Dit moet natuurlijk vanuit twee kanten goed voelen. Is het zo dat de coach niet aan jouw wensen voldoet dan kun je altijd een tweede gratis oriëntatiegesprek inplannen met een life coach in Alphen aan den Rijn. Tijdens het oriëntatiegesprek wordt de hulpvraag besproken en het best passende traject afgestemd. Hierna kan de beslissing gemaakt worden om door te gaan met het life coaching traject in Alphen aan den Rijn.

Inhoudelijk ga je aan de slag met jouw doelstelling. Hiervoor zullen er tijdens de sessies vooral coachgesprekken worden gevoerd maar ook ga je aan de slag met reflectie, oefeningen en of opdrachten. De duur van de sessies zijn gemiddeld tussen de 60 en 75 minuten. Al onze life coaches uit Alphen aan den Rijn hebben meerdere locaties waar ze coachen, evenals dat er rekening is gehouden met meerdere opties in de agenda’s.

Graag persoonlijk advies voor een passende life coach in Alphen aan den Rijn?

Zou je graag een medewerker willen spreken? Dat kan elke werkdag van 9:00 tot 18:00 uur via de telefoon en de chat rechtsonder in het scherm. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 088 170 1500. Wij helpen je graag bij het zoeken van de meest passende life coach in Alphen aan den Rijn.


Het GORTcoaching team staat voor u klaar!

R

Altijd een waardevol inzicht

R

Geaccrediteerde coaches

R

Kwaliteitsbewaking van alle trajecten