Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

LIFE COACH GRONINGEN

Ga met een life coach in Groningen aan de slag met jouw levensvragen

Woonzaam in Groningen en opzoek naar een life coach?

Samen met een life coach in Groningen staat u stil bij wie u bent als persoon, wat u wilt en hoe u dit kan bereiken. Life coaching wordt gedefinieerd als ‘een doelgericht gesprek om zo veel mogelijk uit uw leven te halen’. De life coach luistert naar uw specifieke behoeften en helpt u de levensveranderingen te maken die u wilt.

Natuurlijk zoekt u de beste life coach in Groningen!

Dat begrijpen wij maar al te goed. De coaches van GORTcoaching zijn gespecialiseerd in life coaching. Wij kiezen onze coaches niet alleen uit op diploma’s, maar ook op persoonlijkheid. Iedere coach is bijzonder en heeft een eigen stijl. Wij matchen u daarom graag aan een life coach in groningen die bij uw vraagstuk past.

Plan eenvoudig zelf een gratis oriëntatiegesprek en ontdek of er een klik is tussen u en de coach. Vaak al deze week starten!

Life coach Groningen
Welkom bij GORTcoaching team Groningen

Hulp nodig bij het vinden van de juiste life coach in Groningen?

Chat direct met ons in het venster rechtsonder of neem telefonisch contact met ons op.

Onze life coaches in Groningen

 

Bent u op zoek naar een life coach in Groningen die u kan helpen met uw hulpvraag? Hieronder vindt u onze life coaches die werkzaam zijn in Groningen. De coaches kunt u selecteren op diverse criteria, zoals specialisaties en doelgroepen. Indien gewenst kunt u zelfs filteren op expertise level. Bij GORTcoaching werken we met coaches, senior coaches en top-level coaches. Indien u een life coach heeft gevonden die u aanspreekt, kunt u meer over hem of haar op de profielpagina van deze life coach in Groningen.

Coach Ina

DIT IS INA: Positief, doortastend, inzichtgevend, analytisch.

Specialisaties: Work-life balance, Zelfvertrouwen, Persoonlijk leiderschap, Ziekteverzuim, Assertiviteit, Ondernemers, Budgetcoach, Piekeren, Studenten, Authenticiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Life coaching, Burn out coaching, Outplacement, Loopbaancoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Vivian

DIT IS VIVIAN: Positief, ruimdenkend, resultaatgericht en energiegevend

Specialisaties: Assertivitiet, Authenticiteit, Mannelijk en vrouwelijk leiderschap, Executives, Projectmanagers, Professionals, Coaching on the job, Communicatie, Persoonlijk leiderschap, Keuzes maken, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Jobcoaching, Stresscoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Nantsje

DIT IS NANTSJE: Aandachtig, analytisch, toegankelijk, bewustwordingsgericht.

Specialisaties: Angst, Authenticiteit, Bewustwording, Communicatie, Competentie coaching, Conflicten, Cultuurverschillen, Daadkracht, Duurzame inzetbaarheid, Emoties, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Stresscoaching, Lifestyle coaching, Psycholoog, Loopbaancoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Gerlanda

DIT IS GERLANDA: Sensitief, betrokken, integer en doelgericht.

Specialisaties: Hoogsensitieven, Millennials, Perfectionisten, Internationals, Expats, Zingeving, Communicatie, Bewustwording, Faalangst, Moeders, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Rosa

DIT IS ROSA: Zorgzaam, resultaatgericht, authentiek en creatief.

Specialisaties: Hoogsensitieven, Ondernemers, Piekeren, Perfectionisten, Autisme, Overtuigingen, Vitaliteit, Relatiecoaching, NLP, Counselling, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Het life coachtraject in Groningen

 

Een life coachtraject wordt altijd afgestemd op uw wensen, maar de opbouw is vaak in de basis gelijk om zo het beste resultaat te behalen.

Altijd een gratis oriëntatiegesprek met een life coach in Groningen

Een coachtraject start altijd met een gratis oriëntatiegesprek. Dit gesprek is enerzijds bedoeld om te kijken of u een klik ervaart met de gekozen life coach. Anderzijds bespreekt u uw hulpvraag en wat u graag wilt bereiken tijdens het traject met de coach. Mogelijkheden voor eventuele vergoeding van het coachtraject zullen ook ter sprake komen in dit gesprek. Er is altijd een mogelijkheid om nog een oriëntatiegesprek in te plannen met een andere coach mocht u onverhoopt geen klik ervaren.

Persoonlijke doelen tijdens het traject

Na het eerste oriënterende gesprek gaat u aan de slag om samen met uw life coach uw persoonlijke doelen verduidelijken. Tijdens elke coachsessie staan deze doelen centraal en wordt hieraan gewerkt door middel van gesprekken maar mogelijk ook reflectie-oefeningen en opdrachten.

Gemiddeld kunt u rekenen op in totaal 5 à 10 coachgesprekken, dit is ook afhankelijk van uw hulpvraag. Sessies duren doorgaans tussen de 60 en 75 minuten en vinden vaak om de twee weken plaats. Dit is allemaal bespreekbaar.

Evalueren met uw life coach in Groningen

Ter afronding van het coachtraject, vindt er een evaluatiegesprek plaats. Samen met uw coach zult u reflecteren op het gehele traject. U zult kijken waar u nu staat en of uw doelen zijn behaald. Daarnaast gaat u juist kijken naar de toekomst en wat u verwacht nodig te hebben. Dit alles komt aan bod tijdens de laatste evaluatie met u life coach in Groningen.

Life coaching in Groningen via GORTcoaching

Wilt u (nog) meer uit uw leven halen of maakt u momenteel een moeilijke periode door? Dan kan life coaching zeer waardevol zijn. Wilt u na het lezen van bovenstaande informatie toch nog vragen hebben over life coaching bij GORTcoaching? Of heeft u liever advies in het vinden van een life coach in Groningen? Wij zijn er op werkdagen voor u via chat of telefoon: ☏ 088 170 1500.

Life coaching is één van onze specialisaties! Doordat wij locaties door heel Nederland hebben, kunnen wij u altijd in contact brengen met een life coach in Groningen die u kan helpen met uw hulpvraag.

Interesse in life coaching?

Plan direct een gratis oriëntatiegesprek

Tarieven & vergoeding

 

Als standaard tarief hanteren wij een zakelijk tarief voor organisaties en instellingen. Maar omdat wij het belangrijk vinden dat coaching voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar is hanteren wij speciale tarieven voor particulieren die coaching vanuit eigen middelen financieren. Deze vindt u in onderstaand overzicht, waarin wij onderscheid maken tussen 3 levels van coaches op ervaringsniveau.

Voor zowel particulieren als organisaties gelden er vergoedingsmogelijkheden. Benieuwd of je in aanmerking komt voor deze vergoedingen?
Kijk dan hier voor particuliere vergoedingsmogelijkheden of hier voor vergoedingsmogelijkheden voor organisaties.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste life coach in Groningen?

We helpen u graag via chat of telefonisch verder!

Ik ben op zoek naar life coaching in Groningen, wat nu?

 
Merk je dat je steeds weer wordt beziggehouden door dezelfde vraag, dan is het goed om hier eens over in gesprek te gaan met een life coach bij jou in Groningen in de buurt. Omdat we het jou zo makkelijk mogelijk willen maken is op deze pagina een overzicht te vinden van alle life coaches in Groningen. Van al deze coaches zijn ook hun specialisaties en expertises te zien, op deze manier kun je snel zien welke life coach in Groningen bij je past. Wanneer je een passende coach gevonden hebt kun je door te klikken het persoonlijke profiel inzien.
 

Waarom je kiest voor life coaching in Groningen bij GORTcoaching

 
Op levensvragen zijn altijd meerdere antwoorden te geven. Hierin bestaat dan ook geen goed of fout. Tijdens deze life coach sessies in Groningen wordt er om die reden dan ook gezocht naar het antwoord dat bij jou past. Wij bij GORTcoaching werken uitsluitend met geaccrediteerde coaches die wij selecteren aan de hand van onze 35 kwaliteitseisen. Dit betekent dat onze life coaches in Groningen veel kennis hebben van de onderwerpen die besproken kunnen worden tijdens de sessies. Het is dus niet voor niks dat wij marktleider zijn.
 
Al onze life coaches in Groningen zijn erin getraind zijn jou te prikkelen zodat je dichter bij het antwoord komt dat je zoekt en vaak kun je al deze week starten. Via de profiel pagina’s van de life coaches in Groningen kun je meer informatie vinden van de coach, hier staan ook hun agenda’s.
 

De aanpak van GORTcoaching bij life coaching in Groningen

 
Bij ons zijn altijd alle oriëntatiegesprekken gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken of er een klik is tussen jou en de life coach in Groningen. Dit moet natuurlijk vanuit twee kanten goed voelen. Is het zo dat de coach niet aan jouw wensen voldoet dan kun je altijd een tweede gratis oriëntatiegesprek inplannen met een life coach in Groningen. Tijdens het oriëntatiegesprek wordt de hulpvraag besproken en het best passende traject afgestemd. Hierna kan de beslissing gemaakt worden om door te gaan met het life coaching traject in Groningen.
 
Inhoudelijk ga je aan de slag met jouw doelstelling. Hiervoor zullen er tijdens de sessies vooral coachgesprekken worden gevoerd maar ook ga je aan de slag met reflectie, oefeningen en of opdrachten. De duur van de sessies zijn gemiddeld tussen de 60 en 75 minuten. Al onze life coaches uit Groningen hebben meerdere locaties waar ze coachen, evenals dat er rekening is gehouden met meerdere opties in de agenda’s.
 

Graag persoonlijk advies voor een passende life coach in Groningen?

 
Zou je graag een medewerker willen spreken? Dat kan elke werkdag van 9:00 tot 18:00 uur via de telefoon en de chat rechtsonder in het scherm. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 088 170 1500. Wij helpen je graag bij het zoeken van de meest passende life coach in Groningen.


Het GORTcoaching team staat voor u klaar!

R

Altijd een waardevol inzicht

R

Geaccrediteerde coaches

R

Kwaliteitsbewaking van alle trajecten