Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

LIFE COACH VENLO

Ga met een life coach in Venlo aan de slag met jouw levensvragen

Woonzaam in Venlo en opzoek naar een life coach?

Samen met een life coach in Venlo staat u stil bij wie u bent als persoon, wat u wilt en hoe u dit kan bereiken. Life coaching wordt gedefinieerd als ‘een doelgericht gesprek om zo veel mogelijk uit uw leven te halen’. De life coach luistert naar uw specifieke behoeften en helpt u de levensveranderingen te maken die u wilt.

Natuurlijk zoekt u de beste life coach in Venlo!

Dat begrijpen wij maar al te goed. De coaches van GORTcoaching zijn gespecialiseerd in life coaching. Wij kiezen onze coaches niet alleen uit op diploma’s, maar ook op persoonlijkheid. Iedere coach is bijzonder en heeft een eigen stijl. Wij matchen u daarom graag aan een life coach in Venlo die bij uw vraagstuk past.

Plan eenvoudig zelf een gratis oriëntatiegesprek en ontdek of er een klik is tussen u en de coach. Vaak al deze week starten!

Life-coach-Amsterdam
Welkom bij GORTcoaching team Venlo

Hulp nodig bij het vinden van de juiste life coach in Venlo?

Chat direct met ons in het venster rechtsonder of neem telefonisch contact met ons op.

Onze life coaches in Venlo

 

Bent u op zoek naar een life coach in Venlo die u kan helpen met uw hulpvraag? Hieronder vindt u onze life coaches die werkzaam zijn in Venlo. De coaches kunt u selecteren op diverse criteria, zoals specialisaties en doelgroepen. Indien gewenst kunt u zelfs filteren op expertise level. Bij GORTcoaching werken we met coaches, senior coaches en top-level coaches. Indien u een life coach heeft gevonden die u aanspreekt, kunt u meer over hem of haar op de profielpagina van deze life coach in Venlo.

Coach Mirjam

DIT IS MIRJAM: Uitnodigend, empathisch, inspirerend, positief.

Specialisaties: Professionals, Ondernemers, Ouders, Perfectionisten, Piekeren, Work-life balance, Zelfvertrouwen, Mindfulness, NLP, Scheiding, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Noëlle

DIT IS NOËLLE: empathisch, oprecht, authentiek, doelgericht

Specialisaties: Bewustwording, Zingeving, Zelfvertrouwen, Werkgeluk, Competentie coaching, Wandelcoaching, Vitaliteit, Veranderingen, Authenticiteit, Teamcoaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Outplacement, Jobcoaching, Life coaching, Re-integratie, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Josje

DIT IS JOSJE: rustig, praktisch, ervaringsdeskundige en sensitief.

Specialisaties: Veerkracht, Work-life balance, Overtuigingen, Bewustwording, Communicatie, Slaapcoaching, Duurzame inzetbaarheid, Emoties , Geluk, Autisme, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Het life coachtraject in Venlo

 

Een life coachtraject wordt altijd afgestemd op uw wensen, maar de opbouw is vaak in de basis gelijk om zo het beste resultaat te behalen.

Altijd een gratis oriëntatiegesprek met een life coach in Venlo

Een coachtraject start altijd met een gratis oriëntatiegesprek. Dit gesprek is enerzijds bedoeld om te kijken of u een klik ervaart met de gekozen life coach. Anderzijds bespreekt u uw hulpvraag en wat u graag wilt bereiken tijdens het traject met de coach. Mogelijkheden voor eventuele vergoeding van het coachtraject zullen ook ter sprake komen in dit gesprek. Er is altijd een mogelijkheid om nog een oriëntatiegesprek in te plannen met een andere coach mocht u onverhoopt geen klik ervaren.

Persoonlijke doelen tijdens het traject

Na het eerste oriënterende gesprek gaat u aan de slag om samen met uw life coach uw persoonlijke doelen verduidelijken. Tijdens elke coachsessie staan deze doelen centraal en wordt hieraan gewerkt door middel van gesprekken maar mogelijk ook reflectie-oefeningen en opdrachten.

Gemiddeld kunt u rekenen op in totaal 5 à 10 coachgesprekken, dit is ook afhankelijk van uw hulpvraag. Sessies duren doorgaans tussen de 60 en 75 minuten en vinden vaak om de twee weken plaats. Dit is allemaal bespreekbaar.

Evalueren met uw life coach in Venlo

Ter afronding van het coachtraject, vindt er een evaluatiegesprek plaats. Samen met uw coach zult u reflecteren op het gehele traject. U zult kijken waar u nu staat en of uw doelen zijn behaald. Daarnaast gaat u juist kijken naar de toekomst en wat u verwacht nodig te hebben. Dit alles komt aan bod tijdens de laatste evaluatie met u life coach in Venlo.

Life coaching in Venlo via GORTcoaching

Wilt u (nog) meer uit uw leven halen of maakt u momenteel een moeilijke periode door? Dan kan life coaching zeer waardevol zijn. Wilt u na het lezen van bovenstaande informatie toch nog vragen hebben over life coaching bij GORTcoaching? Of heeft u liever advies in het vinden van een life coach in Venlo? Wij zijn er op werkdagen voor u via chat of telefoon: ☏ 088 170 1500.

Life coaching is één van onze specialisaties! Doordat wij locaties door heel Nederland hebben, kunnen wij u altijd in contact brengen met een life coach in Venlo die u kan helpen met uw hulpvraag.

Interesse in life coaching?

Plan direct een gratis oriëntatiegesprek

Tarieven & vergoeding

 

Als standaard tarief hanteren wij een zakelijk tarief voor organisaties en instellingen. Maar omdat wij het belangrijk vinden dat coaching voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar is hanteren wij speciale tarieven voor particulieren die coaching vanuit eigen middelen financieren. Deze vindt u in onderstaand overzicht, waarin wij onderscheid maken tussen 3 levels van coaches op ervaringsniveau.

Voor zowel particulieren als organisaties gelden er vergoedingsmogelijkheden. Benieuwd of je in aanmerking komt voor deze vergoedingen?
Kijk dan hier voor particuliere vergoedingsmogelijkheden of hier voor vergoedingsmogelijkheden voor organisaties.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste life coach in Venlo?

We helpen u graag via chat of telefonisch verder!

Opzoek naar een passende life coach in Venlo?

 
Het is belangrijk om een geschikte life coach in Venlo te vinden die aansluit bij jouw persoonlijke behoeftes en verwachtingen. Op deze pagina bieden wij een groot aanbod van life coaches in Venlo aan. Bij elke life coach in Venlo zie je een bijhorend coachprofiel met hier de omschrijvingen en specialisaties van onze life coaches in Venlo. Heb je een life coach in Venlo gevonden die je aanspreekt? Bekijk dan direct de beschikbaarheid van de life coach in Venlo en plan vandaag nog een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in!
 

Een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een life coach in Venlo

 
Het inplannen van een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een life coach in Venlo is de eerste stap in het life coach traject. Dit oriëntatiegesprek is echt bedoelt om te kijken of er een klik is met de life coach Venlo en zullen jouw verwachtingen van het life coach traject besproken worden. Daarnaast zal er gesproken worden over jouw coachvraag, het aantal sessies dat nodig is en wat jij uit dit life coach traject wilt halen.
 
Wanneer je geen klik met de life coach in Venlo ervaart of jouw verwachtingen van het life coach traject niet overeenkomen, is het altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatie gesprek bij een andere life coach in Venlo in te plannen!
 

Het nastreven van persoonlijke doelen met jouw life coach in Venlo

 
Na het oriëntatiegesprek zal je samen met jouw life coach in Venlo jouw persoonlijke doelen bespreken, verduidelijken of opstellen. Je zal in het hele life coach traject werken aan deze persoonlijke doelen door middel van reflectie-oefeningen, coachsessies en opdrachten.
 
De duur van een coachtraject hangt of van het doel wat je opstelt met jouw life coach in Venlo. Gemiddeld zal een coachtraject tussen de 5 en 10 sessies bevatten. Een coachsessie duurt vaak tussen de 60 en 75 minuten en vindt gemiddeld eens in de twee weken plaats. Deze praktische zaken kun je samen met jouw life coach in Venlo bespreken.
 

Een evaluatie van het traject met jouw life coach in Venlo

 
Aan einde van jouw life coach traject zal je samen met jouw life coach in Venlo terugblikken op het traject en proces. Samen met jouw life coach in Venlo zal je reflecteren op jouw persoonlijke doelen en of deze behaald zijn. Ook zal er besproken worden waar je nu staat en waar je nog aan zou willen werken.
 

Een passend advies over een geschikte life coach in Venlo?

 
Vind je het lastig om een juiste keuze te maken voor een passende life coach in Venlo? Laat je adviseren en neem telefonisch contact met ons op via 088 170 1500 of via de chatfunctie rechts onder in het scherm. Wij helpen je graag!


Het GORTcoaching team staat voor u klaar!

R

Altijd een waardevol inzicht

R

Geaccrediteerde coaches

R

Kwaliteitsbewaking van alle trajecten