Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw Lifestyle coach in Alphen aan den Rijn

Welkom bij GORTcoaching lifestyle coach team Alphen aan den Rijn!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE LIFESTYLE COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte lifestyle coach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Marianne

DIT IS MARIANNE: Empathisch, doelgericht, enthousiast, effectief

Specialisaties: Persoonlijk leiderschap, Professionals, Pleasers, Perfectionisten, Zingeving, Zelfvertrouwen, Leiderschap, Patronen doorbreken, Teamcoaching, Zorg, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Psycholoog Annette

DIT IS ANNETTE: oordeelvrij, verhelderend, empowering, praktisch

Specialisaties: Accepteren, Angst, Assertiviteit, Authenticiteit, Balanszoekers, Bewustwording, Communicatie, Compassie, Competentie coaching, Dertigers, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Burn out coaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Stresscoaching, Psycholoog.

Gratis oriëntatiegesprek

Een lifestyle coach in Alphen aan den Rijn

Een lifestyle coach in Alphen aan den Rijn richt zich op gedragsverandering. Je gaat samen met jouw lifestyle coach in Alphen aan den Rijn aan de slag met het realiseren van een gezonder leven. Voeding en beweging is waar de lifestyle coach in Alphen aan den Rijn zich vooral op focust, maar ook andere gewoontes zoals overmatig telefoon gebruik of je slaapritme. De onderliggende facetten van een lifestyle coachtraject zijn voeding, beweging, stress management en ontspanning.

Voor wie is lifestyle coaching Alphen aan den Rijn

Lifestyle coaching Alphen aan den Rijn is voor iedereen die heel graag een gezonder leven wil. Vaak is het een uitdaging om niet terug te vallen in oude gewoontes en om nieuwe gewoontes vast te houden. Dit kan een onderliggende oorzaak hebben. Het kan bijvoorbeeld liggen aan een gebeurtenis die nooit verwerkt is, een negatief zelfbeeld, een irrationele gedachte, enzovoorts.

Waarom kiezen voor een lifestyle coach in Alphen aan den Rijn

Waar een personal trainer en een diëtiste zich niet tot weinig richt op het mentale aspect, doet een lifestyle coach in Alphen aan den Rijn dit wel. Lifestyle coaching wordt dan ook gezien als een holistische en duurzame aanpak.

Met welke vragen kan ik terecht bij een lifestyle coach in Alphen aan den Rijn?

Bij een lifestyle coach in Alphen aan den Rijn kan je terecht met een breed scala aan vragen. Een lifestyle coach pakt alles op dat te maken heeft met een gezondere leefstijl. Denk hierbij aan:
• Gezonder eten
• Beweging
• Niet drugsgerelateerde verslavingen
• Dag & nacht ritme
• Stress & time management

Lifestyle coaching in Alphen aan den Rijn

Wanneer je een coachtraject start is het belangrijk een geschikte lifestyle coach in Alphen aan den Rijn te vinden. Daarom proberen wij jou dit zo makkelijker mogelijk te maken door op deze pagina een groot aanbod van lifestyle coaches in Alphen aan den Rijn aan te bieden. Op deze pagina vind je de coachprofielen van onze lifestyle coaches in Alphen aan den Rijn en hun bijbehorende specialisaties en doelgroepen. Op die manier hopen we dat je de juiste keuze maakt in het vinden van een passende lifestyle coach in Alphen aan den Rijn.

Heb je een goed gevoel bij een gevonden lifestyle coach in Alphen aan den Rijn en wil je een oriëntatiegesprek inplannen? Bekijk dan direct de beschikbaarheid van de lifestyle coach in Alphen aan den Rijn.

Een eerste kennismaking met een lifestyle coach in Alphen aan den Rijn

De eerste kennismaking met de lifestyle coach in Alphen aan den Rijn zal bestaan uit een oriëntatiegesprek. Dit gesprek is bedoeld om jouw coachvraag en verwachtingen te bespreken. Daarnaast kan je ervaren of er een klik is met de lifestyle coach in Alphen aan den Rijn.

Wanneer er geen klik is met de coach of wanneer je andere verwachtingen had van het kennismakingsgesprek, is het altijd mogelijk opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in te plannen met een andere lifestyle coach in Alphen aan den Rijn.

Een coachtraject met een lifestyle coach in Alphen aan den Rijn

Wanneer het coachtraject met jouw lifestyle coach in Alphen aan den Rijn is gestart, zul je samen met jouw lifestyle coach in Alphen aan den Rijn werken aan jouw persoonlijke doelen. In het coachtraject ga je werken aan het behalen van deze doelen door middel van coachgesprekken met jouw lifestyle coach in Alphen aan den Rijn, reflectie-oefeningen en opdrachten.

Hoelang het coachtraject zal duren is afhankelijk van jouw doelstellingen, gemiddeld zullen dit 5 a 10 coachgesprekken zijn. Deze gesprekken duren tussen de 60 en 75 minuten, maar dit zal in afstemming met jouw lifestyle coach in Alphen aan den Rijn besloten worden. De coachgesprekken vinden gemiddeld eens in de twee weken plaats.

Persoonlijk advies voor een geschikte lifestyle coach in Alphen aan den Rijn

Hulp nodig bij het kiezen van een passende lifestyle coach in Alphen aan den Rijn? Laat je adviseren door een van onze medewerkers! Neem telefonisch contact met ons op via 088 1700 1500 of via de chatfunctie rechts onderin het scherm. We helpen je graag!

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Alphen aan den Rijn en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Alphen aan den Rijn

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501