Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw Lifestyle coach in Delft

Welkom bij GORTcoaching lifestyle coach team Delft!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE LIFESTYLE COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte lifestyle coach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Marianne

DIT IS MARIANNE: Empathisch, doelgericht, enthousiast, effectief

Specialisaties: Persoonlijk leiderschap, Professionals, Pleasers, Perfectionisten, Zingeving, Zelfvertrouwen, Leiderschap, Patronen doorbreken, Teamcoaching, Zorg, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Hermione

DIT IS HERMIONE: Energiek, inspirerend, focus en mensgericht.

Specialisaties: Professionals, Persoonlijk leiderschap, Balanszoekers, Zingeving, Vitaliteit, Veerkracht, ICF, MBTI, Loopbaanbegeleiding, Wandelcoaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Stresscoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Nicolette

DIT IS NICOLETTE: Empathisch, ontwikkelingsgericht, intuïtief, motiverend.

Specialisaties: Identiteit, Zingeving, Professionals, Perfectionisten, Familiebedrijven, Persoonlijk leiderschap, Bewustwording, Zelfvertrouwen, Competentie coaching, RET, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Een lifestyle coach in Delft

Een lifestyle coach in Delft richt zich op gedragsverandering. Je gaat samen met jouw lifestyle coach in Delft aan de slag met het realiseren van een gezonder leven. Voeding en beweging is waar de lifestyle coach in Delft zich vooral op focust, maar ook andere gewoontes zoals overmatig telefoon gebruik of je slaapritme. De onderliggende facetten van een lifestyle coachtraject zijn voeding, beweging, stress management en ontspanning.

Voor wie is lifestyle coaching Delft

Lifestyle coaching Delft is voor iedereen die heel graag een gezonder leven wil. Vaak is het een uitdaging om niet terug te vallen in oude gewoontes en om nieuwe gewoontes vast te houden. Dit kan een onderliggende oorzaak hebben. Het kan bijvoorbeeld liggen aan een gebeurtenis die nooit verwerkt is, een negatief zelfbeeld, een irrationele gedachte, enzovoorts.

Waarom kiezen voor een lifestyle coach in Delft

Waar een personal trainer en een diëtiste zich niet tot weinig richt op het mentale aspect, doet een lifestyle coach in Delft dit wel. Lifestyle coaching wordt dan ook gezien als een holistische en duurzame aanpak.

Met welke vragen kan ik terecht bij een lifestyle coach in Delft?

Bij een lifestyle coach in Delft kan je terecht met een breed scala aan vragen. Een lifestyle coach pakt alles op dat te maken heeft met een gezondere leefstijl. Denk hierbij aan:
• Gezonder eten
• Beweging
• Niet drugsgerelateerde verslavingen
• Dag & nacht ritme
• Stress & time management

Op zoek naar een lifestyle coach in Delft

Wanneer je opzoek bent naar een geschikte lifestyle coach in Delft is het belangrijk om iemand te vinden die goed bij je past. Op deze pagina staan al onze lifestyle coaches in Delft. Wanneer je op het profiel van een lifestyle coach in Delft klikt, zul je meer informatie vinden over de specialisaties en werkwijze van die lifestyle coach in Delft. Op deze manier hopen we dat je een goede keuze kunt maken bij het vinden van een passende lifestyle coach in Delft.

Wanneer je een goed gevoel hebt bij een gevonden lifestyle coach in Delft, kun je direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen. De beschikbaarheid en agenda van de lifestyle coach in Delft kun je vinden onderaan de pagina van de desbetreffende lifestyle coach in Delft.

Een eerste kennismaking met een lifestyle coach in Delft

In het oriëntatiegesprek zal je voor het eerst kennis maken met jouw lifestyle coach in Delft. Wij bij GORTcoaching vinden het erg belangrijk dat er een klik is tussen jou en de lifestyle coach in Delft. Dit oriëntatiegesprek is onder andere bedoeld om te ondervinden of deze klik er is. Daarnaast zal er samen met jouw lifestyle coach in Delft besproken worden van jouw coachvraag is en wat je uit dit coachtraject wilt halen.

Het is altijd mogelijk opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in te plannen met een andere lifestyle coach in Delft wanneer je geen klik ervaarde met de lifestyle coach in Delft of wanneer je verwachtingen niet helemaal overeenkwamen.

Hoe ziet een traject van een lifestyle coach in Delft eruit?

Als het oriëntatiegesprek goed is verlopen en je enthousiast bent geworden zal het coachtraject met jouw lifestyle coach in Delft van start gaan. Hoelang het traject zal duren is afhankelijk van jouw coachvraag en persoonlijke doelen. Gemiddeld duurt een coachtraject tussen de 5 of 10 coachsessies. Maar dit is bespreekbaar met jouw lifestyle coach in Delft. Tijdens het gehele coachtraject werk je aan jouw persoonlijke doelen. Dit wordt gedaan door middel van gesprekken met jouw lifestyle coach in Delft, maar ook door middel van reflectie-oefeningen en het maken van opdrachten. Het einde van het traject zal worden afgesloten met een evaluatie samen met jouw lifestyle coach in Delft. Hier zal worden gevraagd hoe je het coachtraject hebt ervaren en wat je geleerd hebt.

Vind je het lastig om een geschikte lifestyle coach in Delft te vinden?

Wanneer je moeite hebt met het vinden van een passende lifestyle coach in Delft kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag! Je kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar 088 170 1500 of via de chatfunctie rechtsonder in het scherm.

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Delft en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Delft

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501