Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw Lifestyle coach in Enschede

Welkom bij GORTcoaching lifestyle coach team Enschede!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE LIFESTYLE COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte lifestyle coach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Ellen

DIT IS ELLEN: Vertrouwd, doortastend, betrokken, duidelijk en resultaatgericht.

Specialisaties: Work-life balance, Balanszoekers, Perfectionisten, Moeders, Millennials, Professionals, Vitaliteit, Veerkracht, Management coaching, Competentie coaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Life coaching, Burn out coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Carolien

DIT IS CAROLIEN: Inlevend, betrokken, stimulerend en resultaatgericht.

Specialisaties: Perfectionisten, Work-life balance, Competentie coaching, Management coaching, Talentontwikkeling, Teamcoaching, Rouw & Verlies, Professionals, Leiderschap, TMA, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Outplacement, Burn out coaching, Lifestyle coaching, Re-integratie, Stresscoaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-level Coach Judith

DIT IS JUDITH: ervaren coach, respectvol confronterend, doelgericht.

Specialisaties: Communicatie, Work-life balance, Flow, Werkgeluk, Werkdruk, Zelfvertrouwen, Emotionele Intelligentie, Timemanagement, Leiderschap, Persoonlijk leiderschap, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Burn out coaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Lifestyle coaching, Outplacement, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-level Coach Mayke

DIT IS MAYKE: Empathisch, analytisch, doortastend, resultaatgericht.

Specialisaties: Leiderschap, Management coaching, Executives, Expats, Solliciteren, Loopbaanadvies, Communicatie, Zingeving, Zelfvertrouwen, Faalangst, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement, Re-integratie 2e spoor, Stresscoaching, Burn out coaching, Lifestyle coaching, Life coaching, Re-integratie, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Een lifestyle coach in Enschede

Een lifestyle coach in Enschede richt zich op gedragsverandering. Je gaat samen met jouw lifestyle coach in Enschede aan de slag met het realiseren van een gezonder leven. Voeding en beweging is waar de lifestyle coach in Enschede zich vooral op focust, maar ook andere gewoontes zoals overmatig telefoon gebruik of je slaapritme. De onderliggende facetten van een lifestyle coachtraject zijn voeding, beweging, stress management en ontspanning.

Voor wie is lifestyle coaching Enschede

Lifestyle coaching Enschede is voor iedereen die heel graag een gezonder leven wil. Vaak is het een uitdaging om niet terug te vallen in oude gewoontes en om nieuwe gewoontes vast te houden. Dit kan een onderliggende oorzaak hebben. Het kan bijvoorbeeld liggen aan een gebeurtenis die nooit verwerkt is, een negatief zelfbeeld, een irrationele gedachte, enzovoorts.

Waarom kiezen voor een lifestyle coach in Enschede

Waar een personal trainer en een diëtiste zich niet tot weinig richt op het mentale aspect, doet een lifestyle coach in Enschede dit wel. Lifestyle coaching wordt dan ook gezien als een holistische en duurzame aanpak.

Met welke vragen kan ik terecht bij een lifestyle coach in Enschede?

Bij een lifestyle coach in Enschede kan je terecht met een breed scala aan vragen. Een lifestyle coach pakt alles op dat te maken heeft met een gezondere leefstijl. Denk hierbij aan:
• Gezonder eten
• Beweging
• Niet drugsgerelateerde verslavingen
• Dag & nacht ritme
• Stress & time management

Op zoek naar een lifestyle coach in Enschede?

Wanneer je op zoek bent naar een lifestyle coach in Enschede is het belangrijk dat deze aansluit bij jouw wensen en behoeften. Het kan soms lastig zijn de juiste keuze te maken en daarom proberen wij jou dit zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wanneer je een profiel van een lifestyle coach in Enschede bekijkt, zul je hier meer informatie vinden over de lifestyle coach in Enschede.

Wanneer je een geschikte lifestyle coach in Enschede hebt gevonden, kun je direct een gratis en vrijblijvend oriëntatie gesprek inplannen. De beschikbaarheid van de lifestyle coach in Enschede vind je onderaan de pagina van de desbetreffende lifestyle coach in Enschede.

Een eerste kennismaking met jouw lifestyle coach in Enschede

Het eerste gesprek met jouw lifestyle coach in Enschede is het oriëntatiegesprek. Hier maak je kennis met jouw lifestyle coach in Enschede en kan je ervaren of de gekozen lifestyle coach in Enschede echt bij je past. Daarnaast zul je samen met jouw lifestyle coach in Enschede bespreken wat jouw verwachtingen zijn en worden er eventuele vergoedingsmogelijkheden besproken. Wanneer er geen klik is met de lifestyle coach in Enschede of jouw verwachtingen niet overeenkomen met wat er met de lifestyle coach in Enschede besproken wordt, kan je opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere lifestyle coach in Enschede inplannen.

Het traject bij een lifestyle coach in Enschede

Als je na het oriëntatiegesprek met jouw lifestyle coach in Enschede enthousiast bent geworden, kan het coachtraject gestart worden. Gedurende het eerste gesprek zal besproken worden hoeveel coachsessies er nodig zijn en hoelang een coachsessie zal duren. Gemiddeld bestaat een coachtraject uit 5 tot 10 coachsessies, die elk 60 tot 75 minuten duurt. Dit gaat altijd in overleg met de lifestyle coach in Enschede. In het coachtraject met jouw lifestyle coach in Enschede zal gewerkt worden aan het behalen van jouw persoonlijke doelen. Dit wordt gedaan door individuele gesprekken met jouw lifestyle coach in Enschede, reflectie-oefeningen en het maken van opdrachten. Het einde van het traject wordt afgesloten met een evaluatie.

Moeite met het vinden van een passende lifestyle coach in Enschede?

Wanneer je moeite hebt met het vinden van een geschikte lifestyle coach in Enschede, is het mogelijk contact met ons op te nemen voor een advies. Je kunt ons bereiken door te bellen naar het nummerof via de chatmogelijkheid rechtsonder in het scherm.

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Enschede en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Enschede

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501