Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw Lifestyle coach in Hengelo

Welkom bij GORTcoaching lifestyle coach team Hengelo!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE LIFESTYLE COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte lifestyle coach – ☏ 088 170 1500

Top-level Coach Judith

DIT IS JUDITH: ervaren coach, respectvol confronterend, doelgericht.

Specialisaties: Communicatie, Work-life balance, Flow, Werkgeluk, Werkdruk, Zelfvertrouwen, Emotionele Intelligentie, Timemanagement, Leiderschap, Persoonlijk leiderschap, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Burn out coaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Lifestyle coaching, Outplacement, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Carolien

DIT IS CAROLIEN: Inlevend, betrokken, stimulerend en resultaatgericht.

Specialisaties: Perfectionisten, Work-life balance, Competentie coaching, Management coaching, Talentontwikkeling, Teamcoaching, Rouw & Verlies, Professionals, Leiderschap, TMA, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Outplacement, Burn out coaching, Lifestyle coaching, Re-integratie, Stresscoaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Ellen

DIT IS ELLEN: Vertrouwd, doortastend, betrokken, duidelijk en resultaatgericht.

Specialisaties: Work-life balance, Balanszoekers, Perfectionisten, Moeders, Millennials, Professionals, Vitaliteit, Veerkracht, Management coaching, Competentie coaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Life coaching, Burn out coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Een lifestyle coach in Hengelo

Een lifestyle coach in Hengelo richt zich op gedragsverandering. Je gaat samen met jouw lifestyle coach in Hengelo aan de slag met het realiseren van een gezonder leven. Voeding en beweging is waar de lifestyle coach in Hengelo zich vooral op focust, maar ook andere gewoontes zoals overmatig telefoon gebruik of je slaapritme. De onderliggende facetten van een lifestyle coachtraject zijn voeding, beweging, stress management en ontspanning.

Voor wie is lifestyle coaching Hengelo

Lifestyle coaching Hengelo is voor iedereen die heel graag een gezonder leven wil. Vaak is het een uitdaging om niet terug te vallen in oude gewoontes en om nieuwe gewoontes vast te houden. Dit kan een onderliggende oorzaak hebben. Het kan bijvoorbeeld liggen aan een gebeurtenis die nooit verwerkt is, een negatief zelfbeeld, een irrationele gedachte, enzovoorts.

Waarom kiezen voor een lifestyle coach in Hengelo

Waar een personal trainer en een diëtiste zich niet tot weinig richt op het mentale aspect, doet een lifestyle coach in Hengelo dit wel. Lifestyle coaching wordt dan ook gezien als een holistische en duurzame aanpak.

Met welke vragen kan ik terecht bij een lifestyle coach in Hengelo?

Bij een lifestyle coach in Hengelo kan je terecht met een breed scala aan vragen. Een lifestyle coach pakt alles op dat te maken heeft met een gezondere leefstijl. Denk hierbij aan:
• Gezonder eten
• Beweging
• Niet drugsgerelateerde verslavingen
• Dag & nacht ritme
• Stress & time management

Een lifestyle coach in Hengelo

Op deze pagina vind je profielen van onze lifestyle coaches in Hengelo. Het is belangrijk dat je een lifestyle coach in Hengelo kiest die aansluit bij jouw behoeftes en wensen. Dit kan soms een lastige opgave zijn omdat er een ruim aanbod aan lifestyle coaches is. Wij proberen jou dit zo gemakkelijk mogelijk te maken door bij elk profiel van een lifestyle coach in Hengelo meer informatie te geven over de specialisaties en werkwijze van de lifestyle coach in Hengelo.

Heb je een goed gevoel bij een lifestyle coach in Hengelo? Bekijk dan de beschikbaarheid op zijn/haar profiel en plan direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in!

Een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een lifestyle coach in Hengelo

Wanneer je een goed gevoel hebt bij een lifestyle coach in Hengelo kan je een oriëntatiegesprek inplannen. Dit gesprek is echt bedoeld om te kijken of er een klik is met de lifestyle coach in Hengelo en daarnaast zal jouw coachvraag besproken worden. Er zal gevraagd worden wat jouw persoonlijke doelen zijn en wat je verwacht van het coachtraject met jouw lifestyle coach in Hengelo.

Wanneer er geen klik is met de lifestyle coach in Hengelo of je verwachtingen toch niet helemaal overeenkomen met wat je van tevoren had gedacht, kun je altijd opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere lifestyle coach in Hengelo inplannen.

Een coachtraject bij een lifestyle coach in Hengelo

Het coachtraject bij een lifestyle coach in Hengelo zal bestaan uit individuele gesprekken met jouw lifestyle coach in Hengelo, het maken van reflectie-oefeningen en het maken van opdrachten. Dit allemaal doe je omdat op die manier steeds dichter bij verwezenlijken van jouw persoonlijke doelen komt. Aan het eind van het traject zal er worden teruggeblikt op de afgelopen gesprekken. Veel voorkomende vragen die jouw lifestyle coach in Hengelo kan stellen zijn: “Waar sta je nu? Wat heb je geleerd en waar zou je nog aan willen werken?”

Hoelang het coachtraject met jouw lifestyle coach in Hengelo duurt is afhankelijk van jouw coachvraag en je persoonlijke doelen. Gemiddeld bestaat een coachtraject uit 5 tot 10 coachsessies en duurt een coachsessie 60 of 75 minuten. Maar dit is bespreekbaar met jouw lifestyle coach in Hengelo

Liever een persoonlijk advies bij het kiezen van een lifestyle coach in Hengelo?

Het kan soms lastig zijn om de juiste keuze te maken in het vinden van een geschikte lifestyle coach in Hengelo. Dat snappen we erg goed. Daarom helpen we je graag! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 088 170 1500 of start een chat met ons rechtsonder het scherm.

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Hengelo en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Hengelo

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501