Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw Lifestyle coach in Vlaardingen

Welkom bij GORTcoaching lifestyle coach team Vlaardingen!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE LIFESTYLE COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte lifestyle coach – ☏ 088 170 1500

Coach Angeline

DIT IS ANGELINE: Doelgericht, oprecht, empathisch, creatief.

Specialisaties: Work-life balance, Patronen doorbreken, Leiderschap, Management coaching, Persoonlijk leiderschap, Assertiviteit, Professionals, Twijfelaars, Workaholics, Creativiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Stresscoaching, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Nicolette

DIT IS NICOLETTE: Empathisch, ontwikkelingsgericht, intuïtief, motiverend.

Specialisaties: Identiteit, Zingeving, Professionals, Perfectionisten, Familiebedrijven, Persoonlijk leiderschap, Bewustwording, Zelfvertrouwen, Competentie coaching, RET, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Een lifestyle coach in Vlaardingen

Een lifestyle coach in Vlaardingen richt zich op gedragsverandering. Je gaat samen met jouw lifestyle coach in Vlaardingen aan de slag met het realiseren van een gezonder leven. Voeding en beweging is waar de lifestyle coach in Vlaardingen zich vooral op focust, maar ook andere gewoontes zoals overmatig telefoon gebruik of je slaapritme. De onderliggende facetten van een lifestyle coachtraject zijn voeding, beweging, stress management en ontspanning.

Voor wie is lifestyle coaching Vlaardingen

Lifestyle coaching Vlaardingen is voor iedereen die heel graag een gezonder leven wil. Vaak is het een uitdaging om niet terug te vallen in oude gewoontes en om nieuwe gewoontes vast te houden. Dit kan een onderliggende oorzaak hebben. Het kan bijvoorbeeld liggen aan een gebeurtenis die nooit verwerkt is, een negatief zelfbeeld, een irrationele gedachte, enzovoorts.

Waarom kiezen voor een lifestyle coach in Vlaardingen

Waar een personal trainer en een diëtiste zich niet tot weinig richt op het mentale aspect, doet een lifestyle coach in Vlaardingen dit wel. Lifestyle coaching wordt dan ook gezien als een holistische en duurzame aanpak.

Met welke vragen kan ik terecht bij een lifestyle coach in Vlaardingen?

Bij een lifestyle coach in Vlaardingen kan je terecht met een breed scala aan vragen. Een lifestyle coach pakt alles op dat te maken heeft met een gezondere leefstijl. Denk hierbij aan:
• Gezonder eten
• Beweging
• Niet drugsgerelateerde verslavingen
• Dag & nacht ritme
• Stress & time management

Lifestyle coaching in Vlaardingen

Wanneer je een coachtraject start is het belangrijk een geschikte lifestyle coach in Vlaardingen te vinden. Daarom proberen wij jou dit zo makkelijker mogelijk te maken door op deze pagina een groot aanbod van lifestyle coaches in Vlaardingen aan te bieden. Op deze pagina vind je de coachprofielen van onze lifestyle coaches in Vlaardingen en hun bijbehorende specialisaties en doelgroepen. Op die manier hopen we dat je de juiste keuze maakt in het vinden van een passende lifestyle coach in Vlaardingen.

Heb je een goed gevoel bij een gevonden lifestyle coach in Vlaardingen en wil je een oriëntatiegesprek inplannen? Bekijk dan direct de beschikbaarheid van de lifestyle coach in Vlaardingen.

Een eerste kennismaking met een lifestyle coach in Vlaardingen

De eerste kennismaking met de lifestyle coach in Vlaardingen zal bestaan uit een oriëntatiegesprek. Dit gesprek is bedoeld om jouw coachvraag en verwachtingen te bespreken. Daarnaast kan je ervaren of er een klik is met de lifestyle coach in Vlaardingen.

Wanneer er geen klik is met de coach of wanneer je andere verwachtingen had van het kennismakingsgesprek, is het altijd mogelijk opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in te plannen met een andere lifestyle coach in Vlaardingen.

Een coachtraject met een lifestyle coach in Vlaardingen

Wanneer het coachtraject met jouw lifestyle coach in Vlaardingen is gestart, zul je samen met jouw lifestyle coach in Vlaardingen werken aan jouw persoonlijke doelen. In het coachtraject ga je werken aan het behalen van deze doelen door middel van coachgesprekken met jouw lifestyle coach in Vlaardingen, reflectie-oefeningen en opdrachten.

Hoelang het coachtraject zal duren is afhankelijk van jouw doelstellingen, gemiddeld zullen dit 5 a 10 coachgesprekken zijn. Deze gesprekken duren tussen de 60 en 75 minuten, maar dit zal in afstemming met jouw lifestyle coach in Vlaardingen besloten worden. De coachgesprekken vinden gemiddeld eens in de twee weken plaats.

Persoonlijk advies voor een geschikte lifestyle coach in Vlaardingen

Hulp nodig bij het kiezen van een passende lifestyle coach in Vlaardingen? Laat je adviseren door een van onze medewerkers! Neem telefonisch contact met ons op via 088 1700 1500 of via de chatfunctie rechts onderin het scherm. We helpen je graag!

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Vlaardingen en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Vlaardingen

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501