Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw loopbaanadviseur in Deventer

Welkom bij GORTcoaching loopbaanadvies team Deventer!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw loopbaanadviseur

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een loopbaanadviseur meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE LOOPBAANADVISEUR

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte loopbaanadviseur – ☏ 088 170 1500

Senior Coach John

DIT IS JOHN: Authentiek, oprecht, nuchter en inlevend

Specialisaties: Persoonlijk leiderschap, Zelfvertrouwen, Faalangst, Communicatie, Emoties, Perfectionisten, Ondernemers, Studiekeuze, Professionals, Productie sector, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Stresscoaching, Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Burn out coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Nienke

DIT IS NIENKE: Sensitief, doortastend, energiek, oprecht.

Specialisaties: Balanszoekers, Bewustwording, Biografisch coachen, Coaching on the job, Creatieve coaching, Daadkracht, Dertigers, Geluk, Grow-coaching, Identiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement, Jobcoaching, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-level Coach Mayke

DIT IS MAYKE: Empathisch, analytisch, doortastend, resultaatgericht.

Specialisaties: Leiderschap, Management coaching, Executives, Expats, Solliciteren, Loopbaanadvies, Communicatie, Zingeving, Zelfvertrouwen, Faalangst, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement, Re-integratie 2e spoor, Stresscoaching, Burn out coaching, Lifestyle coaching, Life coaching, Re-integratie, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Voor wie is loopbaanadvies in Deventer?

Belemmeringen in werk, functie of studie

Je kunt loopbaanadvies in Deventer inzetten wanneer je belemmeringen ervaart in jouw werk, functie of studie. Loopbaanadvies in Deventer zorgt ervoor dat je weet wat je wilt en hoe je jouw doelen gaat behalen.

Aan de slag

Loopbaanadvies in Deventer is voor iedereen die aan de slag wil met zijn eigen loopbaan. Het maakt niet uit of je op dit moment zonder baan zit of juist al een baan hebt.

Controle weer terug

Een loopbaanadviseur in Deventer is zowel voor mensen die het gevoel hebben de controle over hun eigen loopbaan volledig kwijt te zijn als voor mensen die dat zetje in de juiste richting nodig hebben om van een leuke baan naar een fantastische baan te gaan.

Met welke vragen kan ik terecht bij een loopbaanadviseur in Deventer?

Met deze (en andere loopbaan-) vragen kun je terecht bij een loopbaanadviseur in Deventer:

  • Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik deze optimaal inzetten in mijn werk?
  • Welke functie of studierichting past bij mij?
  • Hoe (her)vind ik de passie in mijn werk?
  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
  • Ik wil eigenlijk iets anders, maar vraag me af wat en hoe?
  • Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging maar kan geen keuze maken.
  • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan/carrière?

Hulp nodig bij het kiezen van een loopbaanadviseur? We helpen jou graag

Vind een loopbaanadviseur bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Deventer en waar ons team onder andere actief is. Zie je een loopbaanadviseur bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze loopbaanadviseur.

Loopbaanadvies in Deventer

Wanneer je opzoek bent naar een passend loopbaanadvies in Deventer, is het belangrijk dat je in gesprek gaat met een geschikte loopbaanadviseur. Het vinden van een loopbaanadviseur die past bij jouw wensen en behoeftes kan soms een lastige opgave zijn. Wij bij GORTcoaching vinden het erg belangrijk dat je de juiste keuze maakt en het loopbaanadvies in Deventer krijgt wat je verdient. Op deze pagina vind je alle loopbaanadviseurs die wij bij GORTcoaching aanbieden. Wanneer je op het profiel van een loopbaanadviseur klikt, vind je meer informatie over de desbetreffende loopbaanadviseur, zijn/haar specialisaties en certificeringen.

Heb je een goed gevoel bij een loopbaanadviseur en denk je dat deze loopbaanadviseur jou een passend loopbaanadvies in Deventer kan geven? Plan dan direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in via deze website.

Het oriëntatiegesprek voor een loopbaanadvies in Deventer

De eerste stap in het verkrijgen van een loopbaanadvies in Deventer, is door in gesprek te gaan met jouw loopbaanadviseur. In dit oriëntatiegesprek is het belangrijk dat er een klik is tussen jou en de loopbaanadviseur. Ook zullen jouw verwachtingen worden besproken en zal de loopbaanadviseur jouw coachvraag verder uitvragen. Op die manier zal de loopbaanadviseur het meest passende loopbaanadvies in Deventer kunnen geven. Daarnaast zal er in het oriëntatiegesprek besproken worden hoeveel sessies er ongeveer plaats zullen vinden en worden eventuele vergoedingsmogelijkheden besproken.

Wanneer je tijdens het oriëntatiegesprek geen klik ervaarde of jouw verwachtingen niet overeenkomen, is het altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in te plannen bij een andere loopbaanadviseur!

Het traject met jouw loopbaanadviseur voor een loopbaanadvies in Deventer

Wanneer je na het oriëntatiegesprek een goed gevoel hebt bij jouw loopbaanadviseur, ga je van start met het traject voor een passend loopbaanadvies in Deventer. Je zal eerst samen met jouw loopbaanadviseur jouw persoonlijke doelen opstellen en gedurende het hele traject zul je hieraan werken. Dit doe je door in gesprek te gaan met jouw loopbaanadviseur en door het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen. Op die manier hopen we dat je aan het einde van het traject jouw persoonlijke doelen hebt bereikt en een concreet loopbaanadvies in Deventer hebt ontvangen. Een traject duurt gemiddeld tussen de 5 en 10 sessies, maar dit gaat altijd in overleg met jouw loopbaanadviseur.

Hulp nodig voor het vinden van geschikte loopbaanadviseur voor een loopbaanadvies in Deventer?

Het vinden van een passende loopbaanadviseur voor een loopbaanadvies Deventer kan een lastige opgave zijn. Wij bij GORTcoaching helpen je hier graag mee. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naarof door gebruik te maken van onze chatmogelijkheid rechts onderin het scherm.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Deventer

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501