Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw loopbaanadviseur in Leiden

Welkom bij GORTcoaching loopbaanadvies team Leiden!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw loopbaanadviseur

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een loopbaanadviseur meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE LOOPBAANADVISEUR

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte loopbaanadviseur – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Marianne

DIT IS MARIANNE: Empathisch, doelgericht, enthousiast, effectief

Specialisaties: Persoonlijk leiderschap, Professionals, Pleasers, Perfectionisten, Zingeving, Zelfvertrouwen, Leiderschap, Patronen doorbreken, Teamcoaching, Zorg, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Voor wie is loopbaanadvies in Leiden?

Belemmeringen in werk, functie of studie

Je kunt loopbaanadvies in Leiden inzetten wanneer je belemmeringen ervaart in jouw werk, functie of studie. Loopbaanadvies in Leiden zorgt ervoor dat je weet wat je wilt en hoe je jouw doelen gaat behalen.

Aan de slag

Loopbaanadvies in Leiden is voor iedereen die aan de slag wil met zijn eigen loopbaan. Het maakt niet uit of je op dit moment zonder baan zit of juist al een baan hebt.

Controle weer terug

Een loopbaanadviseur in Leiden is zowel voor mensen die het gevoel hebben de controle over hun eigen loopbaan volledig kwijt te zijn als voor mensen die dat zetje in de juiste richting nodig hebben om van een leuke baan naar een fantastische baan te gaan.

Met welke vragen kan ik terecht bij een loopbaanadviseur in Leiden?

Met deze (en andere loopbaan-) vragen kun je terecht bij een loopbaanadviseur in Leiden:

  • Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik deze optimaal inzetten in mijn werk?
  • Welke functie of studierichting past bij mij?
  • Hoe (her)vind ik de passie in mijn werk?
  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
  • Ik wil eigenlijk iets anders, maar vraag me af wat en hoe?
  • Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging maar kan geen keuze maken.
  • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan/carrière?

Hulp nodig bij het kiezen van een loopbaanadviseur? We helpen jou graag

Vind een loopbaanadviseur bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Leiden en waar ons team onder andere actief is. Zie je een loopbaanadviseur bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze loopbaanadviseur.

Hoe vind je de geschikte loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Leiden

Je bent opzoek naar een loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Leiden. Het kan dan soms lastig zijn om de geschikte loopbaanadviseur te vinden. Want hoe weet je nou of de loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Leiden past bij jouw vraagstuk? Wij helpen jou daarbij door de loopbaanadviseurs in Leiden voor te selecteren en op deze pagina te tonen. Je ziet hier een deel van de profielen van de loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Leiden. Hierop staat informatie weergeven die jou kan helpen bij het bepalen of deze loopbaanadviseur bij jou past. Is er een loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Leiden die past bij jouw vraagstuk? Bekijk dan het gehele profiel door op de blauwe knop te klikken en lees de verdere informatie. Blijkt deze loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Leiden nou geschikt te zijn? Bekijk dan de agenda en check de beschikbaarheid van deze loopbaanadviseur. Plan vervolgens een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in!

Het eerste, gratis kennismakingsgesprek voor loopbaanadvies in Leiden

Je hebt de geschikte loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Leiden gevonden en een gratis en vrijblijvend gesprek staat op de planning. Waar is zo’n eerste gesprek met de loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Leiden nou voor bedoeld? In dit gesprek kom je erachter of er een klik is tussen jou en de loopbaanadviseur. Dit is namelijk erg belangrijk voor het traject. Verder bespreek je jouw doelen en worden wederzijdse verwachtingen besproken. Sluit dit alles aan bij jouw verwachtingen? Dan kan het traject voor loopbaanadvies in Leiden starten! Sluit dit toch niet helemaal aan? Plan dan gerust een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek bij een andere loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Leiden.

Het loopbaanadvies traject in Leiden

Het traject met de loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Leiden start nadat je akkoord hebt gegeven na het oriëntatiegesprek. Je gaat tijdens het traject, naast gesprek voering aan de slag met reflectie-oefeningen en opdrachten. Op deze manier probeer je samen met de loopbaanadviseur jouw persoonlijke doelen te behalen. Je haalt alles uit het traject door je optimaal in te zetten! Je evalueert het traject in een eindgesprek. Hierin bespreek je of jouw doelen behaald zijn. Mocht je nog behoefte hebben aan een follow-up gesprek, dan is dat zeker mogelijk!

Samen met jouw loopbaanadviseur bespreek je de duur van jouw traject. De gemiddelde duur is tussen de 5 en 10 gesprekken van 60 tot 75 minuten. Dit is geheel bespreekbaar met jouw coach en dus zeker mogelijk om jouw voorkeur hierin aan te geven!

Liever persoonlijk advies bij het vinden van een passende loopbaanadviseur?

Mocht het zo zijn dat je er niet helemaal uitkomt en het je niet lukt om een passende loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Leiden te vinden? Geen probleem. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 088 170 1500, of chatten met ons via het chatvenster. Wij staan voor jou klaar om een passende loopbaanadviseur voor jou te vinden!

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Leiden

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501