Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

De coachpraktijk voor Nijmegen en omstreken

U heeft een punt bereikt in uw loopbaan dat u vast bent komen te zitten? Er zit niet echt vooruitgang in bij uw huidige werk, maar de stap naar een nieuwe werkgever lijkt u ook weer teveel van het goede? Neem dan voor betrouwbaar loopbaanadvies in Nijmegen contact op met GORTcoaching. Wij hebben veel ervaring met het coachen van mensen die een zetje in de goede richting nodig hebben. Wij kunnen veel voor u betekenen, we hebben in het verleden al heel wat mensen aan duiding van hun carrière geholpen. Op onze website, te vinden op coachpraktijk-nijmegen.nl, vindt u meer informatie over ons bedrijf en de mogelijkheden die u bij ons allemaal heeft.

Loopbaanadvies in Nijmegen van experts

Bij GORTcoaching heeft u de keuze uit meerdere verschillende coaches. U kunt kiezen met welke van deze coaches u het liefste aan de slag wilt gaan. Bij loopbaanbegeleiding in Nijmegen wordt u begeleid bij uw carrière. Dit is een individuele vorm van begeleiding, waarbij u altijd met een vaste begeleider werkt.  De begeleiding wordt helemaal op u persoonlijk afgestemd, zodat we altijd de beste resultaten voor u kunnen bereiken. Bij deze begeleiding hoort een stuk zelfanalyse, maar ook wordt uw situatie geanalyseerd door uw coach, die gedurende het proces aanpassingen kan maken. Er kunnen ook speciale thema’s worden bekeken, zoals het voorkomen van een burn-out en het voorkomen van conflicten op de werkvloer.

Meer weten over loopbaanadvies van GORTcoaching?

Ons bureau kan u helpen meer uit uw loopbaan te halen. Wilt u weten hoe wij dit gaan bereiken? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Samen met u gaan we dan aan de slag met het opstellen van een plan, dat als uiteindelijke doel heeft dat u zich weer gelukkig voelt in uw werk. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook even op onze website kijken.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden >  Loopbaanadvies Nijmegen