Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Loopbaanadvies werkt aan je doel
Of je nu twijfelt of je op de juiste plek zit, wilt doorgroeien of graag wilt overstappen naar een andere sector: onze loopbaanadviseurs werken samen met jou aan jouw doel. Om vakkundig en efficiënt aan je doel te werken, zijn er een aantal stappen nodig die gezet moeten worden. Met de volgende stappen werk je met de coach aan het bereiken van je droombaan.

Doel bepalen
Allereerst gaat de coach samen met jou de situatie bekijken. Afgestemd op wat belangrijk is voor jou komt aan bod waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Zo wordt gekeken naar je huidige situatie, je mogelijkheden en je wensen. De coach krijgt zo een beeld van wat jij wilt. Wat jij wilt wordt vervolgens de basis van het verloop van je coachtraject.

Stappen bepalen
Er is nu een begin- en eindpunt duidelijk. Het volgende wat nu aan bod komt zijn de stappen welke je nodig hebt om van je huidige situatie tot het eindpunt te komen. Er wordt met loopbaanadvies Rotterdam gekeken naar competenties, opleidingen, werkervaring of andere benodigdheden die je hierbij als tool kunt inzetten. Vervolgens worden de stappen actief uitgevoerd. Dit kan een helder gesprek met je baas zijn, een bepaalde cursus die je zult gaan volgen of iets anders. In elk geval wordt er stap voor stap naar jouw persoonlijke doel toegewerkt.

Evalueren
Bij het bepalen van de stappen wordt gekeken naar wat effectieve en realistische stappen zijn. Soms blijkt tijdens een coachtraject dat bepaalde stappen niet goed willen lukken, meer tijd nodig hebben of juist overgeslagen kunnen worden. Door het flexibele werken van onze coaches kan het coachtraject op elke tussentijds moment aangepast worden. Wat belangrijk is zijn jouw wensen en het realiseren van je doel. Dit zal gedurende het coachtraject altijd centraal staan.

Klaar om jouw doel te bereiken? Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met één van onze coaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden