Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw loopbaanadviseur in Zaandam

Welkom bij GORTcoaching loopbaanadvies team Zaandam!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw loopbaanadviseur

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een loopbaanadviseur meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE LOOPBAANADVISEUR

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte loopbaanadviseur – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Esther

DIT IS ESTHER: Energiek, intuïtief, goede luisteraar, concreet.

Specialisaties: Professionals, Solliciteren, Twijfelaars, Perfectionisten, Competentie coaching, Keuzes maken, Management coaching, Patronen doorbreken, CSR, Noloc, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Igor

DIT IS IGOR: Betrokken, nieuwsgierig, gepassioneerd, doelgericht.

Specialisaties: Ondernemers, Professionals, Expats, Leiderschap, Assertiviteit, Organisatieontwikkeling, Authenticiteit, Veranderingen, Management coaching, Loopbaanadvies, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Voor wie is loopbaanadvies in Zaandam?

Belemmeringen in werk, functie of studie

Je kunt loopbaanadvies in Zaandam inzetten wanneer je belemmeringen ervaart in jouw werk, functie of studie. Loopbaanadvies in Zaandam zorgt ervoor dat je weet wat je wilt en hoe je jouw doelen gaat behalen.

Aan de slag

Loopbaanadvies in Zaandam is voor iedereen die aan de slag wil met zijn eigen loopbaan. Het maakt niet uit of je op dit moment zonder baan zit of juist al een baan hebt.

Controle weer terug

Een loopbaanadviseur in Zaandam is zowel voor mensen die het gevoel hebben de controle over hun eigen loopbaan volledig kwijt te zijn als voor mensen die dat zetje in de juiste richting nodig hebben om van een leuke baan naar een fantastische baan te gaan.

Met welke vragen kan ik terecht bij een loopbaanadviseur in Zaandam?

Met deze (en andere loopbaan-) vragen kun je terecht bij een loopbaanadviseur in Zaandam:

  • Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik deze optimaal inzetten in mijn werk?
  • Welke functie of studierichting past bij mij?
  • Hoe (her)vind ik de passie in mijn werk?
  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
  • Ik wil eigenlijk iets anders, maar vraag me af wat en hoe?
  • Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging maar kan geen keuze maken.
  • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan/carrière?

Hulp nodig bij het kiezen van een loopbaanadviseur? We helpen jou graag

Een passend loopbaanadvies in Zaandam

Ben je opzoek naar een loopbaanadvies in Zaandam? Wij bij GORTcoaching helpen je graag! Op deze pagina vind je diverse profielen van loopbaanadviseurs. Op die manier hopen we dat je een goede keuze kunt maken voor een loopbaanadviseur en een geschikt loopbaanadvies in Zaandam ontvangt. Wanneer je een goed gevoel hebt bij een bepaalde loopbaanadviseur, is het mogelijk direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in te plannen. Bekijk de beschikbaarheid van de desbetreffende loopbaanadviseur onderaan het profiel, vaak kan er deze week al gestart worden!

Een eerste gesprek met jouw loopbaanadviseur voor een passend loopbaanadvies in Zaandam

Voor een passend loopbaanadvies in Zaandam is het allereerst belangrijk dat er een oriëntatie gesprek met een loopbaanadviseur wordt ingepland. Dit oriëntatiegesprek is bedoeld om te ondervinden of er een klik is met de loopbaanadviseur, dit vinden wij erg belangrijk voor creëren een passend loopbaanadvies in Zaandam. Ook zal er in het oriëntatiegesprek besproken worden hoeveel sessies er plaats zullen vinden, gemiddeld is dit tussen de 5 en 10, maar dit gaat altijd in overleg met jouw loopbaanadviseur.

Is er geen klik met jouw loopbaanadviseur? Dan kun je altijd een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere loopbaanadviseur naar keuze inplannen.

Hoe ziet een traject eruit voor een passend loopbaanadvies in Zaandam?

Het traject met jouw loopbaanadviseur voor een loopbaanadvies in Zaandam gaat van start wanneer het oriëntatiegesprek goed is verlopen. Vervolgens ga je samen met jouw loopbaanadviseur doelen opstellen die je wilt bereiken aan het einde van het traject. Je werkt gedurende het hele traject aan deze doelen door in gesprek te gaan met jouw loopbaanadviseur en het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen. Op deze manier hopen we dat je aan het einde van het traject een concreet loopbaanadvies in Zaandam ontvangt. De duur van het traject is afhankelijk van jouw persoonlijke doelen, maar gemiddeld duurt een traject tussen de 5 en 10 sessies.

Moeite met het vinden van een passende loopbaanadviseur voor een loopbaanadvies in Zaandam?

Wanneer je het lastig vindt om een geschikte loopbaanadviseur voor een loopbaanadvies in Zaandam te vinden, helpen we je graag! Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummerof start een chatgesprek met behulp van de chatmogelijkheid rechts onderin het scherm.

Vind een loopbaanadviseur bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Zaandam en waar ons team onder andere actief is. Zie je een loopbaanadviseur bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze loopbaanadviseur.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Zaandam

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501