Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Vrijwel iedereen is op zoek naar werk waar hij/zij gelukkig van wordt. Helaas is niet iedereen gelukkig binnen zijn huidige baan. Dit is waarom mensen de overstap maken naar loopbaanbegeleiding. Binnen dit proces ben jij als gecoachte eigenaar van je eigen leerproces. Dit proces gaat gepaard met je eigen waarden, ambities, talenten, initiatief nemen, doorzetten en geduld opbrengen.

Als gecoachte word je door de coach uitgedaagd om te gaan voor jouw ambities en om risico’s te nemen. Er is namelijk veel meer dan je waarschijnlijk denkt te kunnen. De beste manier om er achter te komen wat je allemaal kunt? Doen! Uiteraard kan hier teleurstelling op volgens, maar dit hoort erbij en kunnen voor levens- en leerervaringen zinvol zijn. Tijdens loopbaanbegeleiding ben je proactief bezig, er is een verfrissende afwisseling van doen, voelen en denken. Je ervaart waar je sterke en ontwikkelpunten liggen en wat je wel en niet leuk vindt. Loopbaanbegeleiding vraagt om een koppeling van het verleden, het heden en de toekomst.

Samen met een loopbaanbegeleider werken? Plan nu een gratis en vrijblijvend orientatiegesprek in bij een loopbaanbegeleider.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden