Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw Loopbaancoach in Westland

Welkom bij GORTcoaching loopbaancoach team Westland!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coaching amsterdam
Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

Kies jouw loopbaancoach in Westland

Selecteer hieronder jouw gecertificeerde loopbaancoach te Westland op basis van, soort coaching, level, of specialisatie. Lees meer over de loopbaancoaches en hun certificeringen in de profielen en plan gemakkelijk een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek in. Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte loopbaancoach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Jan Frits

DIT IS JAN FRITS: Doelgericht, empathisch, doortastend en betrokken

Specialisaties: Professionals, Executives, Perfectionisten, Zelfvertrouwen, Persoonlijk leiderschap, Identiteit, Zingeving, Competentie coaching, Management coaching, Leiderschap, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Rosanne

DIT IS ROSANNE: Betrouwbaar, doelgericht, positief, empathisch.

Specialisaties: Perfectionisten, Professionals, Pleasers, Ouders, Verlies, Veranderingen, Zelfvertrouwen, Bewustwording, Work-life balance, Communicatie, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Outplacement, Re-integratie, Stresscoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Voor wie is een loopbaancoach in Westland?

Belemmeringen in werk, functie of studie
Je kunt loopbaancoaching Westland inzetten wanneer je belemmeringen ervaart in jouw werk, functie of studie. Loopbaancoaching Westland zorgt ervoor dat je weet wat je wilt en hoe je jouw doelen gaat behalen.

Aan de slag
Loopbaancoaching Westland is voor iedereen die aan de slag wil met zijn eigen loopbaan. Het maakt niet uit of je op dit moment zonder baan zit of juist al een baan hebt.

Controle weer terug
Een loopbaancoach in Westland is zowel voor mensen die het gevoel hebben de controle over hun eigen loopbaan volledig kwijt te zijn als voor mensen die dat zetje in de juiste richting nodig hebben om van een leuke baan naar een fantastische baan te gaan.

Met welke vragen kan ik terecht bij een loopbaancoach in Westland?

Met deze (en andere loopbaan-) vragen kun je terecht bij een loopbaancoach in Westland:

  • Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik deze optimaal inzetten in mijn werk?
  • Welke functie of studierichting past bij mij?
  • Hoe (her)vind ik de passie in mijn werk?
  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
  • Ik wil eigenlijk iets anders, maar vraag me af wat en hoe?
  • Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging maar kan geen keuze maken.
  • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan/carrière?

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind jouw coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Westland en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Een passende loopbaancoach in Westland

Wanneer je opzoek bent naar een loopbaancoach in Westland is het belangrijk om iemand te vinden die aansluit bij jouw persoonlijke behoeftes en verwachtingen. Een groot aanbod van verschillende loopbaancoaches in Westland kan dit soms lastig maken. Wij hopen je te kunnen helpen bij het kiezen van een passende loopbaancoach in Westland. Op deze pagina vind je onze loopbaancoaches in Westland en hun bijbehorende coachprofielen. In deze coachprofielen vind je de omschrijvingen en specialisaties van onze loopbaancoaches in Westland. Heb je een loopbaancoach in Westland gevonden die bij jou past? Bekijk dan de beschikbaarheid van de loopbaancoach in Westland en plan vandaag nog een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in!

Het verloop van een traject met een loopbaancoach in Westland

Een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een loopbaancoach in Westland

De eerste stap in het loopbaantraject bij GORTcoaching is het inplannen van een oriëntatiegesprek met een loopbaancoach in Westland. Dit oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend en is echt bedoelt om te kijken of er een klik is met de loopbaancoach in Westland en om te kijken of de verwachtingen van beide kanten overeenkomen. In het oriëntatiegesprek zal er kennis gemaakt worden met jouw loopbaancoach in Westland en zal jouw coachvraag besproken worden. Hierin wordt verder uitgevraagd wat je uit het loopbaantraject wilt halen en aan welke doelen jij wilt werken met jouw loopbaancoach in Westland.

Wanneer er geen klik is met de loopbaancoach in Westland of de verwachtingen niet overeenkomen, is het altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in te plannen met een andere loopbaancoach in Westland!

Samen met een loopbaancoach in Westland jouw persoonlijke doelen nastreven

Wanneer het oriëntatiegesprek met jouw loopbaancoach in Westland heeft plaatsgevonden, gaat het loopbaantraject verder van start. Samen met jouw loopbaancoach in Westland worden jouw persoonlijke doelen verduidelijkt of opgesteld. In het hele loopbaantraject zal je door middel van coachsessies, reflectie-oefeningen en opdrachten aan deze persoonlijke doelen werken.

De lengte van een coachtraject hangt af van jouw doelstelling, gemiddeld kun je rekenen op ongeveer 5 tot 10 coachsessies. Deze sessies duren tussen de 60 en 75 minuten, dit is bespreekbaar met jouw loopbaancoach in Westland. Vaak vinden de coachsessies eens in de twee weken plaats.

Het traject evalueren met jouw loopbaancoach in Westland

Het loopbaantraject wordt afgesloten met een evaluatie van het traject en het proces. Hier zul je samen met jouw loopbaancoach in Westland reflecteren op jouw persoonlijke doelen. Zijn deze behaald? Waar sta je nu en waar wil je nog aan werken? Dit zijn bekende vragen die vaak voorkomen bij een eindevaluatie.

Graag persoonlijk advies over een passende loopbaancoach in Westland?

Moeite met het kiezen van een geschikte loopbaancoach in Westland? Laat je adviseren en neem telefonisch contact op viaof via de chatfunctie rechts onderin het scherm. Wij helpen je graag!

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Westland

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501

 

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik een kwalitatief goede loopbaancoach in Westland?

""Het aanbod aan loopbaancoaches is erg groot. Het vinden van een goede coach kan daarom een uitdaging zijn. Er zijn veel dingen waar je op moet letten bij het zoeken naar een coach in Westland op internet. Zo hebben hoogwaardige loopbaancoachescoaches altijd een gecertificeerde coachopleiding gevolgd en behalen hun persoonlijke certificaten bij een beroepsvereniging in Nederland. Coaches van goede kwaliteit krijgen ook intervisie, supervisie en bijscholing, die de kwaliteit van coaching gesprekken bewaakt. Lees hier meer over het vinden van uitstekende professionele coaches in Westland"

Hoe vind ik een loopbaancoach die bij mij en mijn vraagstuk past?

Het is belangrijk dat u voor uzelf bepaalt wat uw coaching probleem is. Bent u hier duidelijk over? Dan vind je een coach die gespecialiseerd is in het onderzoeken van je problemen en het werken met je doelgroep. Ook is het goed om aandacht te besteden aan de werkwijze van professionele coaches. Heeft u een coach gevonden die op het eerste gezicht perfect bij u past? Dan is het belangrijk om een oriënterend gesprek te voeren om te zien of er kliks tussen jullie zijn. Coaches verzorgen dit soort briefing vaak gratis en vrijblijvend. Lees hier meer over het vinden van de juiste professionele coach.

Wat zijn de kosten voor een loopbaancoach in Westland?

De kosten van coaching lopen sterk uiteen. De kosten zijn meestal afhankelijk van de ervaring en kwalificaties van de coach. Sommige professionele coaches maken ook onderscheid tussen zakelijke cursussen en privécursussen. Sommige coaches bieden geld-terug-garanties. Bent u niet tevreden, dan kost het gesprek met de coach u geen geld. Lees hier meer over de kosten van professionele coaches in Westland.