Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Contactgegevens:
085-3012615
mellika@gortcoaching.nl

Dit is coach Mellika: Authentiek, empathisch, confronterend, doelgericht.

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Jobcoaching, Life coaching.

Specialisaties: ADHD, Angst, Assertiviteit, Balanszoekers, Bewustwording, Big five, Communicatie, Competentie coaching, Cultuurverschillen, Emoties, Faalangst, Herintreders, Hoogsensitieven, Identiteit, Loopbaanbegeleiding, Moeders, NLP, Ontwikkeltrajecten, Perfectionisten, Persoonlijk leiderschap, Professionals, RET, Systematisch werken, Talentontwikkeling, Veranderingen, Voice dialogue, Werkdruk, Zelfvertrouwen, Zorg, HSP

“Ik begeleid je in je ontwikkeling om je eigen wijsheid aan te boren en kracht in jezelf (terug) te vinden.”

Je kan bij mij terecht met vragen over

Persoonlijke ontwikkeling: zoals bij het ontdekken van jouw passie/ambitie of bij het vinden van balans tussen werk en privé.
Loopbaanontwikkeling: zoals bij het ontdekken van jouw kwaliteiten of het maken van jouw studie- en/of beroepskeuze.
Coaching on the job: zoals bij het vastlopen in je carrière, het (her)ontdekken van je passie in je werk of ontdekken van je kwaliteiten en deze optimaal inzetten.
Stress coaching: zoals bij het herkennen van stress en het leren omgaan met stress, door onder andere grenzen te ontdekken en te stellen.
Teamontwikkeling: het ontdekken van de juiste groepsdynamica om als team een bijdrage te leveren aan de bedrijfsresultaten of conflicthantering.

Ik stimuleer je bij het vergroten van je zelfinzicht, zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en zelfsturing door uitdagende vragen te stellen. Dit resulteert tot het behalen van jouw persoonlijke doel en regie op eigen leven! Je leert om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken en te ontdekken welk effect communicatie of je gedachten heeft op jouw gedrag. Samen ontdekken we hoe je grenzen kan stellen of juist verleggen en wat je nodig hebt om stress te voorkomen en/of je doelen te bereiken. Je ontdekt je talenten en waar je energie van krijgt, waardoor je meer plezier ervaart thuis en op het werk. Dit bevordert vanzelf jouw productiviteit!

Zo werk ik

Als coach ben ik doortastend en invoelend om de gewenste resultaten te behalen. Ik ga uit van de kracht en de mogelijkheden die in jou aanwezig zijn. Mijn ervaring en respect in de cultuurverschillen helpt om goed onderscheid te maken tussen thema’s die betrekking hebben op het cultuur of geloof. Ik bied ruimte en veiligheid om alles bespreekbaar te maken en daag uit waar nodig. Dit versnelt het proces bij herkenning van belemmerende overtuigingen en patronen, rekening houdend met jouw leerproces. Je komt tot nieuwe inzichten en leert zaken anders te zien en te voelen. Dit leidt tot het maken van eigen keuzes en beslissingen, om een veranderingsproces op gang te zetten. Keuzes die leiden tot het doorbreken van patronen en overtuigingen, die voor jou niet werken of in de weg zitten en het omarmen van waarden en normen die je in je kracht zetten. Een coachtraject bestaat ongeveer uit 6 tot 8 gesprekken en een sessie duurt 1 tot 1,5 uur. Tussen onze afspraken krijg je oefeningen, opdrachten, vragenlijsten en tests mee ter ondersteuning van jouw coachtraject.
Het is mijn missie om de gesprekken te laten samenkomen in een positieve coaching ervaring. Door middel van een efficiënt aanpak, steun ik je om de gewenste resultaten te behalen. Met mij aan je zij en alle benodigde tools, ervaar je een duurzame transformatie in je leven!

Certificeringen

 • Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach, INZICHT Coaching en Communicatie te Rotterdam
 • HBO Bachelor Human Resource Management; specialisatie coaching en begeleidingskunde, NCOI Opleidingen te Rotterdam

Als HR-adviseur en coach heb ik reorganisaties en fusies meegemaakt bij de gemeente, woningcorporatie, zorginstellingen en diverse commerciële organisaties. Tijdens het doorvoeren van verander- of ontwikkeltrajecten, heb ik ervaren dat niet iedereen hiermee makkelijk omgaat. Daarnaast verschilt het leerproces van ieder persoon. Ik geloof erin dat iedereen in staat is om zich verder te ontwikkelen of een verandering tot stand te brengen, als de wil en motivatie aanwezig is. Ik vind dat iedereen recht heeft op ontwikkeling en ik wil mijn achtergrond inzetten om dit met zoveel mogelijk mensen te delen. Iedereen die een verandering tot stand wil brengen of een belangrijk doel wil bereiken, maar niet weet hoe is welkom!

Reviews

 • "Ik heb 't ervaren als n waardevol "traject". De gesprekken met Mellika zette me aan t denken en inspireerde me tot verder zelfonderzoek. Ze kan erg goed luisteren en pikte veel signalen van me op. Hiermee wist ze me steeds in n diepere laag te krijgen. Zelfinzicht is gegroeid."
 • "Duidelijk dat Mellika een coach is in hart en nieren. Ze zette zich vol passie in om mij met en buiten de aangereikte methodes, vooruit te helpen. Mijn doelen zijn bereikt. Ik heb zeker het idee dat ik nu verder kan."
 • "Ik heb Mellika als zeer deskundig ervaren. Haar voorbereidingen waren altijd erg goed. De werkwijze en de methoden spraken mij zeer aan. Haar betrokkenheid was groot. Zij wist veel van mij. Na het gesprek bleef ik vaak nadenken over bepaalde onderwerpen. Ik kwam meer tot mij zelf. Zij is resultaat- en prestatiegericht. Zij durft mij uit te dagen, wat mij verder helpt."
 • "Ik heb de coaching als het 'vinden van een missend puzzelstukje' ervaren. Zo blij dat ik dit eindelijk vond. Het effect van een sessie was, dat er van alles in mij gebeurde op lichaams- gevoels- en denkniveau. Dat was vaak verwarrend op het moment zelf, maar daardoor heel effectief als het eenmaal indaalde. Ik werd mij bewust van patronen en ben in staat om dat dagelijks toe te passen. Mellika is zeer professioneel."
 • "We gingen even terug in de tijd en alle methodes werden hierbij opgehaald. Het werd vanzelf helder naderhand. Ze durft me uit te dagen als t lastig wordt. Ondanks dat het een beladen gesprek was voor me, liet ze me toch nadenken om anders te laten kijken naar mezelf. Ik durf steeds meer los te laten en grenzen te stellen."
 • "We gingen even terug in de tijd en alle methodes werden hierbij opgehaald. Het werd vanzelf helder naderhand. Ze durft me uit te dagen als t lastig wordt. Ondanks dat het een beladen gesprek was voor me, liet ze me toch nadenken om anders te laten kijken naar mezelf. Ik durf steeds meer los te laten en grenzen te stellen."

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • 1 op 1 coaching
 • Coaching via Skype
 • Coaching via chat
 • Wandelcoaching
 • E-coaching / online coaching
 • Coaching-on-the-job
 • Teamcoaching

Beschikbaarheid van coach Mellika Hmida | 085-3012615

} Klik op het tijdstip dat je uitkomt.
l Vul je gegevens in.
Je krijgt per e-mail direct een bevestiging van jouw gratis oriëntatiegesprek.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat je het formulier hebt ingevuld, krijgt je direct per e-mail een bevestiging van jouw gratis oriëntatiegesprek doorgestuurd.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als je graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Coachgesprek

Kortingstarief speciaal voor particulieren

€ 89,- / uur
 • Altijd een gratis oriëntatiegesprek.
 • Het standaardtarief (voor bedrijven & instellingen) is € 119,- per uur, excl. BTW. Het speciale kortingstarief voor particulieren is € 89,- per uur, incl. BTW.
 • Zelf de duur van uw gesprekken bepalen.
 • Zelf uw gesprekken inplannen (gemiddeld om de 2-3 weken).
 • Gemiddeld 6-10 coachgesprekken per traject.
 • Coachtrajecten worden zeer vaak vergoed door de werkgever.
 • Liever een eenmalige sessie (en dus het gratis oriëntatiegesprek overslaan)? Dit kan! Een eenmalige powercoaching is 1,5 uur. Zet bij opmerkingen dat het een eenmalige sessie betreft!
 • Bespreek de opties met uw coach!