Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

MUZIKALE TEAMCOACHING

OOK GESCHIKT VOOR ZEER GROTE GROEPEN! (200+)

Wat is uw rol in de organisatie of in uw team? Bent u hier tevreden over, of wilt u eigenlijk op een andere plek staan?

GORTcoaching en Drums and Barrels introduceren Muzikale Teamcoaching. Wilt u een keer echt iets anders doen met uw team? Klank geven aan waar u zich op dit moment bevindt. Door onze speelse werkwijze krijgen wij iedereen enthousiast.

Samen met de laagdrempeligheid van de muziek van Drums and Barrels, zorgen de teamcoaches van GORTcoaching voor het origineelste uitje van het jaar!

Voel en luister naar levenslust!

Is het een training of een bedrijfsuitje?
Het is het allebei! En met de belastingvoordelen van een training. Lees meer over de belastingvoordelen van Muzikale Teamcoaching.

WAAROM MUZIKALE TEAMCOACHING?

Hoe werkt het?
Tijdens het Muzikale Teamcoaching gaat het hele team samen aan de slag. U leert te communiceren door middel van non-verbale communicatie, zoals geluid en mimiek. U ervaart op informele wijze wat uw relatie met de organisatie en met uw teamleden is.

Muziek is een bruikbaar gereedschap om hindernissen direct voelbaar en toegankelijk te maken, zonder hiervoor woorden te hoeven gebruiken. Wilt u uw teamleden op een andere manier leren kennen en de team ervaringen opfrissen? Met Muzikale Teamcoaching wordt op een leuke manier naar teamprocessen gekeken. Tijdens de eerste sessie komen al eerste inzichten naar boven en ervaart u al impact.

WIJ KOMEN NAAR U TOE DOOR HEEL NEDERLAND!

Muzikale Teamcoaching bij u in het bedrijf!
We bieden het Muzikale Teamcoaching in heel Nederland aan. Wij komen naar uw bedrijf toe met muzikale gereedschappen en de vakkennis over hoe teams werken en welke hindernissen kunnen ontstaan voor een dag lang plezier.

Wat levert het op?
Uw melodisch of ritmisch geluid en mimiek vertelt wie u bent. Met muziek kunt u bijvoorbeeld laten horen dat u nieuwe ideeën heeft, maar niet makkelijk mensen van uw visie kunt overtuigen. Wilt u graag weten wat de reden daarvoor is en hoe u wel mensen kunt overtuigen? Door muziek ervaart u hoe u gebruik kunt maken van kwaliteiten die u in huis heeft. Onder leiding van GORTcoaching en Drums and Barrels kunt u voelen hoe barrières door geluid kunnen worden opgelost. Na een onvergetelijk uitje voelt u verbinding met elkaar en heeft u inzicht in uw rol in het team. Daarna weet u welke rollen uw teamleden innemen binnen de organisatie en waar iedereen zich op zijn gemak voelt om goed te kunnen presteren.

escape room

Muzikale Teamcoaching

x

Non-verbaal communiceren

Inzicht in teamrollen

Verbinding met elkaar

Plezier

TEAMCOACHING IS GOEDKOPER DAN EEN BEDRIJFSUITJE

Belastingvoordelen

Naast de gezelligheid én teamontwikkeling zijn er mogelijk belastingvoordelen verbonden aan het doen van Muzikale Teamcoaching.

Belastingdienst en de werkkostenregeling
Het nadeel van bedrijfsuitjes is dat deze normaal gesproken vallen onder de werkkostenregeling (WKR). De werkkostenregeling houdt in dat werkgevers maximaal 1,2% van de totale loonsom van hun medewerkers mogen gebruiken voor vergoedingen, verstrekkingen of terbeschikkingstellingen. Extraatjes zoals kerstpakketten, goederen van de zaak, etentjes of andere bedrijfsuitjes vallen onder deze WKR en als de werkgever boven de 1,2% van de totale loonsom uitkomt dient er 80% belasting betaald te worden over de extra uitgaven.

De oplossing
Dat geldt echter niet voor coaching en teamcoaching, dat is namelijk volledig aftrekbaar voor bedrijven. Dus ook Muzikale Teamcoaching valt buiten de werkkostenregeling. Dit kan dus fiscaal erg aantrekkelijk zijn voor uw organisatie.

Een Muzikale Teamcoaching kunt u nu al boeken vanaf €1584,- (10-20 personen) met een coach en een trainer. Bent u met een grotere groep? Geen probleem, wij komen ook met twee professionele teamcoaches en trainers naar uw bedrijf. De Reiskosten worden van te voren in de offerte besproken.

Let op: Omdat GORTcoaching niet de ontvanger is van het belastingvoordeel kan de belastingdienst GORTcoaching geen garantie geven over bovenstaande interpretatie. Raadpleeg om zekerheid te krijgen uw belastingconsulent of de belastingdienst.

Is mijn bedrijf geschikt?

Muzikale Teamcoaching is er voor ieder bedrijf dat op zoek is naar een origineel, leuk én leerzaam teamuitje voor hun medewerkers. Het is een unieke ervaring waar uw collega’s nog lang van zullen nagenieten. Daarnaast helpen de professionele teamcoaches van GORTcoaching en de professionele trainers van Drums and Barrels de teamprocessen te verbeteren, waardoor het bedrijf er ook profijt van zal hebben.

Mogelijkheden voor grotere groepen
Wanneer u met een grotere groep bent (vanaf 21 personen) is het ook mogelijk om het Muzikale Teamcoaching door twee teamcoaches en twee trainers te begeleiden.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar muziek@gortcoaching.nl

Hoe werkt het?

De aanpak
De coach voelt en luistert samen met de trainer mee in het muzikale proces. Ze gaan met het team de diepte in door middel van een professionele voor- en nabespreking van de activiteit. Vooraf stelt het team in overleg met de coach de gewenste aandachtspunten op maar tijdens het Muzikale Teamcoaching wordt steeds individueel op vragen en hindernissen gereageerd. Na afloop zal er uitgebreid worden nabesproken met het team.

Waarom coaching?
Coaching is hét middel om de groepsprocessen binnen bedrijven grondig te evalueren, zodat bottlenecks in de samenwerking binnen de organisatie opgelost kunnen worden. De mensen in een bedrijf maken namelijk het verschil; als collega’s elkaar goed aanvoelen en zij succesvol met elkaar kunnen samenwerken, zal dit zich uiten in goede bedrijfsresultaten.

De evaluatie

Persoonlijk advies
De evaluatie met het team is er opgericht om zowel de positieve ervaringen als de ervaren knelpunten binnen de samenwerking aan het licht te brengen. Afhankelijk van de gewenste aandachtspunten van het team zal de coach het team voorzien van advies op maat en concrete verbeterpunten. Het uitgangspunt van de evaluatie is altijd positief.

Mogelijke vraagstukken die aan bod kunnen komen:
  • Weet iedereen wat zijn rol is binnen het team? Wie is er bijvoorbeeld de initiator?
  • Hoe verloopt de samenwerking binnen het team?
  • Zijn de leden van het team goed op elkaar ingespeeld?
  • Wat zijn de knelpunten en problemen waar het team tegenaan loopt?
  • Welke sterke punten heeft elk teamlid?
  • Hoe wordt er gecommuniceerd?
  • Wordt iedereen gehoord in het team?
  • Hoe kan het team zodanig functioneren dat ieders kwaliteiten optimaal kunnen worden benut?
  • Op welke manieren kunnen teamgenoten elkaar aanvullen?
  • Zit iedereen op de juiste plek om goed te kunnen presteren?

DE TEAMCOACHES VAN GORTCOACHING

Caroline

Met geluid en muziek, bereik je in korte tijd meer dan in een gesprek! Je bent op een andere manier, op een ander niveau met elkaar in contact én in gesprek. Er worden andere zintuigen aangesproken en gebruikt. Als facilitator en coach gebruik ik graag muziek bij het versterken van het onderlinge contact binnen een team en het blootleggen van onderliggende patronen en thema’s in een team of organisatie.

Annette

Het is zeer effectief om met creatieve middelen zoals muziek een team in beweging te krijgen. Weerstanden en andere zaken die anders blijven liggen, komen nu op een lichte manier aan de orde. Op deze manier gebruik je humor en speelsheid waardoor mensen makkelijker in gesprek komen over hun werk, reorganisatie of samenwerken. Mijn taak als coach is om daarna de ervaringen in een context te zetten, zodat men later in de praktijk het geleerde ook kan toepassen.

DE WORKSHOPLEIDERS VAN DRUMS AND BARRELS

Onno

In mijn werk voor Drums and Barrels maak ik voortdurend mee hoe teams door samen muziek te maken een oppepper krijgen. Mensen raken op elkaar betrokken en krijgen energie. Ze komen als individuen naar binnen en gaan als groep naar buiten. Muziek verbindt en gaat daarbij voorbij aan de woorden. In de samenwerking met GORTcoaching en Drums and Barrels geven we daar een extra verdieping aan zodat je deze ervaring transformeert naar hoe je als team samenwerkt. Teamsamenwerking bevorderen door samen muziek te maken: een van de leukste manieren om mijn vak als musicus uit te oefenen.

Hermine

Samenbrengen, verbinden, enthousiasmeren – dat is de rode draad die loopt door al mijn werk als musicus en workshopleider. Samen muziek maken overstijgt vaste rolpatronen en overbrugt taal-, leeftijds- en cultuurverschillen. In workshops laat ik mensen buiten hun eigen kaders kijken en dingen ondernemen die in eerste instantie gek lijken maar uitmonden in een heerlijk samenspel.

TESTIMONIALS

Leuk om muziek te maken samen met zo’n gepassioneerde club mensen. Ik heb verbinding gevoeld en het had een zeer positieve vibe!

De tijd ging voorbij zoals in een flow…grappig, uitdagend en iets heel anders dan ik ooit heb meegemaakt.

Een unieke manier om met zo’n grote groep samen te komen en samen het ‘ritme’ te bepalen. Een indrukkend gevoel!

Een energieke en originele manier om in een grote groep samen te werken met veel plezier! Ik wist niet dat het zo makkelijk is om samen muziek te maken!

De workshop was ontzettend plezierig, interactief en opzwepend. Echt een fijne manier om je hoofd leeg te maken en met het team een lekker sfeertje neer te zetten. En het mooie is: je hoeft niet eens muzikaal te zijn, iedereen kan het!

BOEK HIER UW MUZIKALE TEAMCOACHING

Hi! Mijn naam is Cheryl. U kunt mij telefonisch of per e-mail bereiken met al uw vragen over muzikale teamcoaching. Heeft u liever dat ik u terugbel? Geef dan in het formulier uw voorkeur(en) aan voor een tijd en datum en ik bel u terug!

Cheryl

Geef in het contactformulier uw wensen aan. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om uw wensen te bespreken