Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Informatie over MY-etool

MY-etool is een online assessment die de aspecten in beeld brengt die bepalend zijn in het functioneren van mensen en organisaties.

De interactie tussen aansturing, motivatie en gedrag kan op de mens op veel verschillende manieren leiden. MY-etool is een bewezen tool die in beeld brengt waarom sommige dingen in het leven moeizaam gaan en andere als vanzelf. Het laat zien hoe intelligentie, motivatie en vaardigheden elkaar beïnvloeden. Dit helpt iemand zichzelf te begrijpen in zowel werk als in persoonlijke relaties.

De uitslag van het assessment biedt een goed startpunt voor een coachingtraject en stelt de coach in staat om meteen de diepte in te kunnen gaan met de coachee. Het helpt een coachee te kiezen voor een welke richting hij/zij wil inslaan.

MY-etool is de afgelopen jaren steeds bekender geworden en inmiddels zijn er internationaal vele coaches in gecertificeerd. GORTcoaching heeft ook coaches die gecertificeerd MY-E-tool assessor zijn.

Hieronder ziet u onze coaches met een MY-etool certificering:

Coach Milko

DIT IS MILKO: Enthousiast, praktisch, betrokken, resultaatgericht.

Specialisaties: Professionals, Piekeren, Perfectionisten, Faalangst, Leiderschap, Balanszoekers, Vitaliteit, Executives, Management coaching, Persoonlijk leiderschap, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Psycholoog.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Milko

Hieronder een voorbeeld uit een testrapportage van MY-etool

MY-etool hanteert cirkeldiagrammen voor een zelfanalyse van personen, functies en organisaties. Er wordt verwezen naar je mentale competenties, alsmede je emotionele en fysieke kenmerken. Voorbeeld van de vaardighedencirkel:
Naast de presentatie van jou als persoon vindt er een match plaats met de functie (zwarte lijn) die je vervult. Deze vergelijking biedt mogelijkheden en inzichten om je werk beter of anders te gaan doen. Ook voor een nieuwe functie biedt dit overzicht handvatten en begrip over (on)mogelijkheden.

Tarieven voor testafname:


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden