CONTACTGEGEVENS: 
085-3012649
coachnancy@gortcoaching.nl

DIT IS NANCY: Rust, persoonlijk, praktisch en resultaatgericht.

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Life coaching, Re-integratie.

Specialisaties: Arbeidsmarkt, Zingeving, Competentie coaching, Ziekteverzuim, Work-life balance, Zelfvertrouwen, Werkgeluk, Werkdruk, Duurzame inzetbaarheid, Loopbaan APK, Loopbaanadvies, Loopbaan onderzoek, Loopbaanbegeleiding, Management coaching, Solliciteren, Patronen doorbreken, Persoonlijk leiderschap, Dertigers, Young professionals, HR-managers, Workaholics, Consultants, Vrouwen in de overgang, Herintreders, Millennials, Overheid, Ingenieurs, Technici, IT en ICT, Big Five, Loopbaan screener, Methodieken, Voice dialogue, RET, Systemisch werken, Transformationeel coachen, Transactionele analyse, NOLOC

“Ik help je bij het (her)vinden van je talent en kracht èn inzicht in je valkuilen. Van daaruit werken we naar een duurzaam resultaat!”

Je kan bij mij terecht met vragen over

Jouw ontwikkeling in je huidige baan en werkomgeving of de juiste richting vinden voor de volgende stap in je loopbaan. Werk beslaat een groot deel van je leven. Een goede match tussen jou en het werk dat je doet en je werkomgeving is daarom belangrijk. Ik help je om inzicht te krijgen in jouw persoonlijkheid, je talent en de interactie met je werk(omgeving). Èn de stappen die je kunt zetten om jouw situatie te veranderen en te verbeteren. 

Een aantal voorbeeldvragen zijn: 

 

Ik wil mijn volgende stap zetten in mijn loopbaan. Wat wordt mijn zoekrichting? 

Ik wil mijn functioneren in mijn huidige rol verbeteren. Hoe doe ik dat? 

Ik ervaar(werk)stressklachten? Hoe kan ik hier beter mee omgaan? 

Ik wil mijn work-life balance verbeteren. Hoe pak ik dat aan? 

 

Ik nodig je graag uit om samen aan de slag te gaan om hierin verandering te brengen. 

Ook als het met jou persoonlijk even iets minder gaat help ik je verder; je persoonlijk leven en je werkzame leven zijn immers nauw met elkaar verbonden. 

Dus ook met de volgende vragen kun je bij mij terecht: 

 

Het lijkt wel of ik mezelf een beetje kwijt ben geraakt. Hoe kom ik nu weer verder? 

In contact met anderen, loop ik steeds tegen dezelfde problemen aan. Hoe kan ik dat veranderen? 

Zo werk ik

We starten met een persoonlijke kennismaking tijdens het oriëntatiegesprek. Tijdens dat gesprek verhelderen we jouw coachvraag, krijg jij een beeld van wie ik ben en ervaren we of er een match is tussen ons.  

Een coachtraject duurt meestal 6 tot 9 sessies en een van werk-naar-werk traject 6 tot 18 sessies. Een traject is altijd maatwerk; jij staat daarbij centraal. Door middel van verschillende praktische werkvormen gaan we terug naar de basis; jouw persoonlijkheid, jouw talent en kernkwaliteiten, valkuilen, drijfveren en gedragspatronen. Vervolgens bepalen we van daaruit samen de vervolgstappen voor het (her)vinden van jouw (werk)geluk. 

Naast Loopbaancoach ben ik een ervaren HR Professional. Dit maakt dat ik de werkgeverskant als geen ander ken, zodat ik mij niet alleen goed in jou kan inleven als mijn coachee, maar dat ik ook een goed beeld heb van wat de (on)mogelijkheden zijn van/bij de werkgever.  

Tijdens het coachtraject houd ik je scherp op het doel dat je wilt bereiken. Ik bied je een luisterend oor, een spiegel, stimuleer jouw zelfvertrouwen èn ik leg de vinger op de zere plek. Daarbij kun je ervan uitgaan dat ik altijd tactvol en respectvol blijf. Samen werken we naar een duurzaam resultaat, zodat jij weer in je kracht staat. Zullen we aan de slag gaan? 

Certificeringen

 • Master Human Development, Schouten & Nelissen University modules: Organisatietheorie en strategisch HRM, Psychologie van Mensen in Organisaties, Psychologie en Verandermanagement, Evidence informed coaching, Teamcoaching, Onderzoek in Organisaties
 • Strategisch Coach SCG Academie
 • Loopbaanadviseur, Van den Broek & Partners
 • HBO Personeel & Arbeid, Hogeschool Haarlem
 • Ik ben een ervaren Senior HR Professional 
 • Ervaring als leidinggevende en projectleider 
 • Kennis en ervaring van/met duurzame inzetbaarheid en talentontwikkeling 
 • Ervaring in diverse sectoren; retail, productie, zakelijke dienstverlening, gemeente en (semi)overheid, onderwijs 

Reviews

 • “De begeleiding door Nancy t.a.v. de mentale verbeterslagen als gevolg van de werk gerelateerde stress die was ontstaan, was perfect. Er was uitstekende communicatie en een goede klik, van belang om mezelf daadwerkelijk open te kunnen/willen stellen om dit traject in te gaan en tot een goed einde te brengen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik er veel baat bij heb gehad zaken weer helder te krijgen. DANK!”
 • “Met een frisse blik naar je eigen patronen kijken en uitgedaagd worden om buiten je comfortzone te treden. Wat bijblijft is: Wat je gewend bent om te doen, is niet per definitie gewoon; je kunt dus andere gewoontes aanleren.”
 • “In het outplacementtraject heeft Nancy van der Poel mij heel goed begeleid. Ik ben heel blij dat ik het traject met Nancy heb doorlopen. We hadden samen al mooie stappen gezet, toen er een vacature bij HBS kwam, waar ze mij voor benaderde. Na een leuk gesprek, heb ik een nieuwe baan, bij HBS. Hoe gaaf is dat?”
 • “Mijn coach Nancy van der Poel krijgt een 10! Ik heb veel geleerd van haar. Ik durf en kan mijn mening nu ook beter verwoorden. Ze heeft me uitstekend begeleid, ik beveel haar zeker aan als coach.”

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • Coaching via Skype
 • Coaching via Facetime
 • Wandelcoaching
 • Coaching-on-the-job

Beschikbaarheid van coach Nancy | 085-3012649

} Klik op het tijdstip dat je uitkomt.
l Vul je gegevens in.
Je krijgt per e-mail direct een bevestiging van jouw gratis oriëntatiegesprek.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat je het formulier hebt ingevuld, krijgt je direct per e-mail een bevestiging van jouw gratis oriëntatiegesprek doorgestuurd.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als je graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Coachgesprek

Kortingstarief speciaal voor particulieren

€ 109,- / uur
 • Altijd een gratis oriëntatiegesprek.
 • Het standaardtarief (voor bedrijven & instellingen) is € 149,- per uur, excl. BTW. Het speciale kortingstarief voor particulieren is € 109,- per uur, incl. BTW.
 • Zelf de duur van uw gesprekken bepalen.
 • Zelf uw gesprekken inplannen (gemiddeld om de 2-3 weken).
 • Gemiddeld 6-10 coachgesprekken per traject.
 • Coachtrajecten worden zeer vaak vergoed door de werkgever.
 • Liever een eenmalige sessie (en dus het gratis oriëntatiegesprek overslaan)? Dit kan! Een eenmalige powercoaching is 1,5 uur. Zet bij opmerkingen dat het een eenmalige sessie betreft!
 • Bespreek de opties met uw coach!