Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw NLP coach in Breda

Welkom bij GORTcoaching NLP coach team Breda!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE NLP COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte NLP coach – ☏ 088 170 1500

Coach Moniek

DIT IS MONIEK: Concreet, Begripvol, Praktisch, Humor

Specialisaties: Accepteren, Angst, Assertiviteit, Scheiding, Bewustwording, Conflicten, Counselling, Werkdruk, Bore-out, Faalangst, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Jobcoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Nicole

DIT IS NICOLE: betrokken, recht door zee, prikkelend, inspirerend.

Specialisaties: Loopbaanbegeleiding, Wandelcoaching, Bewustwording, Solliciteren, Keuzes maken, Accepteren, Bore-out, Loopbaanbegeleiding, Communicatie, Doelen, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Re-integratie, Re-integratie 2e spoor.

Gratis oriëntatiegesprek

Voor wie is een NLP coach?

Samen met een NLP coach zul je stappen maken op het gebied van persoonlijke groei en verandering. Wanneer je last hebt van onbewuste blokkades, zoals disfunctionele gedachten, beperkende overtuigingen of negatieve emoties, kun je bij een NLP coach terecht. Ook wanneer je persoonlijke doelen wilt bereiken, zoals het vergroten van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van positieve emoties, zit je bij een NLP coach aan het juiste adres. Een NLP coach is voor iedereen die persoonlijke groei en ontwikkeling wilt.

Het effect van een coachtraject met een NLP coach

  • Hoe je negatieve denkpatronen kunt doorbreken
  • Hoe je snel weer rust en ontspanning vindt
  • Technieken om beter bij jezelf te blijven
  • Makkelijker grenzen te stellen
  • Positief te denken en jezelf motiveren

Met welke vragen kan ik terecht bij een NLP coach?

Je kunt bijvoorbeeld bij een NLP coach terecht met vragen over:

  • Hoe ga ik om met druk en/of onrustige gevoelens?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik beter in slaap kom en door slaap?
  • Hoe kan ik positiever denken in plaats van denken in doem scenario’s?
  • Hoe kan ik mijn emoties beter onder controle houden?

NLP coach in Breda

Ben je op zoek naar een NLP coach in Breda? GORTcoaching helpt je hier graag mee verder. Op deze pagina vind je al onze NLP coaches in Breda. Wanneer je op het profiel van een NLP coach klikt, zul je meer informatie vinden over de desbetreffende NLP coach in Breda. Hier vind je onder andere informatie over de certificeringen, werkwijze en ervaringen van voorgaande coachees. Heb je een goed gevoel bij een gevonden NLP coach in Breda? Plan dan direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in! Bekijk de beschikbaarheid van de NLP coach in Breda onderaan het profiel.

Een eerste kennismaking met jouw NLP coach in Breda

Het oriëntatiegesprek is het eerste gesprek met jouw NLP coach in Breda. Dit gesprek is bedoeld om te ondervinden of er een klik is met jouw NLP coach in Breda, en zullen jouw verwachtingen van het coachtraject besproken worden. Wanneer je geen klik ervaart met de NLP coach in Breda, kan je opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek bij een andere NLP coach in Breda inplannen. Verder bespreek je in dit gesprek wederzijdse verwachtingen en worden de vergoedingsmogelijkheden besproken.

Een coachtraject met een NLP coach in Breda

Wanneer het oriëntatiegesprek met de NLP coach in Breda goed is verlopen, kan het coachtraject van start gaan. Je bepaalt hoeveel coachsessies er nodig zijn en samen met jouw NLP coach in Breda bespreek je jouw persoonlijke doelen. Gedurende het hele coachtraject ga je samen met jouw NLP coach in Breda aan de slag met het verwezenlijken van deze doelen. Je zult aan de slag gaan met opdrachten en reflectie-oefeningen, en je gaat natuurlijk dieper in gesprek met jouw NLP coach in Breda. Het laatste gesprek met jouw NLP coach in Breda zal bestaan uit een evaluatie. Heb je jouw doelen behaald? Waar sta je nu en waar wil je nog aan werken? Dit zijn vragen die in het laatste gesprek met jouw NLP coach in Breda aan bod kunnen komen.

Liever een persoonlijk advies voor een NLP coach in Breda?

Wanneer je het lastig vindt een passende NLP coach in Breda te vinden, kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch door te bellen naar 088 170 1500, of maak gebruik van onze chatfunctie rechts onderin het scherm. Wij helpen je graag!

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Breda

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501