Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

GORTcoaching is aangesloten bij het NOLOC

Loopbaanadvies 
Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals in Nederland. Noloc heeft als belangrijkste doel om de loopbaanprofessie naar een volwassen beroepsstatus te brengen met een kwaliteitsverankering in de Nederlandse samenleving.

Beroepskwalificatieprofiel en beroepsregister
Via toetsing aan het beroepskwalificatieprofiel en het beroepsregister zorgt Noloc er voor dat opdrachtgevers en cliënten gekwalificeerde loopbaanadviseurs kunnen herkennen.

Bevordering professionaliteit
Noloc zet zich in voor de bevordering van de professionaliteit van de beroepsgroep door vakinhoudelijke bijeenkomsten, lezingen en congressen te organiseren. Leden van Noloc ontvangen gratis het vakblad LoopbaanVisie. Ook worden onderlinge intervisiegroepen (kwaliteitskringen) door Noloc gefaciliteerd.

Gedragscode en klachtenreglement
Loopbaanprofessionals met een beroepserkenning, dat betekent dat zij zijn opgenomen in het Noloc beroepsregister, zijn gehouden aan de Noloc gedragscode. Daarnaast kunnen cliënten en opdrachtgevers bij eventuele geschillen terugvallen op het klachtenreglement en het onafhankelijk oordeel van van een daarvoor ingestelde raad.

Werkzaamheden leden
Ruim 2500 leden zijn werkzaam op het gebied van loopbaanadvies, outplacement, beroepskeuzeadvies, re-integratie en carrièrecoaching. Zij werken bijvoorbeeld bij re-integratie-, en outplacementbureaus, bij interne loopbaancentra, bij het UWV of als zelfstandig ondernemer. Noloc-leden zijn verplicht om de beroepserkenning te verwerven.

Belangenbehartiging en inzet voor de loopbaanprofessie
Noloc behartigt de belangen van de aangesloten leden en zet zich in voor de loopbaanprofessie. Zo ijvert Noloc voor een universitaire leerstoel loopbaankunde en voor een transparant overzicht van alle opleidingsmogelijkheden met inzicht in de inhoud en werkwijze van de verschillende aanbieders.

Plan hier een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een van onze coaches »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden