Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Outplacement Den Bosch

Outplacement

Outplacement Den Bosch
Outplacement Den Bosch richt zich op het verkrijgen van hernieuwde energie en vertrouwen om een nieuwe weg in te slaan. Het biedt professionele begeleiding voor werknemers die met ontslag worden bedreigd, boventallig zijn verklaard of noodgedwongen op zoek zijn naar een nieuwe werkomgeving; alle ingrijpende werkgebeurtenissen waarbij het belangrijk is dat jij goede hulp krijgt.

Transitievergoeding voor outplacement in Den Bosch? Kies dan voor jezelf!
Dit is dan ook een van de redenen waarom het voor de wet sinds 1 juli 2015 verplicht is om als werkgever een transitievergoeding te betalen. Deze vergoeding kun je gebruiken om outplacement te volgen in Den Bosch, zodat je beter voorbereid op zoek kunt gaan naar jouw nieuwe baan.

Outplacement Den Bosch is bewezen effectief
Onderzoek heeft aangetoond dat outplacement je grote voordelen kan bieden. Zo is gebleken dat mensen die een outplacement expert in de hand nemen tijdens hun outplacementtraject een grotere kans hebben op het vinden van een nieuwe baan en een hoger salaris. (Westaby, 2004).

Daarnaast verhoogt outplacement op professioneel vlak jouw welzijn, prestatievaardigheden, competenties en doelgerichte zelfregulatie (Van Vianen e.a., 2014).

Vind de outplacementexpert die bij u past

Hieronder vindt u een overzicht van al onze outplacementexperts. U kunt zelf eenvoudig experts selecteren op basis van locatie, level en/of specialisaties om zo te ontdekken welke expert het beste bij u past. Vervolgens kunt u meer informatie over de expert op de profielpagina vinden en direct een gratis oriëntatiegesprek inplannen.

Coach Roland

DIT IS ROLAND: Toegankelijk, direct, positief, resultaatgericht.

Specialisaties: Professionals, Leiderschap, Studenten, Veranderingen, Assertiviteit, Zelfvertrouwen, Patronen doorbreken, Teamcoaching, Work-life balance, Competentie coaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Stresscoaching, Lifestyle coaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Chantal

DIT IS CHANTAL: Energiek, duidelijk, oprecht, van inzicht naar actie.

Specialisaties: Persoonlijk leiderschap, Perfectionisten, Professionals, Keuzes maken, Zingeving, Vitaliteit, Twijfelaars, Bewustwording, Teamcoaching, Leiderschap, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Life coaching, Psycholoog, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Ronald

DIT IS RONALD: Positief, stimulerend, empathisch, resultaatgericht.

Specialisaties: Management coaching, Leiderschap, Sporters, Zelfvertrouwen, Solliciteren, Competentie coaching, Noloc, NLP, Transitievergoeding, Loopbaanbegeleiding, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Met welke vragen kan ik terecht bij een outplacementexpert in Den Bosch?

Jouw outplacementexpert zal er samen met jou naar streven om je huidige of toekomstige situatie aangenaam te maken. Bij een outplacementexpert in Den Bosch kun je terecht met allerlei vragen die betrekking hebben op outplacement. Hierbij kun je denken aan vragen als:

 • Hoe regelt je jouw transitievergoeding?
 • Hoe ga je om met dreiging van ontslag?
 • Wat is een goede loopbaankoers voor mij?
 • Wat kan ik zelf doen aan persoonlijke ontwikkeling om mijn kans op een nieuwe baan te vergroten?
 • Hoe kan ik mijn cv of sollicitatiebrief verbeteren?

Met welke vragen kan ik terecht bij een outplacement expert?

Jouw outplacementexpert zal er samen met jou naar streven om je huidige of toekomstige situatie aangenaam te maken. Bij een outplacementexpert kun je terecht met allerlei vragen die betrekking hebben op outplacement. Hierbij kun je denken aan vragen als:

 • Hoe regel je jouw transitievergoeding?
 • Hoe ga je om met dreiging van ontslag?
 • Wat is een goede loopbaankoers voor mij?
 • Wat kan ik zelf doen aan persoonlijke ontwikkeling om mijn kans op een nieuwe baan te vergroten?
 • Hoe kan ik mijn cv of sollicitatiebrief verbeteren?

Fases van een outplacementtraject in Den Bosch:

Een outplacementexpert van GORTcoaching helpt u bij uw proces in verschillende fases:

 • Verwerking – In deze fase gaat het om de verwerking van het verlies van de baan. Veel mensen ervaren ontslag als gezichtsverlies en falen. Het kost tijd om over het verlies van de baan heen te komen. In deze fase bespreekt u met uw outplacementexpert de situatie om zo de gevoelens en de gebeurtenis beter te begrijpen en te verwerken.
 • Persoonlijke ontwikkeling – De outplacementexpert in Den Bosch gaat samen met u kijken wat uw sterke eigenschappen en verbeterpunten zijn, wat u belangrijk vindt in uw werk en waar uw interesses liggen.
 • Zoektocht naar een baan – In deze fase ligt de focus op het ontdekken wat voor soort werk u wilt gaan doen, bij welk bedrijf en wat uw mogelijkheden zijn. Aangezien voor 85% van de banen niet geadverteerd wordt, wordt er vaak aangeraden om te gaan netwerken. Daarnaast kan er aan uw sollicitatievaardigheden en curriculum vitae gewerkt worden.
 • Ondersteuning en begeleiding – De outplacementexpert te Den Bosch ondersteunt u tijdens deze laatste fase met het vinden van een baan. Er zullen begeleidende gesprekken plaatsvinden om te evalueren hoe het sollicitatieproces verloopt en er worden aanvullende tips gegeven om de zoektocht naar een baan te vergemakkelijken.

Wat levert outplacement op?

Outplacement Den Bosch levert je onder andere de volgende voordelen op:

 • Kennis over jouw werkwaarden, -behoeftes en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Steun bij het verbeteren van jouw kwaliteiten en effectiviteit
 • Begeleiding bij het zoeken naar een geschikte, nieuwe werkomgeving
 • Advisering over de stappen die je het beste kunt nemen
 • De kans om nieuwe loopbaanrichtingen te onderzoeken en een carrièreswitch te maken

Wat levert outplacement op?

Outplacement levert je onder andere de volgende voordelen op:

 • Kennis over jouw werkwaarden, -behoeftes en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Steun bij het verbeteren van jouw kwaliteiten en effectiviteit
 • Begeleiding bij het zoeken naar een geschikte, nieuwe werkomgeving
 • Advisering over de stappen die je het beste kunt nemen
 • De kans om nieuwe loopbaanrichtingen te onderzoeken en een carrièreswitch te maken

Welke methodieken worden ingezet bij outplacement in Den Bosch?

De experts van GORTcoaching passen voor outplacement technieken en methodieken toe zoals Motiverende Gespreksvoering, RET (Rationeel Emotieve Therapie), mindfulness, NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), oplossingsgericht coachen en MMS coaching (Motivating Management Service).

Kosten Outplacement Den Bosch

Kosten Outplacement Den Bosch

Toelichting zakelijk tarief

Het zakelijke tarief is het basistarief van GORTcoaching. Dit bedraagt 149,- euro ex. btw en geldt voor organisaties die het traject voor een medewerker betalen. Voor bedrijven is outplacement volledig aftrekbaar van de belasting.

Meer informatie hierover vindt u op de pagina vergoedingsmogelijkheden organisaties.

 

Outplacement professional in Den Bosch

Ben je opzoek naar een outplacement professional in of rondom Den Bosch? GORTcoaching biedt je een groot en divers aanbod aan van outplacement experts die gespecialiseerd zijn in outplacement vraagstukken. Op deze pagina vindt je de verschillende outplacement professionals in Den Bosch en daarnaast kun je meer te weten komen over zijn/haar persoonlijke werkwijze en specialisaties.

Als je een goed gevoel hebt bij een outplacement expert uit Den Bosch, kun je online het aanmeldformulier invullen voor een gratis oriëntatiegesprek.

Het oriëntatiegesprek met jouw outplacement expert in Den Bosch

Het doel van het oriëntatiegesprek is om samen met de outplacement expert naar jouw hulpvraag te kijken en de verwachtingen af te stemmen. Daarnaast is het belangrijk om een klik te voelen met de outplacement professional uit Den Bosch. Dit blijkt een erg grote rol te spelen voor de effectiviteit van het traject. Mocht het dus zo zijn dat er toch geen klik is of het eerste gesprek niet voldoet aan uw verwachtingen, dan is het altijd mogelijk om gratis een ander oriëntatiegesprek aan te vragen met een andere outplacement professional.

Wanneer je na dit gesprek er zeker van bent dat je het traject in wil gaan met deze outplacement expert, dan wordt er daadwerkelijk aan de slag gegaan met het behalen van jouw doelen. Hoe lang het outplacement traject duurt gaat altijd in overleg met jou, gemiddeld genomen zien wij dat dit ongeveer tussen de 5 en 10 sessies duurt. In dit gesprek komen ook de mogelijkheden van vergoeding aan bod voor outplacement in Den Bosch.

De werkwijze van een outplacement professional

Wanneer het oriëntatiegesprek met de outplacement professional in Den Bosch naar wens is verlopen en je dus daadwerkelijk het outplacement traject in gaat, wordt jouw outplacement hulpvraag verder uitgevraagd en worden er doelstellingen gemaakt. Dit wordt onder andere gedaan door het maken van reflectie oefeningen en/of opdrachten en natuurlijk door verder in gesprek te gaan met de outplacement expert in Den Bosch.

Outplacement bij GORTcoaching  

Wij bij GORTcoaching werken alleen met gecertificeerde professionals, omdat alleen de beste experts goed genoeg zijn voor jou en het resultaat dat jij wilt behalen. Wij hopen dan ook dat je een outplacement expert in Den Bosch vindt die precies aansluit bij jouw wensen. Wanneer je moeite heeft met het vinden van een passende outplacement professional of ergens een vraag over hebt, kun je altijd contant met ons opnemen. Telefonisch kan dit door te bellen naar 088 170 1500 of door rechtsonder in het beeldscherm een chat met ons te starten.

Outplacement Den Bosch bij GORTcoaching

Outplacement Den Bosch bij GORTcoaching

Gespecialiseerd in outplacement gericht op heroriëntatie op uw werk

Reflecteren op uw kwaliteiten en ambities

Begeleiding op basis van uw werkgerelateerde en persoonlijke doelen en waarden

Gericht op persoonlijke ontwikkeling en het verkrijgen van life-changing inzichten in de inrichting van uw leven

Hulp nodig bij het kiezen van een outplacementexpert? We helpen u graag