Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Outplacement Den Haag

Outplacement

Outplacement Den Haag
Outplacement Den Haag richt zich op het verkrijgen van hernieuwde energie en vertrouwen om een nieuwe weg in te slaan. Het biedt professionele begeleiding voor werknemers die met ontslag worden bedreigd, boventallig zijn verklaard of noodgedwongen op zoek zijn naar een nieuwe werkomgeving; alle ingrijpende werkgebeurtenissen waarbij het belangrijk is dat jij goede hulp krijgt.

Transitievergoeding voor outplacement in Den Haag? Kies dan voor jezelf!
Dit is dan ook een van de redenen waarom het voor de wet sinds 1 juli 2015 verplicht is om als werkgever een transitievergoeding te betalen. Deze vergoeding kun je gebruiken om outplacement te volgen in Den Haag, zodat je beter voorbereid op zoek kunt gaan naar jouw nieuwe baan.

Outplacement Den Haag is bewezen effectief
Onderzoek heeft aangetoond dat outplacement je grote voordelen kan bieden. Zo is gebleken dat mensen die een outplacement expert in de hand nemen tijdens hun outplacementtraject een grotere kans hebben op het vinden van een nieuwe baan en een hoger salaris. (Westaby, 2004).

Daarnaast verhoogt outplacement op professioneel vlak jouw welzijn, prestatievaardigheden, competenties en doelgerichte zelfregulatie (Van Vianen e.a., 2014).

Vind de outplacementexpert die bij u past

Hieronder vindt u een overzicht van al onze outplacementexperts. U kunt zelf eenvoudig experts selecteren op basis van locatie, level en/of specialisaties om zo te ontdekken welke expert het beste bij u past. Vervolgens kunt u meer informatie over de coach op de profielpagina vinden en direct een gratis oriëntatiegesprek inplannen.

Coach Rosanne

DIT IS ROSANNE: Betrouwbaar, doelgericht, positief, empathisch.

Specialisaties: NL leert door, Perfectionisten, Professionals, Pleasers, Ouders, Verlies, Veranderingen, Zelfvertrouwen, Bewustwording, Work-life balance, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Outplacement, Re-integratie, Stresscoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Rosanne

Coach Ester

DIT IS ESTER: Resultaatgericht, uitdagend, betrokken, oprecht.

Specialisaties: Angst, Assertiviteit, Balanszoekers, NL leert door, Conflicten, Familiecoaching, Geluk, Harde werkers, Hoogsensitieven, Intervisie, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Jobcoaching, Life coaching, Re-integratie, Lifestyle coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Ester

Top-level Coach Judith

DIT IS JUDITH: Open, positief, betrokken, resultaatgericht

Specialisaties: Professionals, Onderwijs, Harde werkers, Vitaliteit, Perfectionisten, Hoogsensitieven, Work-life balance, Persoonlijk leiderschap, Communicatie, CSR, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Burn out coaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Lifestyle coaching, Outplacement, Re-integratie.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Judith

Coach Marianne

DIT IS MARIANNE: Empathisch, doelgericht, enthousiast, effectief

Specialisaties: NL leert door, Leiderschap, Professionals, Pleasers, Perfectionisten, Zingeving, Zelfvertrouwen, Leiderschap, Patronen doorbreken, Teamcoaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Outplacement, Re-integratie.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Marianne

Top-level Coach Manon

DIT IS MANON: Energiek, open, humor, inzichtelijk.

Specialisaties: NL leert door, Expats, PHD, Internationals, Executives, Ondernemers, High potentials, Management coaching, RET, Noloc, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Outplacement, Loopbaancoaching, Psycholoog.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Manon

Senior Coach Annette

DIT IS ANNETTE: Aandachtig, doelgericht, zorgvuldig, enthousiast.

Specialisaties: Communicatie, Zelfvertrouwen, Leiderschap, Piekeren, Balanszoekers, Technici, Internationals, Management coaching, NLP, CMI, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Annette

Met welke vragen kan ik terecht bij een outplacementexpert in Den Haag?

Jouw outplacementexpert zal er samen met jou naar streven om je huidige of toekomstige situatie aangenaam te maken. Bij een outplacementexpert in Den Haag kun je terecht met allerlei vragen die betrekking hebben op outplacement. Hierbij kun je denken aan vragen als:

 • Hoe regelt je jouw transitievergoeding?
 • Hoe ga je om met dreiging van ontslag?
 • Wat is een goede loopbaankoers voor mij?
 • Wat kan ik zelf doen aan persoonlijke ontwikkeling om mijn kans op een nieuwe baan te vergroten?
 • Hoe kan ik mijn cv of sollicitatiebrief verbeteren?

Met welke vragen kan ik terecht bij een outplacement expert?

Jouw outplacementexpert zal er samen met jou naar streven om je huidige of toekomstige situatie aangenaam te maken. Bij een outplacementexpert kun je terecht met allerlei vragen die betrekking hebben op outplacement. Hierbij kun je denken aan vragen als:

 • Hoe regel je jouw transitievergoeding?
 • Hoe ga je om met dreiging van ontslag?
 • Wat is een goede loopbaankoers voor mij?
 • Wat kan ik zelf doen aan persoonlijke ontwikkeling om mijn kans op een nieuwe baan te vergroten?
 • Hoe kan ik mijn cv of sollicitatiebrief verbeteren?

Fases van een outplacementtraject in Den Haag:

Een outplacementexpert van GORTcoaching helpt u bij uw proces in verschillende fases:

 • Verwerking – In deze fase gaat het om de verwerking van het verlies van de baan. Veel mensen ervaren ontslag als gezichtsverlies en falen. Het kost tijd om over het verlies van de baan heen te komen. In deze fase bespreekt u met uw outplacementexpert de situatie om zo de gevoelens en de gebeurtenis beter te begrijpen en te verwerken.
 • Persoonlijke ontwikkeling – De outplacementexpert in Den Haag gaat samen met u kijken wat uw sterke eigenschappen en verbeterpunten zijn, wat u belangrijk vindt in uw werk en waar uw interesses liggen.
 • Zoektocht naar een baan – In deze fase ligt de focus op het ontdekken wat voor soort werk u wilt gaan doen, bij welk bedrijf en wat uw mogelijkheden zijn. Aangezien voor 85% van de banen niet geadverteerd wordt, wordt er vaak aangeraden om te gaan netwerken. Daarnaast kan er aan uw sollicitatievaardigheden en curriculum vitae gewerkt worden.
 • Ondersteuning en begeleiding – De outplacementexpert te Den Haag ondersteunt u tijdens deze laatste fase met het vinden van een baan. Er zullen begeleidende gesprekken plaatsvinden om te evalueren hoe het sollicitatieproces verloopt en er worden aanvullende tips gegeven om de zoektocht naar een baan te vergemakkelijken.

Wat levert outplacement op?

Outplacement Den Haag levert je onder andere de volgende voordelen op:

 • Kennis over jouw werkwaarden, -behoeftes en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Steun bij het verbeteren van jouw kwaliteiten en effectiviteit
 • Begeleiding bij het zoeken naar een geschikte, nieuwe werkomgeving
 • Advisering over de stappen die je het beste kunt nemen
 • De kans om nieuwe loopbaanrichtingen te onderzoeken en een carrièreswitch te maken

Wat levert outplacement op?

Outplacement levert je onder andere de volgende voordelen op:

 • Kennis over jouw werkwaarden, -behoeftes en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Steun bij het verbeteren van jouw kwaliteiten en effectiviteit
 • Begeleiding bij het zoeken naar een geschikte, nieuwe werkomgeving
 • Advisering over de stappen die je het beste kunt nemen
 • De kans om nieuwe loopbaanrichtingen te onderzoeken en een carrièreswitch te maken

Welke methodieken worden ingezet bij outplacement in Den Haag?

De experts van GORTcoaching passen voor outplacement technieken en methodieken toe zoals Motiverende Gespreksvoering, RET (Rationeel Emotieve Therapie), mindfulness, NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), oplossingsgericht coachen en MMS coaching (Motivating Management Service).

Kosten Outplacement Den Haag

Kosten Outplacement Den Haag

Toelichting zakelijk tarief

Het zakelijke tarief is het basistarief van GORTcoaching. Dit bedraagt 149,- euro ex. btw en geldt voor organisaties die het traject voor een medewerker betalen. Voor bedrijven is outplacement volledig aftrekbaar van de belasting.

Meer informatie hierover vindt u op de pagina vergoedingsmogelijkheden organisaties.

 

Outplacement in Den Haag

Behoefte aan een specialist in Den Haag met betrekking tot outplacement? Dan ben je op de juiste pagina. Hier kan je verschillende outplacement experts vinden die werkzaam zijn in de omgeving van Den Haag. Door te klikken op een profiel kun je meer informatie vinden over onze outplacement specialisten. Je vindt hier onder andere de certificeringen, werkwijzen en reviews.

Heb je een outplacement specialist in Den Haag gevonden waarbij je een goed gevoel hebt? Dan kan je snel en gemakkelijk het aanmeldformulier invullen en zal er een gratis oriëntatiegesprek worden ingepland.

Het eerste gesprek met uw outplacement expert in Den Haag

Een oriëntatiegesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Het doel in dit gesprek is om elkaar te leren kennen en om te ontdekken of er een klik is met de outplacement expert uit Den Haag. Dit is erg belangrijk voor het verdere outplacement traject. Wanneer dit niet het geval is, is het altijd mogelijk om een nieuw gratis oriëntatiegesprek in te plannen met een andere outplacement specialist.

Verder wordt er in het gesprek gekeken naar jouw vraagstuk en wordt er gekeken naar jouw verwachtingen van het outplacement traject. Mogelijke vergoedingsmogelijkheden worden ook besproken.

Outplacement in Den Haag

Wanneer je besluit om aan de slag te gaan bij de gekozen outplacement expert in Den Haag, dan vindt er allereerst praktische afstemming plaats over hoe lang het outplacement traject zal duren en de tijdsduur van een sessies. Dit wordt altijd in overleg met jou gedaan. Wat inhoud betreft ga je aan de slag met het werken aan persoonlijke doelen en hoe deze het effectiefst bereikt kunnen worden. Dit wordt gedaan door middel van een gesprek met de outplacement specialist. Samen met de specialist worden er bijpassende oefeningen en opdrachten bedacht.

Outplacement in Den Haag via GORTcoaching

Wij bij GORTcoaching willen alleen de beste outplacement experts aanbieden in Den haag en de rest van Nederland. Ook pleiten wij voor de beste match tussen jou en een expert. Onze outplacement specialisten zijn allemaal gecertificeerd en wij hopen dat zij aansluiten op jouw outplacement vraagstuk.

Wanneer je moeite hebt met het vinden van de juiste outplacement expert in Den Haag of je ergens tegen aanloopt bij het inplannen van het gratis kennismakingsgesprek, staan wij altijd voor je klaar. Je kan ons telefonisch bereiken op het nummer 088 170 1500 of ons een chat sturen via de chatbox rechts onderin.

Outplacement Den Haag bij GORTcoaching

Outplacement Den Haag bij GORTcoaching

Gespecialiseerd in outplacement gericht op heroriëntatie op uw werk

Reflecteren op uw kwaliteiten en ambities

Begeleiding op basis van uw werkgerelateerde en persoonlijke doelen en waarden

Gericht op persoonlijke ontwikkeling en het verkrijgen van life-changing inzichten in de inrichting van uw leven

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Hulp nodig bij het kiezen van een outplacementexpert? We helpen u graag