Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Outplacement Heerlen

Outplacement

Outplacement Heerlen
Outplacement Heerlen richt zich op het verkrijgen van hernieuwde energie en vertrouwen om een nieuwe weg in te slaan. Het biedt professionele begeleiding voor werknemers die met ontslag worden bedreigd, boventallig zijn verklaard of noodgedwongen op zoek zijn naar een nieuwe werkomgeving; alle ingrijpende werkgebeurtenissen waarbij het belangrijk is dat jij goede hulp krijgt.

Transitievergoeding voor outplacement in Heerlen? Kies dan voor jezelf!
Dit is dan ook een van de redenen waarom het voor de wet sinds 1 juli 2015 verplicht is om als werkgever een transitievergoeding te betalen. Deze vergoeding kun je gebruiken om outplacement te volgen in Heerlen, zodat je beter voorbereid op zoek kunt gaan naar jouw nieuwe baan.

Outplacement Heerlen is bewezen effectief
Onderzoek heeft aangetoond dat outplacement je grote voordelen kan bieden. Zo is gebleken dat mensen die een outplacement expert in de hand nemen tijdens hun outplacementtraject een grotere kans hebben op het vinden van een nieuwe baan en een hoger salaris. (Westaby, 2004).

Daarnaast verhoogt outplacement op professioneel vlak jouw welzijn, prestatievaardigheden, competenties en doelgerichte zelfregulatie (Van Vianen e.a., 2014).

ALTIJD EEN MATCH

Met meer dan 100 coaches door heel Nederland is er altijd een geschikte coach te vinden!

SNEL GEHOLPEN

Vraag een (zakelijke) offerte aan en ontvang binnen één werkdag reactie.

PERSOONLIJK CONTACT?

Spreek met één van onze deskundige medewerkers. Wij helpen u graag!

Vind de outplacementexpert die bij u past

Hieronder vindt u een overzicht van al onze outplacementexperts. U kunt zelf eenvoudig experts selecteren op basis van locatie, level en/of specialisaties om zo te ontdekken welke expert het beste bij u past. Vervolgens kunt u meer informatie over de expert op de profielpagina vinden en direct een gratis oriëntatiegesprek inplannen.

Coach Anita

DIT IS ANITA: aandachtig, doortastend, verhelderend, optimistisch

Specialisaties: Accepteren, Bore-out, Bewustwording, Competentie coaching, Communicatie, Loopbaan APK, Doelen, Loopbaanbegeleiding, Motivatie, Netwerken, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement, Jobcoaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Claudia

DIT IS CLAUDIA: Open, nieuwsgierig, enthousiast, resultaatgericht.

Specialisaties: Perfectionisten, Professionals, Loopbaanadvies, Piekeren, Twijfelaars, Hoogsensitieven, Flow, Veerkracht, Artsen, Faalangst, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Outplacement, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Met welke vragen kan ik terecht bij een outplacementexpert in Heerlen?

Jouw outplacementexpert zal er samen met jou naar streven om je huidige of toekomstige situatie aangenaam te maken. Bij een outplacementexpert in Heerlen kun je terecht met allerlei vragen die betrekking hebben op outplacement. Hierbij kun je denken aan vragen als:

 • Hoe regelt je jouw transitievergoeding?
 • Hoe ga je om met dreiging van ontslag?
 • Wat is een goede loopbaankoers voor mij?
 • Wat kan ik zelf doen aan persoonlijke ontwikkeling om mijn kans op een nieuwe baan te vergroten?
 • Hoe kan ik mijn cv of sollicitatiebrief verbeteren?

Met welke vragen kan ik terecht bij een outplacement expert?

Jouw outplacementexpert zal er samen met jou naar streven om je huidige of toekomstige situatie aangenaam te maken. Bij een outplacementexpert kun je terecht met allerlei vragen die betrekking hebben op outplacement. Hierbij kun je denken aan vragen als:

 • Hoe regel je jouw transitievergoeding?
 • Hoe ga je om met dreiging van ontslag?
 • Wat is een goede loopbaankoers voor mij?
 • Wat kan ik zelf doen aan persoonlijke ontwikkeling om mijn kans op een nieuwe baan te vergroten?
 • Hoe kan ik mijn cv of sollicitatiebrief verbeteren?

Fases van een outplacementtraject in Heerlen:

Een outplacementexpert van GORTcoaching helpt u bij uw proces in verschillende fases:

 • Verwerking – In deze fase gaat het om de verwerking van het verlies van de baan. Veel mensen ervaren ontslag als gezichtsverlies en falen. Het kost tijd om over het verlies van de baan heen te komen. In deze fase bespreekt u met uw outplacementexpert de situatie om zo de gevoelens en de gebeurtenis beter te begrijpen en te verwerken.
 • Persoonlijke ontwikkeling – De outplacementexpert in Heerlen gaat samen met u kijken wat uw sterke eigenschappen en verbeterpunten zijn, wat u belangrijk vindt in uw werk en waar uw interesses liggen.
 • Zoektocht naar een baan – In deze fase ligt de focus op het ontdekken wat voor soort werk u wilt gaan doen, bij welk bedrijf en wat uw mogelijkheden zijn. Aangezien voor 85% van de banen niet geadverteerd wordt, wordt er vaak aangeraden om te gaan netwerken. Daarnaast kan er aan uw sollicitatievaardigheden en curriculum vitae gewerkt worden.
 • Ondersteuning en begeleiding – De outplacementexpert te Heerlen ondersteunt u tijdens deze laatste fase met het vinden van een baan. Er zullen begeleidende gesprekken plaatsvinden om te evalueren hoe het sollicitatieproces verloopt en er worden aanvullende tips gegeven om de zoektocht naar een baan te vergemakkelijken.

Wat levert outplacement op?

Outplacement Heerlen levert je onder andere de volgende voordelen op:

 • Kennis over jouw werkwaarden, -behoeftes en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Steun bij het verbeteren van jouw kwaliteiten en effectiviteit
 • Begeleiding bij het zoeken naar een geschikte, nieuwe werkomgeving
 • Advisering over de stappen die je het beste kunt nemen
 • De kans om nieuwe loopbaanrichtingen te onderzoeken en een carrièreswitch te maken

Wat levert outplacement op?

Outplacement levert je onder andere de volgende voordelen op:

 • Kennis over jouw werkwaarden, -behoeftes en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Steun bij het verbeteren van jouw kwaliteiten en effectiviteit
 • Begeleiding bij het zoeken naar een geschikte, nieuwe werkomgeving
 • Advisering over de stappen die je het beste kunt nemen
 • De kans om nieuwe loopbaanrichtingen te onderzoeken en een carrièreswitch te maken

Welke methodieken worden ingezet bij outplacement in Heerlen?

De experts van GORTcoaching passen voor outplacement technieken en methodieken toe zoals Motiverende Gespreksvoering, RET (Rationeel Emotieve Therapie), mindfulness, NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), oplossingsgericht coachen en MMS coaching (Motivating Management Service).

Kosten Outplacement Heerlen

Kosten Outplacement Heerlen

Toelichting zakelijk tarief

Het zakelijke tarief is het basistarief van GORTcoaching. Dit bedraagt 149,- euro ex. btw en geldt voor organisaties die het traject voor een medewerker betalen. Voor bedrijven is outplacement volledig aftrekbaar van de belasting.

Meer informatie hierover vindt u op de pagina vergoedingsmogelijkheden organisaties.

 

Outplacement in Heerlen

Ben je opzoek naar een expert in Heerlen op het gebied van outplacement? Dan ben je bij GORTcoaching op het juiste adres. Wij bieden in en rondom Heerlen een divers team van outplacement professionals aan. De verschillende professionals zijn te vinden op deze pagina en daarnaast kun je de werkwijze en specialisaties vinden zodat je de meest geschikte outplacement expert in Heerlen vindt voor jouw outplacement vraagstuk.

Wanneer je denkt de juiste outplacement professional te hebben gevonden, bevindt zich onderaan de outplacement pagina een aanmeldformulier. Dit aanmeldformulier kun je online invullen en opsturen, dan plannen wij voor jou een gratis oriëntatiegesprek in.

Een eerste kennismaking met outplacement in Heerlen

De eerste kennismaking met jouw outplacement professional uit Heerlen zal bestaan uit een oriëntatiegesprek. Dit gesprek zal bedoeld zijn voor het verduidelijken van jouw hulpvraag en natuurlijk het kennismaken met elkaar. Het is erg belangrijk dat er een fijne klik is tussen jou en jouw outplacement expert. Wanneer deze klik er niet is of je toch liever op zoek gaat naar een andere professional, kan er altijd een opnieuw een gratis oriëntatiegesprek ingepland worden met een andere outplacement professional. Wij vinden het erg belangrijk dat er een goed gevoel heerst tijdens de gesprekken en bieden je daarom ook deze mogelijkheid aan.

Daarnaast wordt in het oriëntatiegesprek besproken hoe lang het outplacement traject ongeveer zal duren, dit wordt altijd in overleg met jou gedaan. Ook vergoedingsmogelijkheden over het outplacement traject in Heerlen worden hierin benoemd.

Het outplacement traject in Heerlen

Heb je een goed gevoel bij de eerste kennismaking en ben je enthousiast geworden over het doorgesproken outplacement traject en jouw outplacement expert? Dan kan er aan de slag gegaan worden met het outplacement traject. Hierbij zullen de vooropgestelde doelstellingen opnieuw besproken worden en wordt hier inhoudelijk aan gewerkt. Hierbij worden ook oefeningen en opdrachten ingezet.

Waarom een outplacement traject bij GORTcoaching?

Bij GORTcoaching vinden wij het belangrijk om de juiste outplacement professional te koppelen aan jouw persoonlijke wensen. Hierbij is het van belang dat er een goede klik is en dat de werkwijze aansluit bij jouw behoeften. Onze outplacement experts zijn allemaal gecertificeerd en zijn buiten Heerlen, tevens gevestigd door het hele land.

Heb je hulp nodig bij het vinden van een passende outplacement professional in Heerlen of het inplannen van een gratis oriëntatie gesprek? Hiervoor kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 088 170 1500 of een chat te starten met de chatmogelijkheid rechts onderin het beeldscherm.

Outplacement Heerlen bij GORTcoaching

Outplacement Heerlen bij GORTcoaching

Gespecialiseerd in outplacement gericht op heroriëntatie op uw werk

Reflecteren op uw kwaliteiten en ambities

Begeleiding op basis van uw werkgerelateerde en persoonlijke doelen en waarden

Gericht op persoonlijke ontwikkeling en het verkrijgen van life-changing inzichten in de inrichting van uw leven

Hulp nodig bij het kiezen van een outplacementexpert? We helpen u graag