Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Onze Alumni


Gaby

Functie: Trainee
Achtergrond: Work & Organisational Psychology
Dit is Gaby: Ambitieus, energiek, gedreven en humoristisch.

Lees hier verder over Gaby

“Vanwege de verschillende bijbaantjes die ik had als tiener werd het voor mij al gauw duidelijk dat het gedrag van mensen in verschillende sectoren heel erg verschillend was. Vanaf dat punt begon ik mij erin te verdiepen en viel het me al snel op dat dit veel te maken had met de organisatie cultuur maar ook met de workload. Dit wilde ik graag beter gaan begrijpen en besloot toen om Arbeids- en Organisatiepsychologie te studeren. Tijdens de studie heb ik heel veel kennis opgedaan over het gedrag van mensen in organisaties en bij Gortcoaching heb ik de kans gehad om mijn kennis en nieuwsgierigheid op de beste manier toe te passen.

Tijdens mijn stage hier ben ik vooral aan de slag gegaan met het werven van nieuwe stagiaires en heb ik de ruimte gekregen om mijn volledige potentie te benutten bij het uitvoeren van deze taak. Ik vond het hier super dat er in dit team continue sprake is van kwaliteitsverbetering… Of dit nou is door middel van werving en selectie, of de werksystemen te vernieuwen of gewoon een gezellige borrel!


Ellis

Functie: Marketing Manager
Achtergrond: Arbeids- & Organisatiepsychologie, Coachopleiding Foundation & Practitioner
Dit is Ellis: Nieuwsgierig, doorzetter, zorgzaam en analytisch.

Lees hier verder over Ellis

Aan het eind van mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie ben ik begonnen als trainee bij GORTcoaching. Tijdens het traineeship kwam ik achter mijn interesse voor marketing en de drijfveer om coaching meer onder de aandacht te brengen in de maatschappij. Ik kreeg de mogelijkheid om door te groeien in de functie van Marketing & Sales Consultant en vervolgens in de functie van Marketing Manager.

Binnen deze functies heb ik inhoudelijk veel mogen leren en heb ik veel kansen gekregen. Daarnaast heb ik veel plezier en energie gehaald uit het menselijke aspect van de functies. Zo vond ik het belangrijk om bij te dragen aan een fijne, warme sfeer binnen het team. Ook heb ik veel plezier beleefd aan het begeleiden van de trainees. Graag neem ik al deze mooie ervaringen mee in de volgende stap in mijn carrière.


Lieke

Functie: Trainee
Achtergrond: Economic & Consumer Psychology
Dit is Lieke: Leergierig, nieuwsgierig, gezellig, empatisch en kritisch.

Lees hier verder over Lieke

“Gedurende mijn Bachelor Psychologie groeide mijn interesse naar de invloed van psychologie in koopgedrag. Waarom kopen we liever een product van €6,98 dan een van €7,02 of worden we beïnvloed door het woordje sale? Uiteindelijk heeft dit ervoor gezorgd dat ik de master Economische & Consumenten Psychologie ben gaan volgen. Dit bleek de juiste keus! Binnen deze master leerde ik van alles: Adverteren, media marketing en communicatie, maar ook kennis over leiderschap, de invloed van emoties en duurzaamheid.

Ik ben vol enthousiasme begonnen aan mijn stage bij GORTcoaching, waar ik de kans krijg om al deze theoretische kennis om te zetten naar de praktijk en daar ook resultaten van te zien. Daarnaast hoop ik veel nieuwe aspecten van marketing te leren en mijn creatief ei kwijt te kunnen in o.a. social media posts.


Jeannet

Functie: Trainee
Achtergrond: Sociale- en Organisatie Psychologie
Dit is Jeannet: Nieuwsgierig, onderzoekend, betrokken en sociaal

Lees hier verder over Jeannet

“Wat motiveert de mens?” Dit is een vraag die mij altijd al heeft bezig gehouden. Gedurende mijn Master opleiding Sociale- en Organisatie psychologie heb ik beter inzicht gekregen in hoe mensen samenwerken, hoe ze beslissingen nemen en wat hen motiveert. Ik begrijp dat ieder mens anders is en op een unieke manier opereert. Daarin ligt naar mijn inzien ook de kracht van een divers team!

Bij GORTcoaching heb ik de kans gekregen om mijn kennis en nieuwsgierigheid in de praktijk toe te passen. Als HR-stagiair heb ik de mogelijkheid om op zoek te gaan naar de unieke talenten van mensen en deze voor het bedrijf in te zetten. Deze uitdaging ga ik iedere dag met plezier aan!


Christiaan

Functie: Coaching Consultant
Achtergrond: Sales

 

Lees hier verder over Christiaan

Het werken met en voor mensen is de rode draad in mijn loopbaan waar ik blij van wordt. Na 20 jaar gewerkt te hebben in de financiële wereld en met mijn bedrijfseconomische achtergrond ben ik goed in staat om onze zakelijke cliënten binnen GORTcoaching van advies te voorzien.

In de diverse functies die ik heb bekleed heb ik zelf coaching ervaren, maar ook zelf trainingen gegeven op het gebied van cultuurveranderingen binnen een organisatie. Deze twee werelden komen nu samen in mijn functie als Coaching Consultant. Ik ben in staat om op diverse niveau’s binnen organisaties het gesprek aan te gaan over diverse soorten coaching en de effecten hiervan.

Het belangrijkste kapitaal van een organisatie zijn de medewerkers. Wat mij opvalt is dat het coachen van medewerkers steeds meer een primaire arbeidsvoorwaarde is. Daarnaast is de borging hiervan binnen de organisatie vaak een uitdaging waarbij wij een goede partner zijn je hierin te ondersteunen en te ontzorgen.

Ik houd klanten (met een beetje humor) graag een spiegel voor en vind het een uitdaging om verwachtingen te overtreffen, door een indrukwekkende ervaring achter te laten.


Anouk

Functie: Trainee
Achtergrond: Werk- en Organisatie Psychologie
Dit is Anouk: Leergierig, actief, zorgzaam en sociaal

Lees hier verder over Anouk

Ik ben begonnen met de Bachelor Internationale Ontwikkelingsstudies. Ik merkte binnen deze Bachelor dat de politiek of de economie vaak de mogelijkheid tot ontwikkeling in de weg zit. Ik vond dit erg teleurstellend en besloot om studierichting te veranderen naar de ontwikkeling van mensen op persoonlijk niveau. Ik heb daarom voor de Master Werk- en Organisatie Psychologie gekozen. In de Master kon ik mijn wens om praktisch het verschil te maken niet kwijt, maar binnen mijn stage bij GORTcoaching wel. Ik heb vooral erg veel geleerd van het geven van trainingen, het begeleiden van stagiaires en het organiseren van intervisies. In de toekomst hoop ik deze kennis te kunnen toepassen en uitbreiden.


Iris

Functie: Trainee
Achtergrond: Toegepaste Psychologie
Dit is Iris: Creatief, betrokken en nauwkeurig

Lees hier verder over Iris

Tijdens de eerste twee jaar van mijn opleiding Toegepaste Psychologie ben ik erachter gekomen dat psychologie van de consument mij erg interesseert. Het gedrag van mensen bestuderen en met deze informatie een bijdrage leveren aan de markering van een bedrijf, is iets wat mij persoonlijk erg enthousiasmeert.

Gedurende mijn stageperiode bij GORTcoaching heb ik geleerd hoe ik marketing kennis in kan zetten om coaching nog beter bereikbaar te maken voor iedereen die hier behoefte aan heeft. Daarnaast heb ik geleerd hoe het is om te werken in een snelgroeiend bedrijf met een enthousiast en gedreven team.


Sonya

Functie: Trainee
Achtergrond: Toegepaste Psychologie
Dit is Sonya: Positief, enthousiast, open en behulpzaam.

Lees hier verder over Sonya

Het gedrag van mensen heeft mij altijd geïnteresseerd. Ik wilde begrijpen waarom mensen doen wat ze doen. Om deze reden ben ik Toegepaste Psychologie gaan studeren en daar heb ik geen dag spijt van gehad. Al vrij snel werd mijn interesse voor de consumentenpsychologie gewekt. Deze richting ben ik dan ook op gegaan binnen mijn studie.Tijdens mijn stage binnen het marketingteam van GORTcoaching, heb ik mijn kennis toegepast en ervaring opgedaan in de praktijk.


Lidewei

Functie: Trainee
Achtergrond: Arbeids- & organisatiepsychologie, Algemene Sociale Wetenschappen
Dit is Lidewei: Rechtvaardig, sociaal betrokken en doelgericht

Lees hier verder over Lidewei

Tijdens mijn studie Arbeids-en Organisatiepsychologie heb ik grote interesse ontwikkeld voor de werkende mens in organisaties. Arbeidsvraagstukken interesseren mij enorm omdat het werk doorgaans een belangrijk onderdeel vormt van iemands leven. Hierdoor voel ik me gemotiveerd om me in te zetten voor de optimalisatie van werkomstandigheden. Coaching is een krachtig middel dat op verschillende manieren gebruikt kan worden voor het oplossen van werkgerelateerde problemen. Wat ik mooi vind aan coaching is dat coaching inzichten biedt binnen het werk of iemands persoonlijke leven. Hierbij staat de mens centraal en wordt deze in zijn of haar kracht gezet. Als trainee bij GORTcoaching heb ik de mogelijkheid gekregen om ervaring op te doen in het werkveld. Ik heb mijn leiderschapsvaardigheden ontwikkeld en geleerd hoe het is om te werken in een dynamische organisatie.


Joline

Functie: Kwaliteitsmanager & opleidingscoördinator
Achtergrond: Arbeids- & organisatiepsycholoog MSc, Train de trainer
Dit is Joline: Toegankelijk, energiek, enthousiast, positief kritisch

Lees hier verder over Joline

Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar plek voelt binnen een organisatie en ik geloof dat we daar met elkaar iets aan kunnen doen. Zelf heb ik geprobeerd bij te dragen aan een warm, verbonden en transparant team waarbinnen openheid en verbinding hoog in het vaandel staan. Ik heb dan ook 4 jaar (en een half jaar stage) met zeer veel plezier bij GORTcoaching gewerkt. Coaching is een prachtig vak en ik voel me gezegend dat ik de coaches heb mogen ondersteunen die onze klanten helpen met het behalen van hun persoonlijke en professionele doelen. Ook ben ik trots op de kwaliteitsslag die wij met onze coaches hebben gemaakt door een certificering verplicht te stellen – geen enkel ander bureau in Nederland stelt zulke hoge eisen aan hun coaches! En natuurlijk ben ik trots op de ontwikkeling van onze nieuwe coachopleidingen.Van administratie, accountmanagement, kwaliteitsmanagement tot het coördineren en mee helpen ontwikkelen van onze nieuwe opleidingen, ik heb echt een fantastische, diverse eerste baan gehad waar ik ontzettend veel heb geleerd. Nu is het tijd om zelf aan de slag te gaan als trainer voor teams en ondernemingsraden – iets waar ik ook ontzettend veel zin en energie van krijg!

Tessa

Functie: Trainee
Achtergrond: Culture, Organization and Management
Dit is Tessa: Onderzoekend, leergierig, empatisch en toeganklijk.

Lees hier verder over Tessa

Tijdens het volgen van mijn studie Culture, Organization and Management is mijn interesse ontstaan voor coaching. Persoonlijke ontwikkeling van mensen, gedragsverandering en bewustwording zijn onderwerpen waar mijn interesse ligt. Van dichtbij meemaken hoe een veranderingsproces plaatsvindt bij iemand geeft mij energie en inspireert mij. Ik geloof dat wanneer coaching en persoonlijke ontwikkeling ingezet wordt binnen organisaties, het functioneren van de medewerkers sterk verbeterd en bijdraagt aan een fijne en open werkomgeving. Binnen de zakelijke tak van GORTcoaching hoop ik bij te dragen aan coaching naar organisaties te brengen.Mijn kwaliteiten liggen bij organiseren en plannen en breng deze met veel plezier en enthousiasme in de praktijk bij GORTcoaching. Als trainee hoop ik mij verder te ontwikkelen in het coachingsveld.

Micky

Functie: Trainee
Achtergrond: Work- and Organisational Psychology
Dit is Micky: Doorzetter, empathisch, resultaatgericht en enthousiast

Lees hier verder over Micky

Iedereen beschikt over zijn eigen unieke talenten. Maar waar liggen deze talenten en hoe pas je deze uiteindelijk het beste toe in de praktijk en dan met name binnen je team?Ik ben ervan overtuigd dat een team het beste functioneert wanneer unieke talenten worden ingezet en goede communicatie en verbondenheid centraal staan. Dit zal niet alleen leiden tot een plezierige samenwerking maar ook tot creatieve inzichten en een groei in persoonlijke ontwikkelingen. Verder hecht ik waarde aan het écht naar elkaar luisteren gecombineerd met een sterk inlevingsvermogen. Zo probeer ik ervoor te zorgen dat een ander zich begrepen en erkend voelt. Ik hoop dit gevoel binnen de organisatie van GORTcoaching in de praktijk te brengen, zowel intern als extern. Ik zie het als een uitdaging om unieke persoonlijke talenten te ontdekken en zo de krachten binnen een team te bundelen waardoor een optimale ontplooiing ontstaat.Ik zit momenteel in mijn laatste fase van mijn masteropleiding Arbeids- en Organisatiepsychologie. Werken als trainee bij GORTcoaching ervaar ik als de ideale mogelijkheid om met veel plezier in een professionele omgeving specifieke kennis op te doen op het gebied van coaching.

Rieke

Functie: Trainee
Achtergrond: Consultancy and Organisational Development
Dit is Rieke: Empatisch, betrokken, doelgericht en open.

Lees hier verder over Rieke

Wat mensen beweegt en waarin ze verschillen is altijd al een interesse van mij geweest. Ik vind het fijn om met mensen in contact te zijn, het gesprek aan te gaan en het geeft me energie om anderen te helpen. Daarom heb ik psychologie gestudeerd en uiteindelijk voor mijn huidige master Consultancy and Organisational Development gekozen. In deze master leer ik veel over de dynamiek binnen organisaties en hoe ze hun werknemers tevreden en gezond kunnen houden. Mijn specifieke interesse in training en coaching is sterk gegroeid tijdens mijn bestuursjaar voor een internationale studentenorganisatie. Hier kwam ik erachter dat ik de dynamiek binnen groepen heel interessant vind. Want hoe zorg je ervoor dat een diverse groep met heel verschillende persoonlijkheden goed samenwerkt en ieders kracht optimaal benut wordt? Erover praten als iets niet goed verloopt, kijken naar de persoon zelf, de omgeving en vervolgens vaststellen welke stappen er ondernomen kunnen worden vind ik onwijs leuk om te doen.Tijdens mijn stage bij GORTcoaching hoop ik meer te leren over coaching en in de praktijk deze interesse en vaardigheid verder te ontwikkelen.

Soesja

Functie: Trainer stagiair
Achtergrond: Economic and Consumer Psychology
Dit is Soesja: Creatief, analytisch, empathisch en ijverig

Lees hier verder over Soesja

In algemene zin heb ik maar één wens: de wereld een mooiere plek maken. Psychologie laat mij de wereld begrijpen zoals ik hem ken en vergroten zoals ik hem niet ken. Training en coaching zijn heel directe middelen om die kennis over te brengen en te delen. In mijn master heb ik al de eerste stappen mogen zetten in een trainers traject en nu mag ik deze weg voortzetten bij GORTcoaching. Als trainer trainee hoop ik te leren om mijn talent vol in te kunnen zetten, mensen in beweging te brengen en anderen te helpen ontwikkelen.

Cheyenne

Functie: Trainee
Achtergrond: Toegepaste Psychologie
Dit is Cheyenne: innovatief, gepassioneerd, analytisch en mensgericht.

Lees hier verder over Cheyenne

Innerlijke gedrevenheid, het ontwikkelen van kwaliteiten en onderlinge verbondenheid; in het dagelijks leven houd ik mij het liefst bezig met deze onderwerpen. Tijdens mijn bachelor Toegepaste Psychologie ontdekte ik al vrij snel dat mijn interesse ligt op het gebied van de arbeids-en organisatiepsychologie. Om mijzelf hierin verder te specialiseren hoop ik als trainee/trainer bij Gortcoaching met veel plezier meer ervaring op te doen binnen de HR en training.

Eva van Mourik

Eva

Functie: Trainee
Achtergrond: A&O Psychologie
Dit is Eva: leergierig, zorgvuldig, betrouwbaar

Lees hier verder over Eva

Hoe kunnen we het beste in onszelf naar boven halen? Wat is mijn ideale baan en hoe kan ik mijn competenties inzetten op mijn werk? Dit zijn vragen die mij interesseren, omdat het ons ons hele leven bezig houdt. In mijn bachelor Algemene Sociale Wetenschappen heb ik mij om deze reden gespecialiseerd in Arbeids- en Organisatiepsychologie. Ik hoop later mensen verder te kunnen helpen met loopbaanvraagstukken en persoonlijkheidsvragen. Als trainee bij GORTcoaching hoop ik hierin mijn eerste stap in die richting te maken, meer ervaring op te doen binnen HR, en mijn eigen talenten te ontdekken.

Sander Dijkgraaf

Sander

Functie: Trainee
Achtergrond: Training & Development
Dit is Sander: Enthousiast, doorzetter, leergierig

Lees hier verder over Sander

Groepen begeleiden en trainen heeft altijd mijn interesse gewekt. Ik vind het gaaf om groepen vaardigheden aan te leren en mijn steentje bij te dragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling van anderen. Het doet mij goed om te zien, dat wanneer mensen een training hebben gevolgd, dat zij met een rugzak vol nieuwe inzichten weglopen en dat ik hier een bijdrage aan heb geleverd. Ik hoop mij verder te kunnen ontwikkelen als trainee-trainer bij GORTcoaching.

Eline Driebergen

Eline

Functie: Trainee
Achtergrond: A&O Psychologie
Dit is Eline: sociaal, gedreven en doelgericht.

Lees hier verder over Eline

Een groot deel van ons leven zijn we aan het werk. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat werknemers plezier uit hun werk halen en gemotiveerd zijn? Hoe kan het beste in mensen naar boven worden gehaald? Hoe kan voorkomen worden dat werknemers opgebrand en uitgeput raken? Deze vragen houden mij bezig en ik zou hierin graag een bijdrage willen leveren. Om op deze gebieden meer kennis op te doen ben ik bezig met mijn master Arbeids- en Organisatiepsychologie. Als trainee bij GORTcoaching wil ik mezelf daarnaast verder ontwikkelen en wil ik meer leren op het gebied van HR en coaching.

Eline van Maaren

Eline

Functie: Trainee
Achtergrond: A&O Psychologie
Dit is Eline: analytisch, nieuwsgierig en doelgericht.

Lees hier verder over Eline

In het dagelijks leven vraag ik mij voortdurend af wat mensen ertoe motiveert om bepaald gedrag te vertonen. Door deze interesse ben ik mij gaan verdiepen in de psychologie. Zelf vind ik het belangrijk dat een persoon tevreden is met zijn werk en zijn eigen kwaliteiten. Als trainee bij GORTcoaching hoop ik een positieve invloed te zijn op het leven van anderen. Door een luisterende, observerende, maar ook communicerende houding aan te nemen binnen teams of in gesprekken probeer ik te zorgen dat men op zijn gemak is en zich begrepen voelt. Bij GORTcoaching zou ik graag meer willen leren over hoe ik mensen het beste kan helpen om op een pad te komen waarop ze zich tevreden en competent voelen.

Jurjen van den Berg

Jurjen

Functie: Trainee
Achtergrond: A&O Psychologie
Dit is Jurjen: gedreven, enthousiast, open en creatief.

Lees hier verder over Jurjen

Het maken van impact is voor mij altijd een sterke drijfveer geweest. Ik heb door de jaren heen in het binnen- en buitenland veel ervaring mogen opdoen in het coachen en faciliteren van groepen. Het optimaliseren van groei van een team of individu is iets wat mij persoonlijk veel voldoening geeft als Arbeids- en Organisatiepsycholoog. Bij GORTcoaching kan ik deze passie voor ontwikkeling delen met mijn collega’s. Herkenbaar is de gedrevenheid waarbij hier op kantoor een landelijke bijdrage geleverd wordt aan ontwikkeling. Ik wil binnen mijn functie bijdragen door mijn kennis te delen en hierbij zelf ook geïnspireerd te raken door anderen in mijn zoektocht naar constante ontwikkeling.

Sabine Hayn

Sabine

Functie: Trainee
Achtergrond: A&O Psychologie
Dit is Sabine: Energiek, enthousiast en leergierig.

Lees hier verder over Sabine

Over hoe mensen werken heb ik al veel ervaring kunnen opdoen. Wat drijft hen? Hoe presteert men het best? Wat motiveert hen? Deze vragen houden me bezig en hebben er toe geleid dat ik economische psychologie ben gaan studeren. Vanuit mijn interesse in het optimaal laten presteren van mensen en ook mijn kennis over psychologie op de werkvloer te vergroten ben ik nu bezig met de master in arbeid- en organisatiepsychologie. Als Trainee bij GORTcoaching hoop ik met mijn openheid en extraversie waarde te kunnen toevoegen en alles over de verschillende gebieden van HR en coaching te kunnen leren. Ook zou ik graag willen verder ontdekken waar mijn sterke en zwakke punten liggen om persoonlijk te kunnen groeien.

Hanne Michiels

Hanne

Functie: Trainee
Achtergrond: Psychologie
Dit is Hanne: sociaal, doelgericht, nuchter en loyaal.

Lees hier verder over Hanne

Groepsverbanden en functioneren van individuen en groepen heeft mij altijd al geïnteresseerd, dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik psychologie ben gaan studeren. Interessant vind ik het om te zien hoe personen met kleine hulp of veranderingen kunnen groeien of waarom sommige groepen beter presteren dan andere groepen. Ik vind het een uitdaging om uit elke persoon het beste naar boven te halen en individuen en groepen maximaal te laten presteren. Tijdens mijn traineeship bij GORTcoaching hoop ik mij verder te kunnen verdiepen in de verschillende vakgebieden van coaching en wat praktijkervaring op te doen.

Marije Westra

Marije

Functie: Trainee
Achtergrond: Bedrijfskunde & Communicatie
Dit is Marije: enthousiast, speels, creatief en inlevend.

Lees hier verder over Marije

Als een echte teamspeler/mediator heb ik een grote interesse in groepsdynamieken en de factoren die een samenwerking succesvol maken. In mijn zoektocht naar tools die de ontwikkeling van teams kunnen versterken leerde ik meer over ‘serious gaming’. Hierin vond ik mijn afstudeer opdracht en mijn passie! Met de kennis die ik opgedaan heb over spel en ontwikkeling, en mijn ervaring als escape room begeleider, bouw ik nu met veel plezier mee aan het succes van escape room teamcoaching. Hierin hoop ik mij als trainee verder te ontwikkelen als teamcoach. Bij GORTcoaching beleef ik elke dag hoe fijn het is om onderdeel te zijn van een echt team waar ik mag samenwerken met enthousiaste mensen met een gedeelde passie voor ontwikkeling.

Lex de Gouw

Lex

Functie: Trainee
Achtergrond: Sociale en Organisatiepsychologie
Dit is Lex: optimistisch, open, analytisch en tolerant.

Lees hier verder over Lex

Door mijn leven heen heb ik altijd interesse gehad in hoe de mens werkt. Ik ben er steeds meer achter gekomen hoe complex de mens is en welke factoren invloed hebben op het gedrag. Uitdagend vind ik om te kijken hoe je het beste haalt uit individuen of groepen. Op deze manier hoop ik niet alleen iedereen op de werkvloer zo effectief mogelijk te laten werken om zo als team en individueel meer resultaat te behalen, maar hoop ik ook elk individu te ondersteunen in het verwezenlijken van persoonlijke groei. Belangrijk vind ik hierbij dat elk persoon de ruimte krijgt en ervaart om te kunnen ontwikkelen. De interesse in persoonlijke ontwikkeling heeft er bij mij dan ook voor gezorgd dat ik bij GORTcoaching terecht ben gekomen.

Alvaro Evers

Alvaro

Functie: Trainee
Achtergrond: Psychologie
Dit is Alvaro: optimistisch, doelgericht en nieuwsgierig.

Lees hier verder over Alvaro

Al vanaf een jonge leeftijd is mijn passie voor psychologie ontstaan. Gedurende mijn studie is dit alleen maar toegenomen. Ik haal dan ook veel energie om mijn opgedane kennis te gebruiken voor mezelf en om anderen bij te staan het beste uit zichzelf te halen. Als trainee bij GORTcoaching wil ik een kijkje nemen achter de schermen van het allerbeste coachbureau van Nederland. Ik hoop hier te ontdekken waar mijn talenten liggen en deze verder te ontwikkelen om zo een mooie bijdrage te leveren aan de organisatie.

Joëlle

Functie: Trainee
Achtergrond: Psychologie
Dit is Joëlle: loyaal, empathisch, nieuwsgierig en idealistisch

Lees hier verder over Joëlle

Bijdragen aan het groeiproces van anderen, zowel op individueel als op groepsniveau, is wat mij gelukkig maakt! Anderen zien floreren geeft mij een enorme energieboost. Door mijn ervaring in topsport en met de kennis van sociale psychologie heb ik geleerd hoe mensen op het hoogste niveau kunnen presteren. Recent heb ik geleerd hoe waardevol coaching en training zijn op het vlak van persoonlijke groei. Het is mijn ambitie om me verder in deze vakgebieden te ontwikkelen. Dit verwacht ik te doen tijdens mijn traineeship bij GORTcoaching.

Hardy

Functie: Trainee
Achtergrond: Psychologie
Dit is Hardy: gedreven, optimistisch, en empathisch.

Lees hier verder over Hardy

Mijn vroege interesse in persoonlijke ontwikkeling heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik psychologie ben gaan studeren. Ik hou ervan om op een persoonlijk niveau met mensen te werken, en om psychologische kennis te gebruiken om zowel innerlijke vervulling als extern succes op verschillende gebieden van het leven voor mezelf en voor anderen te vergroten. Als trainee bij GORTcoaching hoop ik met mijn gedrevenheid en creativiteit veel bij te dragen, en om veel te leren over hoe coaching op hoog niveau in zijn werk gaat.

Jochem

Functie: Trainee
Achtergrond: Psychologie
Dit is Jochem: gedreven, breed geïnteresseerd en positief.

Lees hier verder over Jochem

Al voor mijn studie Psychologie was ik bij andere mensen opzoek naar de connectie met anderen. Hierbij zoek ik dan ook graag de diepgang op. Later in mijn studie vond ik in trainingen geven echt mijn passie. Hoe mensen in een groep elkaar kunnen helpen om zoveel mogelijk uit hun eigen ontwikkeling te halen fascineert mij ontzettend, en ik draag dan ook graag bij aan dit proces. Tijdens mijn traineeship bij GORTcoaching wil ik door middel van workshops geven mijn trainers-vaardigheden verder ontwikkelen. Ik verwacht veel te leren van het meedraaien in deze professionele organisatie!

Barbara

Functie: Trainee
Achtergrond: Arbeidsrecht en Neerlandistiek
Dit is Barbara: Ambitieus, empathisch en positief.

Lees hier verder over Barbara

Tijdens een minor Sociale & Organisatiepsychologie, die ik heb gevolgd naast mijn studies Arbeidsrecht en Neerlandistiek, heb ik ontdekt dat ik een grote passie heb voor de sturende kracht van taal, persoonlijke ontwikkeling en coaching. Ik vind het mooi om te zien hoe een positieve en inspirerende aanpak ertoe kan leiden dat iedereen de beste versie kan worden van zichzelf. Het begeleiden van mensen geeft mij veel energie. Gedurende mijn traineeship bij GORTcoaching hoop ik te ontdekken of ik coaching na mijn afstuderen ook op professioneel vlak wil gaan uitoefenen. 

Julian GORTcoaching

Julian

Functie: Trainee
Achtergrond: Psychologie
Dit is Julian: Ambitieus, proactief en ondernemend.

Lees hier verder over Julian

Na mijn studies Consumentenwetenschappen en Entrepreneurship ben ik uiteindelijk de master Arbeids- en organisatiepsychologie gaan doen. Bij deze studie voelde ik mij op mijn plek en daarom heb ik besloten dat ik hier zeker mee verder wil. Specifiek vind ik het interessant hoe ieder mens met zijn of haar kwaliteiten het maximale uit zichzelf kan halen en de grote rol die mindset hierbij kan spelen. Coaching kan hier naar mijn idee een belangrijk hulpmiddel bij zijn. 

Ellemiek

Functie: Trainee
Achtergrond: Psychologie
Dit is Ellemiek: Geduldig, betrouwbaar en een doorzetter.

Lees hier verder over Ellemiek

Mijn interesse in hoe mensen zich gedragen werd vooral gewekt door mijn studie psychologie. Vroeger merkte ik in mijn hockeyteam al op hoe de dynamiek was en hoe dit door spannende wedstrijden kon veranderen. Hierdoor is mijn nieuwsgierigheid naar groepsdynamiek gegroeid en ben ik hier tijdens mijn studie ook meer ingedoken. 

Raya

Functie: Trainee
Achtergrond: Business IT & Management
Dit is Raya: Leergierig, enthousiast en creatief.

Lees hier verder over Raya

Tijdens mijn studie Business IT & Management ben ik erachter gekomen dat ik niet alleen interesse heb in informatiesystemen en bedrijfsprocessen maar ook wat de gedachten van mensen hierover zijn. Ik streef ernaar om een optimale werkwijze te vinden waarbij zowel servicegerichtheid als efficiënt werken hoog in het vaandel staan.

Justine

Functie: Trainee
Achtergrond: Gezondheidspsychologie
Dit is Justine: empatisch, gedreven en leergierig.

Lees hier verder over Justine

Tijdens mijn opleiding Gezondheidspsychologie is mijn interesse voor training en coaching gewekt. Ik ben erachter gekomen dat de positieve psychologie mij aanspreekt en dat het uitgangspunt van training en coaching hier mooi bij aansluit. Ik vind het fijn om mensen in hun kracht te zien staan en hieraan te kunnen bijdragen. Tijdens mijn traineeship bij GORTcoaching wil ik mijzelf verder ontwikkelen en meer ervaring op doen als trainer.

Emma

Functie: Trainee
Achtergrond: Psychologie
Dit is Emma: nieuwsgierig, ambitieus en harmonieus.

Lees hier verder over Emma

Tijdens mijn studie psychologie merkte ik dat erg geïnteresseerd was in groepsprocessen, hoe mensen op elkaar reageren en hoe je het beste uit jezelf/een team kan halen. Ik vind het heel interessant om te zien hoe een persoon of team met de juiste mindset beter kan presteren dan een persoon of team die die mindset niet heeft. Omdat het binnen mijn studie vooral bij theorie blijft, hoop ik tijdens mijn traineeship bij GORTcoaching meer over groepsprocessen en training en coaching in de praktijk te leren.

Jessica

Functie: Trainee
Achtergrond: Psychologie
Dit is Jessica: Empatisch, enthousiast en betrouwbaar.

Lees hier verder over Jessica

Tijdens mijn studie geneeskunde kwam ik erachter dat mijn hart bij mensen ligt en dan niet zozeer de fysiologie ervan maar wel wat mensen voelen, denken en doen. Inmiddels ben ik dan ook geswitcht naar psychologie en ben ik met veel enthousiasme met de studie bezig.

Lizzy

Functie: Trainee
Achtergrond: Health Psychology
Dit is Lizzy: Enthousiast, geduldig, motiverend en nauwkeurig.

Lees hier verder over Lizzy

Zowel gedurende mijn opleiding tot trainer als in het dagelijks leven haal ik mijn voldoening uit het motiveren van anderen en hen te begeleiden bij persoonlijke ontwikkeling.

Merel

Functie: Trainee
Achtergrond: Toegepaste Psychologie
Dit is Merel: Openhartig, doortastend en oprecht.

Lees hier verder over Merel

Al vanaf jonge leeftijd gaat mijn interesse uit naar mens & gedrag. Tijdens mijn studie is naar voren gekomen dat ik mij verder wil ontwikkelen op het gebied van coaching & training. Verbondenheid staat in mijn leven centraal.

Kim

Functie: Trainee
Achtergrond: Sociale en Organisatie Psychologie
Dit is Kim: Oprecht, assertief en enthousiast.

Lees hier verder over Kim

Tijdens mijn opleiding Sociale en Organisatie Psychologie ben ik erachter gekomen dat mijn passie ligt bij trainen en coachen. Ik heb een passie voor dynamische omgevingen wat goed aansluit met mijn wil om altijd te blijven leren en te ontdekken. Dit doe ik het liefste met anderen. Om samen tot nieuwe ideeën te komen en bijzondere verbindingen te realiseren.

Derek

Functie: Trainee
Achtergrond: Economic & Consumer Psychology
Dit is Derek: Betrouwbaar, sportief en geïnteresseerd.

Lees hier verder over Derek

Tijdens mijn studie Economic & Consumer Psychology kwam ik erachter dat ik gefascineerd ben door ons menselijk gedrag. Wat drijft en motiveert ons in ons dagelijks leven? Kennis hierover kan zowel op als buiten de werkvloer van pas komen, want ook als hockeycoach haal ik graag alles eruit wat erin zit.

Patrick

Functie: Trainee
Achtergrond: Arbeids- en organisatiepsychologie
Dit is Patrick: Nauwkeurig, empatisch, verantwoordelijk en ambitieus.

Lees hier verder over Patrick

Door mijn studie arbeids- en organisatiepsychologie kwam ik er achter dat mijn passie ligt bij het coachen en trainen. Ik krijg energie van het helpen van mensen met hun persoonlijke ontwikkeling. Zelf ben ik ook constant bezig met mijn grenzen te verleggen. Mijn doorzettingsvermogen komt hierbij goed van pas.

Iris

Iris

Functie: Trainee
Achtergrond: Psychologie
Dit is Iris: Open-minded, enthousiast, kritisch en een doorzetter.

Lees hier verder over Iris

Naast mijn opleiding gezondheidspsychologie heb ik een trainersopleiding gevolgd. Dit samen heeft mijn interesse voor het coachings- en trainersvak gewekt. Ik vind het heel mooi om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te worden. Positiviteit, vrijheid en innerlijke kracht zijn voor mij belangrijke begrippen hierbij. 

Effie

Effie

Functie: Trainee
Achtergrond: Antropologie
Dit is Effie: Betrouwbaar, innovatief en empatisch.

Lees hier verder over Effie

De kwaliteiten van verschillende individuen en hoe ik kan helpen om deze te ontwikkelen zijn voor mij erg belangrijk. Door mijn studie Antropologie ben ik erg geïnteresseerd in hoe je persoonlijke groei kan bevorderen door middel van de diversiteit van de mensen om je heen. Door dit inzicht in het belang van diversiteit, kijk ik op een andere manier naar Arbeids- en Organisatiepsychologie.

Lata

Lata

Functie: Trainee
Achtergrond: Human Resource Management
Dit is Effie: Vriendelijk, mededogen, leergierig en betrouwbaar.

Lees hier verder over Lata

Mijn kracht en ambitie ligt in het samenwerken en ondersteunen van mensen. De combinatie HR en mijn passie die ligt bij mindfulness wil ik het beste uit mijn tijd halen. Ik sta altijd open voor een uitdaging!

Fran

Fran

Functie: Trainee
Achtergrond: Psychologie
Dit is Fran: Nieuwsgierig, open, analytisch en realistisch.

Lees hier verder over Fran

Ik vindt de lerende en de werkende mens fascinerend. Het achter de schermen meewerken bij een succesvol coachingsbedrijf is voor mij de ideale kans om kennis te maken met het beroepsveld van arbeids- en organisatiepsychologen, als ook HRM professionals.

Silvie

Silvie

Functie: Trainee
Achtergrond: Toegepaste Psychologie
Dit is Silvie: Empatisch, humoristisch en enthousiast.

Lees hier verder over Silvie

De relatie tussen lichaam en geest en hoe dat ons gedrag in het dagelijks leven beïnvloedt is iets wat mij al lange tijd interesseert. Hieruit vandaan is mijn liefde ontstaan voor alles wat met coaching en training te maken heeft. Het geeft me energie om mensen te helpen en los problemen op met goede en open communicatie. Ik ontdek graag nieuwe uitdagingen binnen een organisatie om vervolgens samen met anderen tot de beste oplossingen te komen. Ik ben een organiseerder en doorzetter.

Homeyra320

Homeyra

Functie: Trainee
Achtergrond: Sociale- & Organisatiepsychologie
Dit is Homeyra: Betrouwbaar, punctueel en pragmatisch.

Lees hier verder over Homeyra

Gedurende mijn studie psychologie heb ik geleerd dat mijn passie ligt bij het het coachen en trainen van mensen. Buiten mijn studie om heb ik ook ondervonden dat ik het fijn vind om mensen te helpen en te luisteren naar hun wensen. Hiernaast kan ik mij erg goed verplaatsen in anderen en beschik ik over een goede dosis empathisch vermogen. Dit zorgt ervoor dat ik mensen altijd samen in hun kracht zet om het beste resultaat te verkrijgen. Hierbij staat het woord ‘samen’ centraal. 

Thari

Functie: Trainee
Achtergrond: Arbeids- en Organisatiepsychologie, Sociale Psychologie
Dit is Thari: Eigenzinnig, leergierig, passievol, analytisch en een nerd.

Lees hier verder over Thari

 Ik ben in aanraking gekomen met de coachingspraktijk, waardoor ik enorm geïnspireerd raakte en veel inzicht en richting in mijn eigen doelen kreeg. De Arbeids- en Organisatiepsychologie op zichzelf vind ik interessant, maar door mijn achtergrond in zowel culturele als sportpsychologie, kan ik de A&O wereld ook extra inzichten uit onverwachte hoek bieden.

Sharon

Functie: Trainee
Achtergrond: Toegepaste Psychologie
Dit is Sharon: Eerlijk, oplossingsgericht, enthousiast en altruïstisch

Lees hier verder over Sharon

 De ingrediënten die voor mij noodzakelijk zijn om resultaten te behalen zijn: liefde, samen ondernemen, inzicht in elkaars kwaliteiten en doorzettingsvermogen. Door met het team één front te vormen kunnen wij elkaar naar een hoger level tillen!

Janna

Functie: Trainee
Achtergrond: Human Resource Management
Dit is Janna: Betrouwbaar, vriendelijk, empatisch en behulpzaam

Lees hier verder over Janna

 Ik werk graag met mensen, door middel van coaching kun je mensen begeleiden en motiveren, dit heeft mijn aandacht getrokken. Het liefst wil ik al mijn unieke talenten en achtergronden kunnen combineren. Direct contact met mensen staat hierbij centraal en hen kunnen motiveren hun doelen te bereiken. 

Djina-vierkant-150x150Djina

Functie: Kwaliteitsmanager
Achtergrond: Gezondheidspsychologie
Dit is Djina: Extravert, direct, oplossingsgericht en pragmatisch.

Lees hier verder over Djina

Ik ben zeer geïnteresseerd in de gedragingen van mensen en dan met name de achterliggende motivationele redenen en hoe het welzijn en de prestatie van de mens verbeterd kan worden. Ik optimaliseer graag processen en op deze manier zorg ik er voor dat de doelen op een juiste, prettige manier worden en kunnen worden behaald.

Renée

Functie: Trainee
Achtergrond: Communicatie
Dit is Renée: Enthousiast, positief ingesteld, ambitieus en doelgericht.

Lees hier verder over Renée

Door mijn buitenlandse ervaringen waarbij ik me heb moeten aanpassen aan verschillende culturen ben ik erachter gekomen dat ik gedragingen van mensen erg fascinerend vind. Om deze reden ben ik bij GORTcoaching terecht gekomen. Verschillende visies en krachten bundelen om samen iets fantastisch neer te zetten; dat is mijn doel. 

PB160254 2Valentijn

Functie: Relatiemanager
Achtergrond: Communicatie
Dit is Valentijn: Altruïstisch, enthousiast en betrouwbaar

Lees hier verder over Valentijn

In het dagelijks leven werk ik graag samen met ambitieuze mensen die streven om doelstellingen te realiseren en om bestaande en nieuwe markten en strategieën uit te breiden. Wanneer ik nieuwe mogelijkheden ontdek, blijf ik niet stil staan en pak ik het op. 

Foto-Louise-150x150

Louise

Functie: Kwaliteitsmanager
Achtergrond: O.a. psycholoog, HRM
Dit is Louise: Betrouwbaar, consciëntieus, analytisch, helder

Lees hier verder over Louise

Tot nu toe bereikt: na mijn studie psychologie en HRM heb ik een korte tijd gewerkt bij een grote opleider voordat ik aan de slag ben gegaan bij GORTcoaching. Hier heb ik mij in een vlot tempo kunnen ontwikkelen tot manager die verantwoordelijk is voor zowel operationele als de kwalitatieve processen. Unieke bijdrage: door mijn analytische manier van werken heb ik veel projecten achter de schermen op een efficiënte manier opgezet en vormgegeven. Daarnaast zorg ik ervoor dat alle bedrijfsprocessen stabiel blijven zodat we kunnen groeien. Ik voel me heel betrokken en verantwoordelijk bij de organisatie en werk graag samen met de coaches om iedere keer weer een geweldig eindresultaat neer te zetten voor de klanten. Toekomstvisie: ik heb veel interesse in persoonlijke ontwikkeling en hou er van om steeds weer nieuwe dingen te leren.  Mijn hoofdfocus is om vanuit kwaliteit te blijven groeien en deze energie vast te houden. Ik ben er trots op om werkzaam te zijn in een organisatie die zo succesvol is.

 

MariëlleMariëlle

Functie: trainee
Achtergrond: psychologie
Dit is Mariëlle: sociaal, betrouwbaar, doorzetter, oplossingsgericht

Lees hier verder over Mariëlle

Tot nu toe bereikt: vorig jaar heb ik de bachelor Klinische Psychologie behaald. Aangezien ik zeker wilde zijn van mijn masterkeuze besloot ik om een tussenjaar te nemen, waarin ik me hier volledig op kon oriënteren. In dit jaar heb ik ook huiswerkbegeleiding gegeven, waardoor ik erachter kwam dat ik het begeleiden en motiveren van mensen erg leuk vind om te doen. Dit heeft er mede toe geleid dat ik heb besloten om vanaf september de master Arbeids- en Organisatiepsychologie te gaan volgen. Unieke bijdrage: het beste uit jezelf halen is iets wat ik erg belangrijk vind. Door actief samen te werken, zo goed mogelijk werk te leveren, goed te luisteren en te observeren hoop ik het team aan te kunnen vullen. Problemen ga ik niet uit de weg, maar pak ik aan om tot een oplossing te komen. Toekomstvisie: mijn doel is om in de zomer van 2016 mijn master in Arbeids- en Organisatiepsychologie af te ronden. Hierna zou ik graag gaan werken in een organisatie waar ik me richt op de werving & selectie, coaching en / of loopbaanadvies.

TjeerdTjeerd

Functie: operationeel manager
Achtergrond: o.a. arbeids- en organisatiepsychologie
Dit is Tjeerd: ondernemend, resultaatgericht, vriendelijk

Lees hier verder over Tjeerd

Tot nu toe bereikt: na het behalen van mijn bachelor Communicatiewetenschap ben ik begonnen aan de master Beleid, Communicatie en Organisatie omdat ik mij meer wilde richten op de communicatie binnen organisaties. Na dit jaar ben ik gestart met mijn master Arbeids- en organisatiepsychologie. In het laatste half jaar van de studie combineerde ik dit met mijn stage bij GORTcoaching. Vanuit deze stage ben ik binnen GORTcoaching doorgegroeid tot operationeel manager. Unieke bijdrage: mijn bijdrage aan GORTcoaching zal zijn dat ik altijd gedreven ben om een goed resultaat te bereiken en niet zomaar genoegen neem met iets waar ik niet volledig achter sta. Ik sta open voor ideeën van anderen en werk graag samen, omdat ik er van overtuigd ben dat je in samenwerking met anderen veel meer kunt bereiken dan alleen. Toekomstvisie: ik ben zeer geïnteresseerd in de manier waarop mensen kunnen worden geholpen om in hun werk het maximale uit zichzelf te halen. Ik ben ervan overtuigd dat er altijd meer in mensen zit, zonder dat zij zich dit zelf realiseren. In de toekomst zou ik mij graag binnen dit vakgebied meer ontwikkelen. Daarnaast vind ik het interessant om een organisatie achter de schermen te ondersteunen in haar groei. GORTcoaching biedt mij hiervoor de uitgelezen kans. 

Manouk vierkantManouk

Functie: Trainee
Achtergrond: arbeids- en organisatiepsychologie, Erasmus Universiteit
Dit is Manouk: doorzetter, creatief, altruïstisch

Lees hier verder over Manouk

Achtergrond: afgelopen jaar heb ik mijn bachelor psychologie afgerond. Ik kwam erachter dat vooral het organisatieadvies, coaching en personeelsselectie binnen het bedrijfsleven mij aansprak. Om deze reden ben ik dit jaar begonnen met de master arbeids- en organisatiepsychologie. Naast mijn studie heb ik commissiewerk gedaan en zet ik mij in als consultant bij een consultancy organisatie in de non-profit sector.Unieke bijdrage: kenmerkend voor mij is dat ik op zoek ga naar nieuwe mogelijkheden en met een frisse blik kijk naar oude patronen. Ik vind het een uitdaging om op een creatieve manier obstakels aan te pakken en zo het team en de organisatie te kunnen helpen. Ik ben van mening dat in goede samenwerking en afstemming op elkaar je meer kunt bereiken dan alleen.Toekomstvisie: in de zomer van 2015 verwacht ik mijn master af te ronden en daarna zou ik graag aan de slag gaan binnen het vakgebied van arbeids- en organisatiepsychologie. Ik ben zeer geïnteresseerd in het proces waarbij coaching mensen kan helpen het maximale uit zichzelf te halen en hun competities te ontwikkelen. Door middel van de stage bij GORTcoaching wil ik mij verder verdiepen de terreinen coaching, loopbaanadvies en werving & selectie.

Anna vierkantAnna

Functie: Trainee
Achtergrond: arbeids- en organisatiepsychologie, VU Amsterdam
Dit is Anna: extravert, altruïstisch, assertief

Lees hier verder over Anna

Tot nu toe bereikt: vorig jaar heb ik mijn bachelor Psychologie behaald aan de universiteit van Maastricht en momenteel ben ik bezig met de master Arbeid & Organisatie Psychologie aan de VU Amsterdam. Ik heb me tijdens mijn studie altijd verdiept in de A&O kant van psychologie, door o.a. een uitdagende bijbaan bij een assessment bureau en een human resources stage. Naast mijn studie en werk heb ik mezelf ingezet voor verschillende commissies binnen een studentenvereniging en heb ik reizen gemaakt door Azië en Afrika. Unieke bijdrage: mijn bijdrage aan GORTcoaching is dat ik door mijn extraversie en openheid voor een positieve werksfeer zorg. Ook ben ik erg gestructureerd en een doorpakker, waardoor ik taken graag optimaal maar ook efficiënt wil uitvoeren. Toekomstvisie: mijn doel is om in de zomer van 2015 af te studeren en op zoek te gaan naar een baan binnen de assessment, coaching of recruitment sfeer. Ik ben van mening dat een psychologische invalshoek steeds meer van belang is binnen het bedrijfsleven, dus ik hoop met mijn achtergrond deze toevoeging te kunnen leveren.

Robin vierkantRobin

Functie: Trainee
Achtergrond: bedrijfskunde
Dit is Robin: extravert, intuïtief, analytisch en energiek

Lees hier verder over Robin

Tot nu toe bereikt: ik heb een bachelor bedrijfskunde afgerond bij de Universiteit van Amsterdam. Deze studie heeft een goede bijdrage kunnen leveren aan het ontwikkelen van mijn competenties en interessegebieden binnen het veld van bedrijfskunde. Een brede aanpak waardoor ik heb geleerd om organisatorische vraagstukken van zowel economische, strategische en psychologische kant te benaderen. Naast mijn studie ben ik groot fan van reizen. Zeer geboeid ben ik door het avontuur en de ontdekkingen tijdens het reizen, maar het meest interessante vind ik het ontmoeten van een grote diversiteit aan mensen met elk hun eigen persoonlijkheden, achtergrond en gebruiken. Unieke bijdrage: mijn werkwijze is gericht op saamhorigheid. Ik zie mijzelf als een pragmatisch persoon, maar tegelijkertijd kan ik mij emotioneel ook binden aan het bedrijf waarbinnen ik werkzaam ben. Middels feedback hebben werkgevers waardering uitgesproken voor mijn eigen initiatief, extra taken die ik op mij heb genomen en mijn inzet. Toekomstvisie: allereerst wil ik graag een master International leadership & management volgen. Het plan voor na deze master staat nog volledig in de kinderschoenen en dat wil ik graag zo nog even houden. Zo zie ik mijzelf over een aantal jaren een vrijwilligersproject doen in het buitenland, als marketeer werken of een tweede master volgen. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling geloof ik in een continue leerweg, ook dit is een reis, die ik met groot plezier bewandel.

Friederieke vierkant

Friederike

Functie: Trainee
Achtergrond: Arbeids-,  Organisatie- en Gezondheidspsycholoog
Dit is Friederike: sociaal, extravert, betrouwbaar, altruïstisch

Lees hier verder over Friederike

Tot nu toe bereikt: tijdens een eerdere stage heb ik gezien wat in organisaties mis kan gaan rond het werkproces en welke invloed dit heeft op een werknemer. Op basis van deze ervaring heb ik na een bachelor psychologie gekozen voor de masterspecialisatie arbeids-, organisatie- en gezondheidspsychologie. Sinds januari ben ik afgestudeerd en ben ik erg gemotiveerd om mij in te zetten voor een gezonde werksfeer binnen organisaties. Ik ben ervan overtuigd dat veel (potentiële) problemen kunnen worden voorkomen door eerlijke communicatie en begrip voor elkaar. Unieke bijdrage: blijven ontwikkelen en leren is een belangrijke waarde van mezelf. Daarbij vind ik het echter ook uitermate belangrijk de mensen om mij heen niet uit het oog te verliezen. Door een positieve, communicatieve en veilige werksfeer kan zich iedereen in het team ontwikkelen en zijn doelen verwezenlijken. Ik probeer dan ook alles om deze te sfeer te creëren of in stand te houden. In een team vervul ik vaak de rol van een bemiddelaar die probeert zowel de individuele belangen als de overkoepelende belang onder de noemer te brengen. Toekomstvisie: zoals beschreven ben ik bijzonder geïnteresseerd in de gezondheid en motivatie van individuele werknemers. In de toekomst wil ik graag zelf een coachopleiding volgen en vervolgens werken als stresscoach of loopbaancoach. Op deze manier hoop ik medewerkers te kunnen helpen hun potentieel te ontwikkelen en te gebruiken.

 

Mels VierkantMels

Functie: Trainee
Achtergrond: sociale- en Organisatiepsychologie & bedrijfskunde
Dit is Mels: sociaal, enthousiast, positief, oplossingsgericht

Lees hier verder over Mels

Tot nu toe bereikt: toen ik naar Amsterdam ben verhuisd heb ik de bachelor Bedrijfskunde afgerond met als specialisatie management consultancy. Tijdens deze studie merkte ik echter dat ik meer interesse had naar het sociale aspect van het bedrijfsleven. In mijn optiek werd dit aspect niet genoeg belicht tijdens mijn bachelor en daarom heb ik uiteindelijk gekozen voor de psychologie. Via een 1 jaar durende pre-master heb ik de Master sociale- en organisatie psychologie afgerond. Unieke bijdrage:  in mijn optiek zijn er teveel mensen die op plekken zitten waar ze eigenlijk niet zouden willen zitten. Door alles bespreekbaar te maken en een sfeer van vertrouwen te creëren, kan het onbespreekbare bespreekbaar worden. Mijn unieke bedrage richt zich dus vooral op het creëren van een open, vertrouwensvolle en communicatieve sfeer waarin iedereen zich gewaardeerd en vrij voelt zodat ieders potentieel volledig benut kan worden. Toekomstvisie: door middel van praktijkervaring en andere ervaringen zou ik zelf het vak van loopbaancoach in willen rollen. Dit zou ik willen doen door middel van het volgen van een coach opleiding en een uiteindelijke registratie als Arbeids- en Organisatie-psycholoog bij het NIP. Je bent nooit uitgeleerd en kunt je altijd blijven ontwikkelen, wat ik ook van plan ben om te blijven doen.

 

Lars vierkantLars

Functie: Trainee
Achtergrond: toegepaste psychologie, NTI
Dit is Lars: zakelijk-analytisch, sociaal, inventief, oplossingsgericht.

Lees hier verder over Lars

Tot nu toe bereikt: eerder op het Fontys, te Eindhoven small business & retail management gestudeerd. Door deze ervaring kwam ik erachter dat mijn kwaliteiten en interesses veel meer liggen bij het sociale dan het zakelijk/economische binnen een bedrijf. Naar alle tevredenheid begonnen met de opleiding toegepaste psychologie, waarin ik mij volledig wil inzetten voor arbeids- en organisatie psychologie en coaching. Unieke bijdrage: mijn unieke bijdrage zie ik in het gezegde: iedereen heeft zo zijn of haar problemen, het gaat erom hoe je ze oplost. Ik ga niks uit de weg en pak het met beide handen aan. In het verleden heb ik gewerkt als magazijnmedewerker en zag daar de problemen waar werknemers en bedrijven tegenaan lopen. Deze praktijkervaring wil ik gebruiken om de bestaande problemen op te lossen en te voorkomen. Mijn sociale houding zie je terug in het feit dat ik een goed gesprek nooit uit de weg zal gaan, ook discussies horen daarbij. Licht sceptisch wat maakt dat ik niet zomaar ergens genoegen mee neem, maar zeker van mijn zaak wil zijn. Toekomstvisie: zeer interessant vind ik het om achterliggende problemen, waar personen of bedrijven zelf niet standaard bij stil staan, te ontdekken en op te lossen. Graag wil ik een rol gaan vervullen als psycholoog en coach voor bedrijven. Ik hoop hier een geschikte combinatie in te vinden, zodat ik me helemaal kan richten op het signaleren en oplossen van problemen op de werkvloer evenals in persoonlijke sferen.

Danielle vierkantDaniëlle

Functie: Trainee
Achtergrond: arbeids- en organisatiepsychologie & sociologie, Universiteit Utrecht
Dit is Daniëlle: gepassioneerd, empathisch, zorgvuldig

Lees hier verder over Daniëlle

Tot nu toe bereikt: afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Sociologie aan de Universiteit Utrecht afgerond. Tijdens deze bachelor raakte ik geïnteresseerd in het besturen van organisaties en daarnaast heb ik mij verdiept in hoe het gedrag van de medewerkers hierbij valt te verklaren en te managen. Na het volgen van een aantal vakken in de Bestuurs- en organisatiewetenschap en de minor Arbeids- en organisatiepsychologie, besloot ik vervolgens dit af te sluiten met de Arbeids- en organisatiepsychologiemaster. Tijdens mijn bachelorperiode heb ik door middel van commissiewerk binnen mijn studentenvereniging NSU al enige ervaring opgedaan aangaande het effectief en efficiënt organiseren van activiteiten. Echter, om mijzelf specifiek professioneel te ontwikkelen en ervaring op te doen op het gebied van de Arbeids- en organisatiepsychologie, combineer ik deze master met een uitdagende stage bij GORTcoaching. Unieke bijdrage: mijn bijdrage aan GORTcoaching is dat ik gedreven ben in mijn werk en altijd voor het beste resultaat ga. Elke dag zie ik als een uitdaging om het beste uit mijzelf en het team te halen. Ik ben extravert, gericht op het welzijn van anderen en vind het interessant nieuwe dingen te leren. Het is voor mij dan ook belangrijk dat er een goede sfeer en samenwerking aanwezig is binnen het team, zodat we een goede teamprestatie neer kunnen zetten. Daarnaast ben ik in staat bepaalde kwesties in een breder sociaal perspectief te zien door de combinatie van mijn opgedane Sociologische kennis en de kennis van Arbeids- en organisatiepsychologie. Toekomstvisie: ik hoop mijn master aan het eind van 2015 af te ronden en daarna aan de slag te gaan binnen het vakgebied van de Arbeids- en organisatiepsychologie. Door mijn stage bij GORTcoaching krijg ik de kans alvast ervaring op te doen, waarbij ik bemerk dat het erg uitdagend is theoretische kennis toe te passen in de praktijk. In de toekomst wil ik mij daarin blijvend ontwikkelen en in mijn werk hoop ik een steentje bij te dragen door mensen te helpen hun talenten te ontwikkelen en meer uit hun werk te halen waardoor ze ook meer tevreden raken over hun werk.

Lisanne VierkantLisanne

Functie: Trainee
Achtergrond: sociale psychologie, Universiteit Utrecht
Dit is Lisanne: betrokken, vriendelijk, toegewijd

Lees hier verder over Lisanne

Tot nu toe bereikt: afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Psychologie aan de Universiteit Utrecht afgerond. Hier heb ik de studierichting Sociale Psychologie gekozen met in mijn vrije deel veel vakken van Arbeids- en Organisatiepsychologie. Door de keuze voor beide richtingen heb ik kennis van de sociale processen die tussen groepen spelen en ook hoe je deze kennis vervolgens binnen een organisatie kan toepassen. Verder werk ik als studiecoach voor middelbare scholieren, waar ik in de praktijk al met coaching te maken krijg: iets wat ik later namelijk graag wil gaan doen. Momenteel ben ik bezig met mijn master Sociale Psychologie en heb ik ervoor gekozen om mijn stage bij GORTcoaching te gaan doen. Hier kan ik namelijk goed mijn kennis van de afgelopen jaren in de praktijk gaan toepassen en tegelijkertijd iets meekrijgen uit de wereld van coaching. Unieke bijdrage: ik ben altijd heel betrokken bij het werk dat ik doe en nauwkeurig in de uitvoering hiervan. Dit zorgt ervoor dat mensen van mij op aan kunnen en dat ik het beste uit mezelf probeer te halen. Daarnaast vind ik het heel leuk om mensen in teamverband verder te kunnen helpen, maar ook om juist zelf veel van anderen te kunnen leren. Toekomstvisie: nadat ik, naar verwachting, in de zomer van 2015 mijn master heb afgerond wil ik graag aan de slag gaan op het gebied van coaching en/of begeleiding. Tijdens mijn bijbaan als studiecoach en door het speed coachen op de Open Dagen van de Universiteit heb ik gemerkt dat dit vakgebied mij heel erg trekt.

IMG-20141113-WA0000Sabine

Functie: Trainee
Achtergrond: toegepaste psychologie, Hogeschool Leiden & occupational health psychology, Universiteit Leiden
Dit is Sabine: betrokken, betrouwbaar, vriendelijk

Lees hier verder over Sabine

Tot nu toe bereikt: In november 2013 heb ik mijn bachelor studie Toegepaste Psychologie afgerond aan de Hogeschool Leiden. Tijdens deze studie heb ik mij kunnen ontwikkelen op het gebied van trainen, coachen, voorlichten en assessen. Dit heb ik gedaan door middel van een minor en stages bij de politie en een non-profit organisatie gevestigd in Suriname. Hierna ben ik aan de master Occupational Health Psychology (arbeid en gezondheidspsychologie) begonnen. Dit is een Engelstalige master die zich focust op gezondheidsbevordering en stresspreventie op de werkplek, behandeling van sociaal psychologische kwesties in organisatiegedrag en het optimaliseren van prestaties en werkproductiviteit. Unieke bijdrage: Door de mix van praktische vaardigheden geleerd tijdens mijn HBO studie en de verdieping van mijn master ben ik staat om een praktische vertaalslag te maken. Daarnaast vind ik persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en zal ik mij altijd 100 procent inzetten om het beste uit de stage bij GORTcoaching te halen. Toekomstvisie: De nadruk van mijn master, arbeid en gezondheid, is een ´hot item` de laatste tijd. Hier wil ik graag op inspelen. Mijn droom is dan ook om interventies te ontwikkelen voor organisaties zodat werkdruk en stress verminderd worden, werknemers meer tevreden zijn en burn-out wordt tegengegaan.

foto (1)Roxane

Functie: Trainee
Achtergrond: Bedrijfskunde en Psychologie, Vrije Universiteit
Dit is Roxane: Extravert, ondernemend, eerlijk

Lees hier verder over Roxane

Tot nu toe bereikt: In 2009 begon ik aan de bachelor Bedrijfskunde aan de VU. Tijdens deze bachelor heb ik een half jaar in Parijs gestudeerd en gewoond. Ik kwam erachter dat vooral de sociale en organisatorische kant van het bedrijfsleven mij aansprak. Na een reis door Zuid-Amerika heb ik ervoor gekozen de bachelor Psychologie versneld te volgen. Zo heb ik dit jaar het eerste en tweede jaar afgerond. Na de zomer zal ik beginnen met vakken op het gebied van Arbeids- en organisatiepsychologie. Unieke bijdrage: Mijn bijdrage bij GORTcoaching zal zijn dat ik graag opzoek ga naar nieuwe kansen. Ik probeer met een frisse blik naar bestaande patronen te kijken en zo met nieuwe ideeën te komen. Daarnaast kan ik op de juiste momenten kritisch zijn en gestructureerd werken. Ook werk ik graag in teamverband en hoop ik dat je op deze manier veel van elkaar kunt leren. Toekomstvisie: Door middel van een stage bij GORTcoaching wil ik me verdiepen in de Arbeidspsychologie. Ik hoop mijn twee bachelors goed te kunnen combineren in mijn toekomstige werkveld. Na mijn bachelor wil ik de master Arbeids- en Organisatiepsychologie gaan doen. Ik ben ervan overtuigd dat de menselijke dynamiek erg bepalend is voor het succes van een bedrijf. Uiteindelijk hoop ik met deze insteek een bijdrage te kunnen leveren in verschillende organisaties.

GeaGea

Functie: Trainee
Achtergrond: Algemene Sociale Wetenschappen, minor Arbeids- en Organisatiepsychologie, UU
Dit is Gea: Creatief, gepassioneerd, empathisch

Lees hier verder over Gea

Tot nu toe bereikt: Ik heb tot nu toe alle vakken van mijn bachelor Algemene Sociale Wetenschappen, inclusief de minor Arbeids- en Organisatiepsychologie, in één keer gehaald. Afgelopen jaar heb ik een bestuursjaar gedaan bij Studievereniging Versatile, waarbij ik veel ervaring en kennis heb opgedaan op het gebied van organiseren, coördineren en samenwerken. Unieke bijdrage: Mijn betrokkenheid, doorzettingsvermogen en nauwkeurigheid zorgen ervoor dat ik een nuttige bijdrage lever tijdens mijn stage bij GORTcoaching. Daarnaast ben ik prettig in de omgang waardoor ik bijdraag aan de positieve sfeer binnen het team. Toekomstvisie: Ik verwacht mijn bachelor Algemene Sociale Wetenschappen in 2015 af te kunnen ronden en daarna ben ik van plan om de master Arbeids- en Organisatiepsychologie te volgen. Ik ben zeer geïnteresseerd in coaching, loopbaanadvies en werving&selectie en hoop mij dan ook op deze terreinen verder te ontwikkelen.

Michael

Functie: Trainee
Achtergrond: Psychologie, Open Universiteit – Toegepaste Psychologie, HAN
Dit is Michael: Creatief, analytisch, denker

Lees hier verder over Michael

Tot nu toe bereikt: Momenteel zit ik in de afrondende fase van mijn studie Toegepaste Psychologie aan de HAN en mijn minor aan de Open Universiteit. Omdat mijn passie bij de A&O kant ligt van de psychologie heb ik eerder al gewerkt als stagiair bij een trainingsbureau en op de afdeling psychodiagnostiek van een adviesbureau. Unieke bijdrage: Kenmerkend voor mij is dat ik constant bezig ben met innovatieve ideeën; ik twijfel aan alles wat al is en ben zo voortdurend bezig met het ontwikkelen van mijzelf en de organisatie. Ik doe dit niet zelden met veel enthousiasme, wat ik probeer te vertalen naar het team in een concreet en doordacht idee. Met een sterk analytisch vermogen en een objectieve blik hoop ik zo, waar ik ook mee bezig ben, te schitteren in ontwikkeling. Toekomstvisie: Ik wil mezelf blijven ontwikkelen, waarmee ik mijn eerste stap bij GORTcoaching al heb gezet. Ik richt erop om mijn passie en talenten volledig te benutten, waarschijnlijk als trainer of coach. Organisatie ontwikkeling is daar een onderdeel van wat voor mij dan niet mag ontbreken. Het afstemmen van mijn visie met een cliënt of collega staat hierin centraal.

Joyce

Functie: Trainee
Achtergrond: Arbeids- en Organisatiepsychologie, Universiteit van Amsterdam
Dit is Joyce: Empathisch, tolerant, idealistisch, betrouwbaar

Lees hier verder over Joyce

Tot nu toe bereikt: Ik volg sinds 2 jaar persoonlijke en groepssessies bij Padwerk, een vereniging voor psychologisch zelfonderzoek. Hierdoor heb ik een levensvisie ontwikkeld en veel ervaring met het voeren van intieme gesprekken. Verder heb ik veel cursussen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zoals: geweldloze communicatie, religiestudies, zingeving & spiritualiteit en mindfulness. Unieke bijdrage: Mijn bijdrage aan GORTcoaching zal zijn dat mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling een stimulerend effect heeft. Zo creëer ik makkelijk een open en persoonlijke sfeer om me heen. Verder ben ik empathisch en tolerant, waardoor ik goed kan anticiperen op anderen en mijn omgeving. Toekomstvisie: Met deze stage bij GORTcoaching wil ik mij verder ontwikkelen op persoonlijk vlak door het werken in een team. Na mijn bachelor Arbeids- en Organisatiepsychologie wil ik de master Training & Development volgen, een master die psychologen opleidt in het begeleiden en opzetten van trainingen in professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat mensen een verantwoordelijkheid hebben over hun eigen leven, en daarmee in staat zijn om te groeien. Ik hoop dit in de toekomst te kunnen uitdragen en hier op een manier aan bij te dragen.

Rianne

Functie: Trainee
Achtergrond: Psychologie, Gedrag, Radboud Universiteit
Dit is Rianne: Observerend, extravert, nieuwsgierig, open

Lees hier verder over Rianne

Tot nu toe bereikt: Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Psychologie aan de Radboud Universiteit afgerond. In deze bachelor heb ik mij o.a. in sociale groepsprocessen, interpersoonlijke relaties en de arbeids- en organisatiepsychologie verdiept. Wegens nieuwsgierigheid en de behoefte kennis buiten mijn psychologie-comfortzone te vergaren, heb ik in Barcelona nog enkele vakken in Bedrijfswetenschappen gevolgd. Stage bij GORT is voor mij een logische vervolgstap, om zo deze jaren van kennis naar de praktijk te kunnen vertalen. Unieke bijdrage: De combinatie van mijn studie en verschillende bijbanen heeft mij het belang van de juiste interactie tussen personen uit verschillende situaties en mijzelf laten inzien. Ik ben in staat makkelijk te ‘levelen’, waardoor ik graag en zonder veel moeite gesprekken met verschillende personen aanga. Samen met een sterk rechtvaardigheidsgevoel zie ik het daarom als mijn taak en bijdrage ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn of haar plek voelt binnen het team van GORT trainees. Ik vind openheid erg belangrijk en treedt daarom in gesprekken transparant op. Eerder heb ik mogen ervaren dat dit anderen de mogelijkheid geeft zich ook open op te stellen. Op deze manier hoop ik een die sfeer te creëren waardoor een gedeelde verantwoordelijkheid voor de juiste teamrelatie ontstaat. Ik geloof dat dit nodig is om GORT zo nog succesvoller te maken. Toekomstvisie: Met mijn stage bij GORT wil ik graag organisatorische vaardigheden opdoen, waardoor ik dit later in elke professionele of niet-professionele situatie goed kan toepassen. Om mijzelf vanaf aankomend jaar 100% voor een master te kunnen inzetten, oriënteer ik mij momenteel op wat voor mij de juiste keuze zal zijn: ik heb een breed interessegebied en wil mijn psychologische kennis graag gaan toepassen in een gerelateerd vakgebied. In de toekomst zie ik mijzelf graag telkens terug in nieuwe situaties waardoor ik altijd mijn competenties blijf versterken en nieuwe vaardigheden zal aanleren.

FlorenceFlorence

Functie: Trainee
Achtergrond: Sportpsycholoog i.o.
Dit is Florence: Doelgericht, betrouwbaar, vriendelijk

Lees hier verder over Florence

Tot nu toe bereikt: In de afgelopen drie jaar heb ik succesvol mijn bachelor Arbeids- en organisatiepsychologie weten te halen aan de Universiteit Utrecht. De eerste anderhalf jaar van mijn studie heb ik dit kunnen combineren met golfen op topniveau. Mijn laatste studiejaar heb ik gecombineerd met de stage bij GORTcoaching. Verder ben ik actief bij het SPS-NIP als penningmeester van platform Utrecht en ben ik geselecteerd voor de master Sport- en prestatiepsychologie aan de UvA. Unieke bijdrage: De bijdrage die ik lever bij GORTcoaching is dat ik goed kan anticiperen op de omgeving en de mensen om mij heen. Hierdoor kan ik mezelf goed aanpassen en problemen snel oplossen. Verder werk ik nauwkeurig en ben ik kritisch ten opzichte van mezelf en anderen waardoor ik binnen GORTcoaching kwaliteit kan waarborgen. Toekomstvisie: Na mijn master wil ik graag verder studeren tot sportpsycholoog/coach. Vooral de combinatie van personal coaching en sportcoaching spreekt mij aan. Ik zou mezelf graag nog ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap en uiteindelijk wil ik naast coaching ook graag trainingen geven op het gebied van sportpsychologie.

 

IMG_20140208_102530 (2)Gita

Functie: Trainee
Achtergrond: A&O en Sociaal psycholoog i.o. Universiteit Utrecht
Dit is Gita: Ondernemend, eerlijk en creatief

Lees hier verder over Gita

Tot nu toe bereikt: Ik heb tot nu toe alle vakken van Arbeids- en Organisatiepsychologie en Sociale psychologie aan de Universiteit Utrecht in één keer gehaald. Aanvullend heb ik een Minor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen gedaan. Naast studeren heb ik een aantal studiegerelateerde bijbanen gedaan, zoals onderzoeksassistent, test assistent en speed coach voor studiekeuze. Unieke bijdrage: Ik hoop een unieke bijdrage te kunnen leveren doordat ik het altijd belangrijk vind om eerlijk en kritisch te zijn en zo goed mogelijk werk te leveren. Daarnaast ben ik een doorzetter en vind ik het leuk om vernieuwende ideeën in te kunnen brengen. Toekomstvisie: Ik hoop in 2014 mijn bacheloropleiding af te ronden en te beginnen met de master Strategisch Human Resource Management. Op dit moment ben ik nog op zoek naar datgene wat echt bij mij past en waar ik goed in ben, ik hoop hier in de toekomst meer over te ontdekken o.a. door deze stage bij GORTcoaching.

IMG_20140121_140056

Eefje

Functie: Trainee
Achtergrond: sociale psychologie, Universiteit van Utrecht, arbeids- & organisatiepsychologie, Vrije Universiteit van Amsterdam
Dit is Eefje: open-minded, observerend, nieuwsgierig, idealistisch

Lees hier verder over Eefje

Wat heb ik tot nu toe bereikt? Na een jaar pabo, een jaar werk en een rondreis door Canada, besloot ik psychologie in Utrecht te gaan studeren. Na mijn bachelor Sociale Psychologie heb ik weer een jaar gewerkt, extra vakken gevolgd en Duits gestudeerd in Berlijn. Hierna ben ik begonnen met mijn master Arbeids- & Organisatiepsychologie aan de VU. Tijdens mijn bachelor heb ik een half jaar in Oslo vakken gevolgd met de nadruk op psychologie en muziek. De afgelopen twee jaar heb ik mij samen met mijn zus ingezet voor onze stichting Vuurvlieg Muziekkamp. We organiseren een week in de zomer voor jongeren volledig ingericht met muziek. Mijn unieke bijdrage: Ik ben observerend, nieuwsgierig en onafhankelijk, dit zorgt er voor dat ik niet snel vastgeroeste patronen volg, maar juist een nieuwe en hopelijk ook betere manier probeer te ontdekken. Oude systemen kunnen zodanig snel verbeterd kunnen worden vanuit mijn idealistische oogpunt. Door overal open-minded in te gaan probeer ik als hoofdstagiaire een sfeer te creëren waarbij iedereen zich veilig voelt om haar ideeën te spuien zodat we zo innovatief en creatief als mogelijk ons werk kunnen doen. Toekomstvisie: Tijdens mijn omzwervingen heb ik altijd één doel voor ogen gehad: mensen helpen. Uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat ik dit het liefste als coach zou willen doen. Daarom heb ik heel bewust gekozen voor mijn master en deze stage bij GORTcoaching. Over een half jaar is deze opleiding afgerond en wil ik mij gaan bekwamen in het bedrijfsleven met als uiteindelijke doel om coach te worden. [/toggle]

IMG-20140121-WA0002 Amanda 

Achtergrond: arbeids- en organisatiepsychologie, Tilburg UniversityDit is Amanda: flexibel, betrouwbaar, creatief

Lees hier verder over Amanda

Tot nu toe bereikt: Op het moment ben ik bezig met mijn master Arbeid- en Organisatiepsychologie op de Universiteit van Tilburg. De afgelopen drie jaar heb ik met succes mijn bachelor afgerond en ik ben direct doorgestroomd naar de master. Afgelopen half jaar heb ik al mijn vakken afgesloten en op het moment ben ik druk bezig met het schrijven van mijn masterthesis. Bovendien heb ik ervoor gekozen om hier stage te gaan lopen, om mij meer te kunnen ontwikkelen in een uitdagende stage. Unieke bijdrage: Tijdens mijn stage bij GORTcoaching hoop ik een bijdrage te kunnen leveren door mijn serieuze en harde werken en enthousiasme. Ik ben erg gedreven en wil projecten waar ik aan begin altijd zo goed mogelijk afronden. Bovendien heb ik een kritische blik en kan ik ook erg goed een luisterend oor bieden. Toekomstvisie: Mijn visie op dit moment is om mijn master A&O Psychologie zo goed mogelijk af te ronden. Bovendien hoop ik tijdens deze stage ervaring op te doen in het werkveld en ondertussen mijn sterke kanten en valkuilen te ontdekken. Na mijn master ben ik van plan om de arbeidsmarkt op te gaan en hoop ik mezelf verder te ontwikkelen als coach.

IMAG2067Monica

Functie: Trainee
Achtergrond: arbeids- en organisatiepsychologie, Tilburg University
Dit is Monica: vriendelijk, toegewijd, zorgzaam, vooruitziend.

Lees hier verder over Monica

Tot nu toe bereikt: Mijn bachelor heb ik in vier jaar afgerond, doordat ik een half jaar naar het buitenland ben gegaan, waar ik extra vakken op het gebied van organisatiewetenschappen heb gevolgd.  Momenteel zit ik de laatste fase van de master Arbeid- en Organisatiepsychologie. Afgelopen half jaar heb ik mijn vakken succesvol afgerond en nu ben ik met veel enthousiasme aan mijn thesis en stage begonnen. Unieke bijdrage: Tijdens mijn stage bij GORTcoaching hoop ik een bijdrage te kunnen leveren, door goed naar anderen te luisteren en mijn taken erg serieus te nemen. Verder zie ik het als een uitdaging om met nieuwe ideeën te komen en ben ik erg gemotiveerd om goed resultaat te leveren. Toekomstvisie: Mijn visie is om mijn Master met een tevreden gevoel af te sluiten en ik hoop tijdens mijn stage bij GORTcoaching meer te weten te komen over mijn eigen kwaliteiten en veel te leren van anderen. Het spreekt me erg aan om mensen verder te kunnen helpen, daarom zou ik in de toekomst graag aan de slag willen gaan als coach.

Foto EvaEva

Functie: Trainee
Achtergrond: Arbeids en Organisatie Psycholoog i.o. Universiteit Utrecht

Lees hier verder over Eva

Waar haal jij je voldoening uit wanneer je aan het werk bent? Ik heb gemerkt dat samenwerken mij energie geeft. Als ik alleen zit te werken blijf ik in mijn hoofd zitten en kom ik soms niet verder. Door samen te werken komen we samen met nieuwe ideeën, krijg ik energie van de ander en voelt het als vooruitgang. Daarnaast vind ik het fijn om iets te produceren waar ik trots op kan zijn. Het idee dat de klanten mijn productie zien geeft me daarbij extra voldoening, omdat het mijn werk nuttig en zichtbaar maakt. Wat zijn jouw ambities voor de toekomst? Mijn ideaalbeeld is dat ik werkzaam ben als coach in combinatie met het internationale bedrijfsleven. Ik zou het fantastisch vinden om mijn interesse in andere culturen, psychologie en het bedrijfsleven te kunnen combineren. Het liefst ben ik bij een bedrijf aangesloten waar meerdere coaches werkzaam zijn. Op die manier kan je leren van elkaar en kan je de zachte kant van het bedrijfsleven vormen. Het lijkt me daarbij interessant als het bedrijf niet gericht is op coaching maar op een product. Op deze manier leer ik ook iets over het bedrijfsleven en kan ik zelf een nieuwe bijdrage aan het bedrijf geven. [/toggle]

Foto RoosRoos 

Functie: TraineeAchtergrond: HBO toegepaste psychologie i.o. Amsterdam

Lees hier verder over Roos

Waar haal jij energie uit? De meeste energie haal ik uit het brainstormen en samenwerken met anderen. Door de verschillende visies kom je samen tot nieuwe inzichten en dat brengt je uiteindelijk tot het beste resultaat. Dat de producten meteen beschikbaar zijn voor de coaches en/of klanten geeft extra energie. Zo merk je dat je werk zinvol is en je iets bijdraagt aan de groei van GORTcoaching. Wat zijn jouw ambities voor de toekomst? Ik ben er tijdens mijn stage achter gekomen dat ik het fijn vind om wat afwisseling te hebben in mijn werkzaamheden. Dat is ook één van de redenen waarom ik later als coach en trainer aan de slag zou willen gaan. De afwisseling tussen persoonlijke begeleiding en het trainen van een groep spreekt mij erg aan. Het liefst zou ik hier uiteindelijk mijn eigen bedrijfje in willen opstarten.

EstherEsther

Functie: Trainee
Achtergrond: Sociaal Psycholoog i.o. Universiteit Utrecht

Lees hier verder over Esther

Waar haal jij je voldoening uit wanneer je aan het werk bent? Zelf vind ik samenwerken, brainstormen met anderen en ook het individueel werken een mooie combinatie, waar in ik me zelf goed kan uiten. Door met anderen te overleggen wordt mijn beeld van mogelijkheden breder en tevens vind ik het leuk om te zien dat ik ook hulp kan bieden voor een ander. Daarnaast is het fijn dat ik kan doorwerken en helemaal op kan gaan in mijn eigen project. Op deze manier mag ik zelf iets produceren en kan ik terugzien of het een goed resultaat heeft opgeleverd. Ook het bedenken en zoeken naar creatieve mogelijkheden om promotie te bevorderen, vind ik een inspirerende bezigheid. Ik vind het interessant om te weten waardoor mensen gedreven worden en hoe je hier invloed op kan uitoefenen. Op welke eigenschappen mag je best trots zijn? Als ik een taak uitvoer of een opdracht heb, merk ik aan mezelf dat ik heel doelgericht te werk ga. Hierbij kan ik zelfstandig zoeken naar wat ik nodig heb om zo vervolgens aan de slag te gaan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een goed resultaat wordt neergezet en geef ik niet snel op. Tevens ben ik iemand die goed en graag naar anderen luistert. Dit inspireert mij. Ik vind het fijn om met mensen mee te denken en ze daarnaast te helpen. [/toggle]

KirstenKirsten

Functie: Trainee

Lees hier verder over Kirsten

Waar haal jij je voldoening uit wanneer je aan het werk bent? Ik haal voldoening uit het feit dat ik daadwerkelijk iets kan bijdragen aan het groeiende GORTcoaching. Je inzet voor alle projecten krijgt daardoor meer waarde en belang. Het is het échte werk wat daadwerkelijk wordt gelezen, wat zeker voldoening geeft in vergelijking met studie-verplichte opdrachten waar vervolgens soms niks mee wordt gedaan. Bovendien haal ik voldoening uit het opdoen van kennis en praktijkervaring, zodat ik mezelf kan ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Hoe zouden anderen jou omschrijven? Anderen zouden mij omschrijven als ambitieus en leergierig. Ik hou ervan nieuwe visies en kennis op te doen. En doordat ik bij GORTcoaching kan samenwerken met coaches en andere stagiaires kan ik veel leren. Bovendien vinden anderen mij soms nogal consciëntieus, aangezien ik liever geen half werk lever. Als ik me voor iets inzet, ga ik er helemaal voor.

LucLuc

Functie: Trainee
Achtergrond: Arbeids- & Organisatiepsycholoog i.o. Radboud Universiteit Nijmegen
Dit is Luc: Ruimdenkend, organisatievermogen, positief-kritisch

Lees hier verder over Luc

Tot nu toe bereikt: Door hard te werken aan zowel mijn studie als dingen naast mijn studie zoals extra vakken en betaald en studiegerelateerd werk, ben ik enorm gegroeid. In onder andere timemanagement, ondersteunend leiderschap en creativiteit zie ik dat terug. Ik hoop hiermee een goede basis te leggen voor mijn carrière. Daarnaast heb ik ook een eigen bedrijfje in licht en geluid gehad en ben ik als fotograaf onder andere actief geweest voor een voetbalsite. Unieke bijdrage: Door mijn ruimdenkendheid en kritische blik denk ik dat ik een goede innovatieve toevoeging ben aan het team. Ook kan ik als man, in een team met vrouwen, een andere visie geven. Door mijn ervaring met ondersteunen, voorzitten en organiseren hoop ik de rest van het team verder vooruit te helpen en GORTcoaching naar een hoger niveau te tillen. Toekomstvisie: Op dit moment vind ik nog te veel leuk van de arbeids- & organisatiepsychologie, ik hoop hier meer richting aan te kunnen geven zodat ik mijn kwaliteiten optimaal kan gaan gebruiken. Kwaliteiten die ik onder andere nog wil ontwikkelen zijn leiderschap, advisering en coaching.

FemkeFemke

Achtergrond: A&O en Sociaal psycholoog i.o. Universiteit Utrecht

Dit is Femke: Creatief, Doorzetter, Betrouwbaar

Lees hier verder over Femke

Tot nu toe bereikt: Op dit moment ben ik nog bezig met mijn bachelor Sociale en Arbeids- en Organisatie psychologie. Door onder andere extra vakken te volgen en studiegerelateerde activiteiten en commissies bij o.a. mijn studievereniging, ben ik er achter gekomen dat ik graag met mensen werk en dat ik van uitdagingen houd. Ik ben door mijn reizen en vrijwilligerswerk er achter gekomen dat ik een doorpakker ben, iemand die graag creatief is en alles zo goed mogelijk af wil maken. Door deze activiteiten en bezigheden ben ik de laatste jaren erg gegroeid.

Unieke bijdrage: Ik ben een harde werker en wil graag door met een project totdat ik het af heb. Door mijn creatieve input en mijn harde werken zal ik een goede bijdrage zijn aan het team. Ik vind het fijn om naar mensen te luisteren om zo geïnspireerd te raken en mee te denken en helpen.

Toekomstvisie: Op dit moment wil ik graag mijn studie zo goed mogelijk afronden maar daarbij ook wat ervaring in het werkveld hebben opgedaan. Zo wil ik me alvast voorbereiden mijn latere werk en ontdekken wat het beste bij mij past. Op lange termijn wil ik me graag verder blijven ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van coachopleidingen en coachingstrainingen.

IMG_20131107_151753Janneke

Functie: Trainee
Achtergrond: A&O en sociaal psycholoog i.o. Universiteit Utrecht
Dit is Janneke: energiek, analytisch, ambitieus, creatief

Lees hier verder over Janneke

Tot nu toe bereikt: Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Sociale en Arbeids- en Organisatie psychologie. Tot nu toe heb ik alles in één keer gehaald wat mij dit jaar waarschijnlijk opnieuw gaat lukken. Zo ga ik overal altijd met volle overgave voor zo bleek ook in mijn verleden binnen de theaterschool, tennisvereniging en muziekschool. Unieke bijdrage: De bijdrage die ik lever bij GORTcoaching is dat ik creatief ben en met vernieuwende of verbeterende ideeën kan komen. Hiermee kan ik er mede voor zorgen dat GORTcoaching naar een hoger niveau wordt getild. Verder ben ik een echte doorzetter, als ik ergens voor ga ga ik er helemaal voor. Dit uit zich binnen de stage in dat ik hard werk en topkwaliteit wil leveren. Toekomstvisie: Als alles goed gaat heb ik over een jaar mijn bachelor afgerond. Hierna wil ik de master Arbeids- en Organisatiepsychologie gaan volgen aan de Universiteit Utrecht. Dit om mijn trainings- en coachvaardigheden te ontwikkelen. Na mijn master wil ik namelijk graag aan de slag als trainer of coach. Het lijkt mij heel interessant groepen binnen bedrijven te trainen om zo het bedrijf beter te laten functioneren.

IMG-20131112-WA001Anne-Lieke

Functie: Trainee
Achtergrond: algemene sociale wetenschappen, Universiteit Utrecht
Dit is Anne-Lieke: betrouwbaar, kritisch, doorzetter

Lees hier verder over Anne-Lieke

Tot nu toe bereikt: De afgelopen drie jaar heb ik besteed aan de bachelor Algemene Sociale Wetenschappen. Deze bachelor heb ik gecombineerd met een minor Bestuur- en Organisatiewetenschap. Ik heb alle vakken in één keer gehaald, maar het daadwerkelijk afronden van mijn bachelor nog even uitgesteld om een stage te kunnen doen waarmee ik mezelf verder kan ontwikkelen. Naast mijn studie sport ik veel en maak ik deel uit van een commissie die betrekking heeft op sociaal ondernemen bij Stichting Move.

Unieke bijdrage: Tijdens deze stage bij GORTcoaching hoop ik een bijdrage te kunnen leveren vanwege mijn andere studieachtergrond. Vooral kritisch kijken naar informatie en een beetje perfectionistisch zijn, zorgt ervoor dat ikzelf en hiermee vaak ook anderen scherp blijven. Daarnaast heb ik een groot inlevings- en aanpassingsvermogen waardoor ik goed in staat ben inzicht te krijgen in verschillende situaties.

Toekomstvisie: Mede met behulp van deze stage en andere activiteiten die ik naast mijn studie doe, wil ik ontdekken wat nu echt goed bij me past en wat ik wil. Na deze stage zal ik mijn minor afronden om vervolgens hopelijk de master Strategisch Human Resource Management te gaan doen. Onder andere het zoeken naar het beste in mensen en ontdekken wat mensen motiveert, spreekt me aan en sluit mooi aan bij deze stage bij GORTcoaching.

 

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? Wij helpen je graag!