Testimonials klanten - GORTcoaching - Vind uw coach!
Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Ervaringsverhalen:

Sharon Doorson vertelt over haar burn-out en hulp van een coach.

Sanne is de vlogger en blogger achter LaViesagista. Dit filmpje gaat over haar ervaring met een GORTcoaching coach.

Is GORTcoaching is voor jou? Bekijk het filmpje en oordeel zelf!

Willemijn is bekend van de blog 2WMN. Zij volgde ook coaching bij GORTcoaching.

Lees hier alle blogs over coaching

Nu we inmiddels een bedrijf (Een B.V. om precies te zijn, voor de geïnteresseerden) hebben met werknemers en de hele mikmak, zijn er ook de laatste periode weer wat eyeopeners voorbij gekomen, waardoor ik gegroeid ben als ondernemer. Deze eyeopeners kregen Elise en ik mede dankzij een coach, waar we nu vier gesprekken mee hebben gehad. 

Nina en Elise van Dechicks

Een tijdje terug kwam ik op het idee om op zoek te gaan naar een coach. Iemand die mij niet kent en waarschijnlijk op een andere manier naar mij kijkt dan mensen die mij kennen. Ik ken een aantal mensen uit de freelance wereld die veel baat hadden bij een coach. Aangezien ik zelf nogal aan het strugglen was met een aantal dingen, was ik nieuwsgierig. Misschien was een coach ook wel iets voor mij.

Dionne van Diolifestyle

Ik vond het zo inspirerend en leuk om dit gedaan te hebben, dat ik zou willen dat ik het eerder gedaan had. ik zie het als investering in mezelf. We zijn allemaal dol op mooie dingen kopen en vakanties boeken onder het mom van ‘jezelf iets gunnen’, maar aan je persoonlijke ontwikkeling werken is misschien nog wel het mooiste dat je jezelf kunt geven.

Willemijn van 2WMN

Mijn coach vertelde me, en dat geloof ik persoonlijk ook, dat ik niet een compleet ander mens word van coaching. En dat hoeft ook niet, want ik vind mezelf eigenlijk best leuk. Bovendien heb ik niet altijd last van mijn valkuilen, soms zijn ze zelfs erg handig. Maar soms zit je jezelf in de weg en juist dat is iets waar ik in gecoacht word.

Lindsay Vallen

Als ik op mijn werk zeg dat ik gisteravond bij een coach ben geweest, kijken ze mij verbaasd aan. Waarom? zegt mijn collega. Ik antwoord omdat ik daar behoefte aan had en ik zet mijn tas onder mijn bureau en ga achter mijn computer zitten. Direct schiet de gedachte door mijn hoofd; Misschien had ik het niet moeten zeggen? Maar waarom zou ik dat niet moeten zeggen? Wat is er gek aan dat we tegenwoordig een coach in het leven roepen? Het is soms gewoon fijn als een buitenstaander samen met jou naar jouw leven kijkt.

Suzanne van Puur Suzanne

Het voelt sowieso goed om eens een keer met iemand (anders dan partner) te praten over wie je bent, wat je doet en tegen welke deur je soms aanloopt. Een soort klankbord. …Ook vind ik dat zo’n coachingssessie je uitnodigt tot zelfreflectie en dit is weer motivatie om te kijken waar je grenzen en mogelijkheden liggen zowel op werk- als persoonlijk vlak.

Sanne van La VieSagista

En ik wil ook vooral het taboe rondom coaching een beetje doorbreken, omdat er vaak nog wel wordt gedacht dat er echt iets mis met je moet zijn, wanneer je aan de coaching gaat. Dat het heel zweverig is, of eng, of raar. Ik ben nog geen expert, maar ik heb wel al gemerkt dat erover praten zoveel muurtjes afbreekt en dat er dan helemaal niets geks meer aan is. Als je de behoefte hebt om ergens hulp bij te krijgen, dan moet je die hulp zoeken.

Teske de Schepper

De gesprekken met mijn coach hebben me veel gevoel van vrijheid gegeven, kan meningen goed onderscheiden en kan makkelijker dingen langs me heen laten gaan. Bijzonder eigenlijk dat je dit in een paar coaching gesprekken voor elkaar kunt krijgen.

Jessica van Eat.Run.Love

Een coach helpt je op weg, waar jij de weg niet altijd even helder kan zien of soms niet eens bewust bent van het feit dat er een weg ís.

Zoe van Moderne Hippies

Het is fijn om te reflecteren met een coach die overal doorheen prikt en het balletje goed terugkaatst waardoor je zelf het antwoord al geeft.

Shirley van Mommytobe

Ilse

Behandelcoördinator bij Koninklijke Kentalis

Ilse en haar ervaring met GORTcoaching
Ilse is naar GORTcoaching gegaan omdat ze graag volledig gezien en erkend wilde worden door haar team… lees meer »

 

 

Liselore

Redacteur bij Antropologen Beroepsvereniging

Liselore en haar ervaring met GORTcoaching
Liselore is naar GORTcoaching gekomen omdat ze bleef haken in haar ontwikkeling. Liselore is heel erg perfectionistisch… lees meer »

 

Edgar

Supervisor ICT

Edgar en zijn ervaring met GORTcoaching
In samenspraak met zijn coach heeft Edgar een traject uitgestippeld van zes sessies waarin ze eerst de persoonlijke kant hebben… lees meer »

 

Maartje

Projectmanager bij Lifeguard

Maartje en haar ervaring met GORTcoaching
Maartje had al een aantal jaren een leuke baan als manager bij Lifeguard. Ze was blij met haar werk, maar toch… lees meer »

 

Edmée

Secretaresse Raad van Bestuur bij VolkerWessels

Edmée en haar ervaring met GORTcoaching
Begonnen als medisch secretaresse groeide Edmée na 9 jaar door als secretaresse binnen een advocatenkantoor. Op… lees meer »

 

Bianca

Creatief ondernemer

Bianca en haar ervaring met GORTcoaching
Bianca heeft na een periode van burn-out haar baan opgezegd. Ze had het gevoel niet meer op de juiste plek te zitten en ging met… lees meer »

 

Laura

Sales

Laura en haar ervaring met GORTcoaching
Laura heeft een baan gehad, waarbij zij zichzelf niet helemaal kon laten zien. Met behulp van een coach…» lees meer

 

Léon

Gastheer bij Blok’s restaurant

Léon en zijn ervaring met GORTcoaching
Léon studeerde vijf jaar geleden af aan de Hogere Hotelschool, waarna hij enkele jaren als bedrijfsleider in verschillende… lees meer »

 

Ganna

Marketing & Sales Executive bij Intellex Dynamic

Ganna en haar ervaring met GORTcoaching
Ganna heeft in een consultancy bedrijf gewerkt maar kwam met burn-out klachten thuis te zitten. Dit had onder andere te… lees meer »

 

 

Wilt u ook meewerken aan een testimonial?

Wilt u ook met een foto op deze pagina met een link naar uw eigen verhaal? Vanuit het team van GORTcoaching zijn we op zoek naar klanten die willen meehelpen aan het maken van een professionele testimonial: een pagina op de website waarbij u aan het woord bent en uw ervaringen over uw coachtraject deelt. U heeft hierbij natuurlijk volledige zeggenschap over de inhoud en we zorgen er samen voor dat uw profiel gunstig is voor uw personal branding.

Ons doel is om een eerlijke weergave te geven over wat iemand kan verwachten van een coachtraject door uw persoonlijke toelichting. Wanneer u mee werkt aan het maken van deze professionele testimonials zal een medewerker uit het team van GORTcoaching bij u een interview afnemen. Gedurende het interview zal er bovendien een camera meedraaien, zodat er van u een mooi filmpje gemaakt wordt. Het is een mooie manier om uzelf te presenteren en aan andere mensen te laten zien wat u heeft geleerd van dit coachtraject.

Wilt u graag meewerken aan deze testimonials? Stuur een email met de tekst “ik wil graag meedoen aan de testimonials” naar info@gortcoaching.nl en wij nemen contact met u op om de verdere procedure te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Nog vragen?

 
☏ 088 170 1500

 
Meer info over coaching

 

Deel deze pagina met bekenden