Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw personal coach in Eindhoven

Welkom bij GORTcoaching personal coach team Eindhoven!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE PERSONAL COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte personal coach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Nine

DIT IS NINE: waarderend, verhelderend, humoristisch en doelgericht.

Specialisaties: Assertiviteit, Communicatie, Compassie, Conflicten, Daadkracht, Duurzame inzetbaarheid, Emoties, Leiderschap, Intervisie, Loopbaanbegeleiding, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Roland

DIT IS ROLAND: Toegankelijk, direct, positief, resultaatgericht.

Specialisaties: Professionals, Leiderschap, Studenten, Veranderingen, Assertiviteit, Zelfvertrouwen, Patronen doorbreken, Teamcoaching, Work-life balance, Competentie coaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Stresscoaching, Lifestyle coaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Mirjam

DIT IS MIRJAM: No-nonsense, energiek, praktisch en actiegericht.

Specialisaties: Leiderschap, Zelfvertrouwen, Uitstelgedrag, Comfortzone, Doelen, Daadkracht, Assertiviteit, Emoties, Onzekerheid, Vitaliteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Jobcoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-Level Coach Sofie

DIT IS SOFIE: Eerlijk, what you see is what you get, resultaatgericht, internationaal georiënteerd.

Specialisaties: Executives, Management coaching, High Potentials, Ondernemers, Professionals, Competentie coaching, OPQ, MBTI, DISC, Leiderschap, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Jolien

DIT IS JOLIEN: Intuïtief, empathisch, energiek, doortastend.

Specialisaties: Authenticiteit, Hoogsensitieven, Persoonlijk leiderschap, Perfectionisten, Bewustwording, BN'ers, Flow, Keuzes maken, Zelfvertrouwen, Assertiviteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Mirjam

DIT IS MIRJAM: Uitnodigend, empathisch, inspirerend, positief.

Specialisaties: Professionals, Ondernemers, Ouders, Perfectionisten, Piekeren, Work-life balance, Zelfvertrouwen, Mindfulness, NLP, Scheiding, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek
coaching

Senior Coach Miranda

DIT IS MIRANDA: Enthousiasmerend, doelgericht, ondersteunend, stimulerend.

Specialisaties: Veranderingen, Piekeren, Perfectionisten, Communicatie, Zelfvertrouwen, Faalangst, Pleasers, Leiderschap, Loopbaanadvies, Solliciteren, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Burn out coaching, Stresscoaching, Outplacement, Lifestyle coaching, Life coaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Een personal coach in Eindhoven

Een personal coach in Eindhoven kan je inzetten als je opzoek bent naar professionele één op één begeleiding. Samen met jouw personal coach in Eindhoven ga je aan de slag om jouw doelen te behalen. Een personal coach in Eindhoven helpt je om aspecten in je leven anders te benaderen of anders te denken.

Waarom kiezen voor een personal coach?

Een personal coach in Eindhoven vertelt je niet wat je moet doen, maar ondersteunt jou zodat jij zelf instaat bent om je gestelde doelen te behalen. Je kan daarom met allerlei verschillende coachvragen bij GORTcoaching terecht. Je hoeft niet perse een vraagstuk te hebben waar je tegen aanloopt om bij een personal coach in Eindhoven terecht te kunnen, ook bepaalde competenties verbeteren is mogelijk. Een personal coach in Eindhoven helpt jou met het behalen van jouw persoonlijke doelen en behoeftes.

Met welke vragen kan ik terecht bij een personal coach in Eindhoven ?

Bij een personal coach kan je terecht met een vele verschillende vragen:

  • Hoe ontwikkel ik mijn talenten en competenties?
  • Hoe haal ik het meest uit mijn leven?
  • Hoe weet ik waar ik naar toe wil in het leven?
  • Ik wil bepaalde doelen behalen, hoe doe ik dat?
  • Ik wil ondersteuning bij het vinden van antwoorden op mijn problemen en vraagstukken.
  • Op welke manier vergroot ik mijn efficiëntie?

GORTcoaching – counselling in Eindhoven

Bij GORTcoaching bieden we vele soorten coaching aan, waaronder ook counselling. Via onze coachprofielen kan je zoeken naar iemand die je geschikt vindt om je te begeleiden tijdens jouw counselling traject in Eindhoven. Op elk profiel zie je de specialisaties, werkwijze en aansluitende coachvragen van elke counsellor in Eindhoven. Als je een keuze hebt gemaakt, kan je gelijk een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen voor counselling in Eindhoven.

Advies nodig voor counselling in Eindhoven?

Als je het lastig vindt om zelf een geschikte counsellor in Eindhoven te vinden, kan je contact met ons opnemen zodat wij jou daarin kunnen assisteren. Het team van GORTcoaching is elke werkdag bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur. Wij zijn telefonisch bereikbaar opof via de chat op de website. Samen zoeken we dan een geschikte counsellor voor jouw counselling traject in Eindhoven.

Het counselling oriëntatiegesprek in Eindhoven

Nadat je een geschikte counsellor in Eindhoven hebt gevonden, kan je een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen. Dit gesprek is gelijk de eerste kennismaking tussen jou en jouw counsellor. Er komen verschillende vragen aan bod: Is er een goede klik tussen jullie? Heb je het idee dat deze counsellor in Eindhoven jou goed kan helpen met jouw coachvraag? Zo ja, hoe zal het traject er dan uit zien? Mocht het zo zijn dat je geen goed gevoel hebt bij deze counsellor, dan is er de mogelijkheid om een gesprek aan te gaan met een andere counsellor in Eindhoven. Ook zo’n tweede oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend. Zo weet je zeker dat je met counselling in Eindhoven aan de slag gaat samen met een coach die bij jou past.

Jouw counselling traject in Eindhoven

Als alles goed is gegaan tijdens het oriëntatiegesprek, kan jouw counselling traject in Eindhoven van start gaan. Hoe het traject er precies uit gaat zien, hebben jij en je counsellor besproken tijdens het oriëntatiegesprek. Het counselling traject in Eindhoven bestaat uit gesprekken die jij en je counsellor samen voeren. Ook kunnen er verschillende (reflectie-)opdrachten ingezet worden. Je laatste gesprek is tevens een evaluatie: Zijn jouw wensen en doelen behaald? Hoe moet je nu verder?

Een counselling traject in Eindhoven valt of staat bij jouw eigen motivatie en inzet. Heb jij zin om aan de slag te gaan met counselling bij GORTcoaching? Plan gelijk een oriëntatiegesprek in en begin vaak dezelfde week nog! Weten wat je echt wilt is nu binnen handbereik!

Wat is correct: counselling of counseling?

Counselling en counseling zijn beide correcte schrijfwijze. De woorden hebben ook precies dezelfde betekenis. De ene (met dubbel L) is de Brits-Engelse schrijfwijze en de ander Amerikaans.

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Eindhoven en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Eindhoven

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501