Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw personal coach in Lelystad

Welkom bij GORTcoaching personal coach team Lelystad!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE PERSONAL COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte personal coach – ☏ 088 170 1500

Coach Barbara

DIT IS BARBARA: goede luisteraar, invoelend, concreet, buitenmens.

Specialisaties: Wandelcoaching, Agile, Persoonlijk Leiderschap, Samenwerken, Doelen, Communicatie, Keuzes maken, Bewustwording, Werkdruk, Authenticiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Jobcoaching, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Willem

DIT IS WILLEM: Praktisch, empathisch, effectief, ondersteunend.

Specialisaties: Angst, Arbeidsmarkt, Assertiviteit, Bewustwording, Biografisch coachen, Conflicten, Daadkracht, Dertigers, Doelen, Emoties, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Igor

DIT IS IGOR: Betrokken, nieuwsgierig, gepassioneerd, doelgericht.

Specialisaties: Ondernemers, Professionals, Expats, Leiderschap, Assertiviteit, Organisatieontwikkeling, Authenticiteit, Veranderingen, Management coaching, Loopbaanadvies, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Nienke

DIT IS NIENKE: Sensitief, doortastend, energiek, oprecht.

Specialisaties: Balanszoekers, Bewustwording, Biografisch coachen, Coaching on the job, Creatieve coaching, Daadkracht, Dertigers, Geluk, Grow-coaching, Identiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement, Jobcoaching, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Een personal coach in Lelystad

Een personal coach in Lelystad kan je inzetten als je opzoek bent naar professionele één op één begeleiding. Samen met jouw personal coach in Lelystad ga je aan de slag om jouw doelen te behalen. Een personal coach in Lelystad helpt je om aspecten in je leven anders te benaderen of anders te denken.

Waarom kiezen voor een personal coach?

Een personal coach in Lelystad vertelt je niet wat je moet doen, maar ondersteunt jou zodat jij zelf instaat bent om je gestelde doelen te behalen. Je kan daarom met allerlei verschillende coachvragen bij GORTcoaching terecht. Je hoeft niet perse een vraagstuk te hebben waar je tegen aanloopt om bij een personal coach in Lelystad terecht te kunnen, ook bepaalde competenties verbeteren is mogelijk. Een personal coach in Lelystad helpt jou met het behalen van jouw persoonlijke doelen en behoeftes.

Met welke vragen kan ik terecht bij een personal coach in Lelystad?

Bij een personal coach kan je terecht met een vele verschillende vragen:

  • Hoe ontwikkel ik mijn talenten en competenties?
  • Hoe haal ik het meest uit mijn leven?
  • Hoe weet ik waar ik naar toe wil in het leven?
  • Ik wil bepaalde doelen behalen, hoe doe ik dat?
  • Ik wil ondersteuning bij het vinden van antwoorden op mijn problemen en vraagstukken.
  • Op welke manier vergroot ik mijn efficiëntie?

Op zoek naar een personal coach in Lelystad

Ben je opzoek naar een personal coach in Lelystad? GORTcoaching biedt een groot en divers aanbod van personal coaches in Lelystad. Op deze pagina vind je de verschillende personal coaches in Lelystad en daarnaast kun je meer te weten komen over zijn/haar persoonlijke werkwijze en specialisaties. Klik op het profiel van de personal coach in Lelystad om hier meer over te lezen.

Als je een goed gevoel hebt bij een personal coach in Lelystad, kun je online het aanmeldformulier invullen voor een gratis oriëntatiegesprek.

Een oriëntatiegesprek met een personal coach in Lelystad

Het eerste gesprek dat je met jouw personal coach in Lelystad hebt, is het gratis oriëntatiegesprek. Hierin worden jouw verwachtingen en behoeften besproken en zullen de vergoedingsmogelijkheden aan bod komen. Wij vinden het erg belangrijk dat er een klik is tussen jou en de personal coach in Lelystad. Als dit niet zo is, kun je altijd opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen bij een andere personal coach in Lelystad.

Aan de slag met een personal coach in Lelystad

Na het oriëntatiegesprek zal je samen met jouw personal coach in Lelystad jouw persoonlijke doelen bespreken, verduidelijken of opstellen. Je zal in het hele coachtraject werken aan deze persoonlijke doelen door middel van reflectie-oefeningen, coachsessies en opdrachten.

De duur van een coachtraject hangt of van het doel wat je opstelt met jouw personal coach in Lelystad. Gemiddeld zal een coachtraject tussen de 5 en 10 sessies bevatten. Een coachsessie duurt vaak tussen de 60 en 75 minuten en vindt gemiddeld eens in de twee weken plaats. Deze praktische zaken kun je samen met jouw personal coach in Lelystad bespreken.

Laat je adviseren voor een geschikte personal coach in Lelystad

Het kan soms lastig zijn om de juiste keuze te maken in het vinden van een geschikte personal coach in Lelystad. Dat snappen we erg goed. Daarom helpen we je graag! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naarof start een chat met ons rechtsonder het scherm.

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Lelystad en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Lelystad

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501