Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw personal coach in Roosendaal

Welkom bij GORTcoaching personal coach team Roosendaal!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE PERSONAL COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte personal coach – ☏ 088 170 1500

Coach Angeline

DIT IS ANGELINE: Doelgericht, oprecht, empathisch, creatief.

Specialisaties: Work-life balance, Patronen doorbreken, Leiderschap, Management coaching, Persoonlijk leiderschap, Assertiviteit, Professionals, Twijfelaars, Workaholics, Creativiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Stresscoaching, Lifestyle coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Angeline

Coach Carmen

DIT IS CARMEN: Creatief, integer, rustig en pragmatisch.

Specialisaties: Ondernemers, Expats, Zorg, Solliciteren, Studiekeuze, Relatiecoaching, Scheiding, Talentontwikkeling, Loopbaanadvies, Presenteren, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Stresscoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Carmen

Senior Coach Agnes

DIT IS AGNES: Vrolijk, praktisch, oplossingsgericht en stimulerend.

Specialisaties: Solliciteren, Persoonlijk leiderschap, Studiekeuze, Loopbaanadvies, Arbeidsmarkt, TMA, CMI, Noloc, ACT, Loopbaanbegeleiding, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Agnes

Senior Coach Angelique

DIT IS ANGELIQUE: Warm, betrokken, doelgericht, direct.

Specialisaties: Perfectionisten, Professionals, Leiderschap, Work-life balance, Assertiviteit, Zelfvertrouwen, Patronen doorbreken, Veranderingen, Management coaching, Competentie coaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Life coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Angelique

Senior Coach Joris

DIT IS JORIS: Warm, empathisch, betrokken en doelgericht

Specialisaties: Professionals, Ondernemers, Hoogsensitieven, Work-life balance, Scheiding, Rouw, Verlies, Onderwijs, Faalangst, Teamcoaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Joris

Een personal coach in Roosendaal

Een personal coach in Roosendaal kan je inzetten als je opzoek bent naar professionele één op één begeleiding. Samen met jouw personal coach in Roosendaal ga je aan de slag om jouw doelen te behalen. Een personal coach in Roosendaal helpt je om aspecten in je leven anders te benaderen of anders te denken.

Waarom kiezen voor een personal coach?

Een personal coach in Roosendaal vertelt je niet wat je moet doen, maar ondersteunt jou zodat jij zelf instaat bent om je gestelde doelen te behalen. Je kan daarom met allerlei verschillende coachvragen bij GORTcoaching terecht. Je hoeft niet perse een vraagstuk te hebben waar je tegen aanloopt om bij een personal coach in Roosendaal terecht te kunnen, ook bepaalde competenties verbeteren is mogelijk. Een personal coach in Roosendaal helpt jou met het behalen van jouw persoonlijke doelen en behoeftes.

Met welke vragen kan ik terecht bij een personal coach in Roosendaal?

Bij een personal coach kan je terecht met een vele verschillende vragen:

  • Hoe ontwikkel ik mijn talenten en competenties?
  • Hoe haal ik het meest uit mijn leven?
  • Hoe weet ik waar ik naar toe wil in het leven?
  • Ik wil bepaalde doelen behalen, hoe doe ik dat?
  • Ik wil ondersteuning bij het vinden van antwoorden op mijn problemen en vraagstukken.
  • Op welke manier vergroot ik mijn efficiëntie?

Personal coach in Roosendaal

Het vinden van een geschikte personal coach in Roosendaal kan een lastige opgave zijn. Wij proberen het jou daarom zo makkelijk mogelijk te maken door op deze pagina een divers aanbod te bieden van de personal coaches in Roosendaal. Daarnaast zie je van alle personal coaches in Roosendaal hun specialisaties en op deze manier kun je zelf ontdekken welke personal coach in Roosendaal het beste bij jou past! Heb je een personal coach in Roosendaal gevonden waarvan je denkt dat hij/zij aansluit op het jouw vraagstuk waarin je wilt worden begeleid? Bekijk dan de beschikbaarheid van de personal coach in Roosendaal. Vervolgens kun je onderaan de pagina eenvoudig het aanvraagformulier invullen voor een gratis oriëntatiegesprek met deze personal coach in Roosendaal.

Een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met jouw personal coach in Roosendaal

De eerste kennismaking met jouw personal coach in Roosendaal zal plaatsvinden tijdens het oriëntatiegesprek. In dit gesprek zal jouw coachvraag besproken worden en zullen jouw verwachtingen van het coachtraject met de personal coach in Roosendaal naar voren komen. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat er een goede klik is met de personal coach in Roosendaal. Het oriëntatiegesprek zal dus ook bedoeld zijn om erachter te komen of deze er is.
Wanneer je geen klik ervaart met de personal coach in Roosendaal of je verwachtingen niet overeenkomen met wat je van tevoren had voorgesteld, is het altijd mogelijk opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere personal coach in Roosendaal in te plannen.

Een coachtraject met jouw personal coach in Roosendaal

Als het oriëntatiegesprek met jouw personal coach in Roosendaal is geweest, zal het coachtraject met jouw personal coach in Roosendaal van start gaan. Gedurende het coachtraject zul je door middel van individuele coachgesprekken met jouw personal coach in Roosendaal, reflectie-oefeningen en opdrachten, aan jouw doelen werken. Het laatste gesprek met jouw personal coach in Roosendaal zal bestaan uit een evaluatie. Hier wordt er stilgestaan bij de inzichten die je uit het coachtraject hebt opgedaan, waar je nu staat en waar je in de toekomst nog aan zou willen werken.
Hoelang het coachtraject zal duren is afhankelijk van jouw coachvraag, dit kan besproken worden met jouw personal coach in Roosendaal. Een coachsessie duurt gemiddeld tussen de 60 en 75 minuten, maar ook dit is bespreekbaar.

Liever een persoonlijk advies voor een personal coach in Roosendaal?

Vind je het lastig een geschikte personal coach in Roosendaal te vinden? Graag helpen we jou met het vinden van een passende personal coach in Roosendaal. Je kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 088 1700 1500 of via onze chatfunctie rechts onderin het scherm.

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Roosendaal en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Roosendaal

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501