Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw personal coach in Spijkenisse

Welkom bij GORTcoaching personal coach team Spijkenisse!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE PERSONAL COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte personal coach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Nancy

DIT IS NANCY: Rust, persoonlijk, praktisch en resultaatgericht.

Specialisaties: Arbeidsmarkt, Zingeving, Competentie coaching, Ziekteverzuim, Work-life balance, Zelfvertrouwen, Werkgeluk, Werkdruk, Duurzame inzetbaarheid, Loopbaan APK, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Mellika

DIT IS MELLIKA: Authentiek, empathisch, confronterend, doelgericht.

Specialisaties: ADHD, Angst, Assertiviteit, Balanszoekers, Bewustwording, Big Five, Communicatie, Competentie coaching, Cultuurverschillen, Emoties, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Jobcoaching, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Jan Frits

DIT IS JAN FRITS: Doelgericht, empathisch, doortastend en betrokken

Specialisaties: Professionals, Executives, Perfectionisten, Zelfvertrouwen, Persoonlijk leiderschap, Identiteit, Zingeving, Competentie coaching, Management coaching, Leiderschap, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Angeline

DIT IS ANGELINE: Doelgericht, oprecht, empathisch, creatief.

Specialisaties: Work-life balance, Patronen doorbreken, Leiderschap, Management coaching, Persoonlijk leiderschap, Assertiviteit, Professionals, Twijfelaars, Workaholics, Creativiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Stresscoaching, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Een personal coach in Spijkenisse

Een personal coach in Spijkenisse kan je inzetten als je opzoek bent naar professionele één op één begeleiding. Samen met jouw personal coach in Spijkenisse ga je aan de slag om jouw doelen te behalen. Een personal coach in Spijkenisse helpt je om aspecten in je leven anders te benaderen of anders te denken.

Waarom kiezen voor een personal coach?

Een personal coach in Spijkenisse vertelt je niet wat je moet doen, maar ondersteunt jou zodat jij zelf instaat bent om je gestelde doelen te behalen. Je kan daarom met allerlei verschillende coachvragen bij GORTcoaching terecht. Je hoeft niet perse een vraagstuk te hebben waar je tegen aanloopt om bij een personal coach in Spijkenisse terecht te kunnen, ook bepaalde competenties verbeteren is mogelijk. Een personal coach in Spijkenisse helpt jou met het behalen van jouw persoonlijke doelen en behoeftes.

Met welke vragen kan ik terecht bij een personal coach in Spijkenisse?

Bij een personal coach kan je terecht met een vele verschillende vragen:

  • Hoe ontwikkel ik mijn talenten en competenties?
  • Hoe haal ik het meest uit mijn leven?
  • Hoe weet ik waar ik naar toe wil in het leven?
  • Ik wil bepaalde doelen behalen, hoe doe ik dat?
  • Ik wil ondersteuning bij het vinden van antwoorden op mijn problemen en vraagstukken.
  • Op welke manier vergroot ik mijn efficiëntie?

Een geschikte personal coach in Spijkenisse

Het is belangrijk om een geschikte personal coach in Spijkenisse te vinden die aansluit bij jouw persoonlijke behoeftes en verwachtingen. Op deze pagina bieden wij een groot aanbod van personal coaches in Spijkenisse aan. Bij elke personal coach in Spijkenisse zie je een bijhorend coachprofiel met hier de omschrijvingen en specialisaties van onze personal coaches in Spijkenisse. Heb je een personal coach in Spijkenisse gevonden die je aanspreekt? Bekijk dan direct de beschikbaarheid van de personal coach in Spijkenisse en plan vandaag nog een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in!

Een eerste kennismaking met jouw personal coach in Spijkenisse

De eerste stap in het coachtraject bij GORTcoaching is het inplannen van een oriëntatiegesprek met een personal coach in Spijkenisse. Dit oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend en is echt bedoeld om te kijken of er een klik is met de personal coach in Spijkenisse. Daarnaast zal er gekeken worden of de verwachtingen van beide kanten overeenkomen. In het oriëntatiegesprek zal er kennis gemaakt worden met jouw personal coach in Spijkenisse en zal jouw coachvraag besproken worden. Hier wordt verder uitgevraagd wat je uit het coachtraject wilt halen en aan welke doelen jij wilt werken samen met jouw personal coach in Spijkenisse.

Wanneer er geen klik is met de personal coach in Spijkenisse of de verwachtingen niet overeenkomen, is het altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in te plannen met een andere personal coach in Spijkenisse!

Hoe ziet een coachtraject met een personal coach in Spijkenisse eruit?

Heb je na het gratis oriëntatiegesprek een goed gevoel bij de personal coach in Spijkenisse en komen de verwachtingen overeen? Dan kun je jouw coachtraject met jouw personal coach in Spijkenisse beginnen. Je spreekt af hoeveel sessies jouw coachtraject telt, gemiddeld telt een coachtraject 5 tot 10 sessies, van elk 60 tot 75 minuten. Dit is afhankelijk wat je uit het traject wilt halen en wordt dus altijd in overeenstemming met jouw personal coach in Spijkenisse besproken. Daarnaast je stelt voorafgaande het coachtraject doelen voor jezelf samen met jouw personal coach in Spijkenisse. Door middel van opdrachten en gesprekken probeer je deze doelen te behalen. Aan het eind van dit traject zul je vol trots kunnen zeggen dat jij jouw doelen hebt behaald!

Moeite met het vinden van een geschikte personal coach in Spijkenisse?

Hulp nodig bij het kiezen van een passende personal coach in Spijkenisse? Laat je adviseren door een van onze medewerkers! Neem telefonisch contact met ons op via 088 1700 1500 of via de chatfunctie rechts onderin het scherm. We helpen je graag!

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Spijkenisse en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Spijkenisse

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501